Madelyn Cline verschijnt solo en ziet er geweldig uit bij de AMA's Post Chase Stokes Split

Inhoudsopgave:

Madelyn Cline verschijnt solo en ziet er geweldig uit bij de AMA's Post Chase Stokes Split
Madelyn Cline verschijnt solo en ziet er geweldig uit bij de AMA's Post Chase Stokes Split
Anonim

Outer Banks-ster Madelyn Cline was een presentator bij de AMA's van 2021 en ze kwam zeker presenteren. Cline droeg een zeer gewaagde outfit met haar zwarte Mônot-jurk en meerdere uitsnijdingen in het middenrif.

Ze combineerde haar break-up-look met handschoenen met lange mouwen, zwarte pumps en een solo-optreden voor het evenement. Madelyn Cline ging meer dan een jaar met co-ster Chase Stokes uit, totdat het paar vorige maand besloot te stoppen.

De fans kennen en houden van ze als John B. en Sarah Cameron in de geliefde Netflix-serie Outer Banks. Deze twee hadden niet alleen een relatie in het echte leven, maar hun personages in de show zijn ook aan het daten.

Het nieuws over hun uiteenvallen schokte fans tot in de kern en velen hopen nog steeds op een verzoening. Helaas lijkt het alsof Madelyn Cline het prima alleen doet.

Madelyn Cline bij de AMA's

Eerder deze maand vertelde een bron exclusief aan E! Nieuws dat ze "voor een tijdje klaar zijn", en dat Madelyn sindsdien is gestopt met hun splitsing. Volgens de insider is de 23-jarige actrice "er al lang overheen en praat nonchalant met andere mensen". In feite legde de bron uit dat Madelyn "haar single girl-moment beleeft."

Veel artiesten kwamen en wonnen op de awardshow, maar het lijkt erop dat Madelyn Cline de show heeft gestolen. Als ze de aandacht wilde trekken, heeft ze dat zeker gedaan. Het ziet er niet naar uit dat Madelyn van plan is om binnenkort weer samen te komen met haar vriend op het scherm.

Cline zal verschijnen in Knives Out 2 naast Daniel Craig, Dave Bautista, Kate Hudson, Kathryn Hahn, Edward Norton, Janelle Monae en Jada Pinkett Smith. Haar carrière is net begonnen, en deze film vol A-lijststerren is nog maar het begin.

"Ik ben het vervolg op 'Knives Out' aan het filmen en ik ben er heel erg enthousiast over." Madelyn voegde toe: "Ik ga gewoon helemaal eerlijk tegen je zijn, het is de meest verbluffende, angstaanjagende ervaring ooit. Je weet hoe je momenten in het leven hebt waar je gewoon om je heen kijkt, en je kijkt naar het leven, en je' zoals, 'Hoe ben ik hier in godsnaam terechtgekomen?'"

Madelyn Cline op ‘Knives Out 2’

"…het is de ervaring van je leven."

Madelyn Cline op de set!

Aanbevolen: