Brielle Biermann gaat af op Kim's haters en 'RHOA'-fans zijn er voor

Inhoudsopgave:

Brielle Biermann gaat af op Kim's haters en 'RHOA'-fans zijn er voor
Brielle Biermann gaat af op Kim's haters en 'RHOA'-fans zijn er voor
Anonim

In reactie op de fanfare rond het vertrek van Porsha Williams uit Real Housewives uit Atlanta, heeft Brielle Biermann getweet over de groeiende lijst van MIA-fanfavorieten. Op die lijst stond haar moeder, Kim Zolciak-Biermann - en niet iedereen was er blij mee.

Ondanks de reacties waarin werd beweerd dat kijkers Kim niet terug wilden zien, heeft Brielle sindsdien haar best gedaan om op te komen voor haar moeder, en sommige twittergebruikers hebben haar daarvoor geapplaudisseerd!

Brielle weigert zich terug te trekken - ze zei wat ze zei

Brielle begon haar applaus door de haters van Kim eraan te herinneren dat ze tijdens haar tijd in de show een hoop naar de tafel bracht, of ze nu nog steeds fans van haar waren of niet.

Ze voegde er vervolgens aan toe dat ze geloofde dat de meeste haat voortkwam uit "jaloezie", vooral omdat Kim, sinds ze de show heeft verlaten, een groot deel van de prestaties heeft gehad, van haar eigen show tot een groeiend gezin.

Brielle krijgt de knipoog van fans

Ondanks de harde eerste reactie op Brielle's eerste tweet, lijkt het erop dat veel fans later hun gevoelens opzij konden zetten om te erkennen dat Kim een grote rol had gespeeld in het vroege succes van RHOA.

Op Instagram hebben fans gewogen op screenshots van Brielle's tweets gepost op @realhousewivesfranchise, wat @bengatto aanzette om te schrijven, "Ik bedoel…ze heeft een punt."

Evenzo, @lamorenita1726 reageerde, "Ik zeg dit niet graag, maar ik ben het ermee eens, " en @thatboybladi toegevoegd, "Eindelijk heeft iemand het gezegd."

Fans Stan The Loy alty

Onder degenen die Brielle's lof zongen voor haar tweets, wezen sommigen erop dat ze onder de indruk waren dat ze opkwam voor haar moeder.

Een ander voorbeeld was Instagram-gebruiker @breannmedlock, die toegaf, "Dat is haar moeder en ze komt voor haar op."

Dat gezegd hebbende, voegde ze er ook aan toe, "maar zoals David Ruffin zei, niemand vraagt Brielle om haar mening."

…Maar niet iedereen was het erover eens

Hoewel Brielle aanmoediging kreeg van een aantal van haar fans, waren er nog steeds verschillende tegenstanders die beweerden dat ze gewoon wilde dat haar familie terug in de show zou komen.

Anderen maakten ook grapjes dat de plaatsing van Kims naam suggereerde dat ze probeerde haar moeder in het gesprek te 'sluipen', in plaats van te suggereren dat ze rechtstreeks naar RHOA zou worden teruggebracht.

Nou, er is misschien geen overweldigende consensus over Brielle's tweets, maar het v alt niet te ontkennen dat ze de rug van haar moeder heeft - of dat ze mensen aan het praten heeft gekregen!

Aanbevolen: