Hoe Chloë Grace Moretz haar $ 12 miljoen nettowaarde vergaarde

Inhoudsopgave:

Hoe Chloë Grace Moretz haar $ 12 miljoen nettowaarde vergaarde
Hoe Chloë Grace Moretz haar $ 12 miljoen nettowaarde vergaarde
Anonim

Chloë Grace Moretz is een kindsterretje dat nog steeds acteert tot in haar volwassen jaren, en ze is nu zelfs succesvoller dan toen ze een kind was. Ze begon met acteren toen ze nog maar ongeveer zeven jaar oud was en ontdekte dat ze actrice moest worden toen ze net begon te lezen. Ze las regels in plaats van kinderboeken zoals de andere kinderen. Tegen de tijd dat ze een tiener was, was haar naam al bekend in Hollywood en had ze miljoenen fans gekregen. Ze heeft nu veel fans omdat ze het unieke vermogen heeft om allerlei soorten personages in elk filmgenre te portretteren en heeft meer dan 50 acteerrollen gehad sinds ze een klein meisje was.

Na alle professionele acteeroptredens die ze heeft gehad, is het geen wonder dat haar vermogen zo groot is. Op dit moment is haar nettowaarde $ 12 miljoen, maar het zal waarschijnlijk blijven groeien omdat ze altijd in meer films en televisieprogramma's te zien is. Hier is hoe Chloë Grace Moretz een nettowaarde van $ 12 miljoen verdiende op slechts 24 jaar oud.

6 Haar broer is de reden dat ze een beroemde actrice is

Chloë Grace Moretz zou vandaag niet zijn wie ze is (en zo rijk zijn als ze is) zonder haar oudere broer, Trevor. Haar broer ging naar een bekende toneelschool, de Professional Performing Arts School, en zij hielp hem vaak met het repeteren van zijn tekst. Met die oefening zou ze uiteindelijk haar eerste acteerrol op The Guardian krijgen. Die twee jaar oefenen met acteren met haar broer heeft zeker zijn vruchten afgeworpen, want die kleine rol die ze in The Guardian kreeg, leidde tot de rest van haar succesvolle carrière.

5 'The Amityville Horror' was haar eerste grote rol in een speelfilm

Haar eerste film was Heart of the Beholder toen ze ongeveer acht jaar oud was, maar het was niet de film die haar beroemd maakte. Ze speelde datzelfde jaar in een horrorfilm, waardoor haar naam bekend werd in Hollywood. Voor deze rol verdiende ze zichzelf een Young Artist Award-nominatie. Ze speelde Chelsea Lutz, een van de kinderen in de familie Lutz. De film is gebaseerd op een echte familie die naar verluidt werd achtervolgd door boze geesten en na 28 dagen hun nieuwe huis verliet vanwege alle paranormale activiteit die ze hebben meegemaakt.

4 Ze speelde in 21 verschillende rollen totdat ze haar andere grote doorbraak kreeg met 'Kick-Ass'

Nadat ze speelde in haar doorbraakrol in haar kindertijd, had ze ongeveer 21 verschillende acteerrollen tot ze een tiener was. Kick-Ass begon haar carrière als tieneractrice en maakte haar echt een ster. Kick-Ass speelde ook met meer gevestigde acteurs zoals Nicolas Cage, Aaron Taylor-Johnson en Christopher Mintz-Plasse. De film was een kassucces en leidde een paar jaar later tot een vervolg.

3 Ze heeft 37 acteerrollen gehad sinds 'Kick-Ass'

Kick-Ass werd een van haar beroemdste films en kreeg zeker veel aandacht in Hollywood. Sindsdien heeft ze 37 verschillende acteerrollen gekregen. Ze speelde in allerlei films, zoals Carrie, Neighbours 2: Sorority Rising, Brain on Fire, Kick-Ass 2, November Criminals, I Love You, Daddy, If I Stay, The Miseducation of Cameron Post, Greta, Suspiria, The Addams Family, en meer.

2 Ze kreeg als tiener een half miljoen dollar voor een film

De reden waarom Chloë zo'n enorm vermogen heeft, vooral op jonge leeftijd, is omdat ze heel veel geld heeft gekregen voor haar films. Toen ze net zeventien was, verdiende ze meer dan $ 500.000 voor haar rol in The Equalizer van Denzel Washington. Ze had ook een basissalaris van $ 500.000 voor haar film If I Stay, en verdiende mogelijk veel meer dankzij andere prikkels in haar contract.

1 'The Addams Family 2' heeft zojuist meer aan haar nettowaarde toegevoegd

Chloë Grace Moretz speelde net in een andere film genaamd The Addams Family 2, die op 1 oktober werd uitgebracht en het vervolg is op de animatieversie van The Addams Family-film. Ze speelt woensdag de iconische dochter van de familie Addams. Ze heeft niet publiekelijk onthuld wat haar salaris precies was voor deze film, maar het heeft haar vermogen hoogstwaarschijnlijk flink verhoogd, omdat het een grote studio-animatiefilm is. Chloë speelde dit jaar ook in andere films die binnenkort uitkomen. Ze vertelde Collider: "Moeder/Android komt op 17 december uit. Ik zal daar binnenkort een heleboel dingen over uitbrengen. En dan, momenteel, film ik een show voor Amazon, van de makers van Jonah Nolan en Lisa Joy, genaamd The Peripheral." Haar vermogen kan volgend jaar aanzienlijk hoger zijn dan $ 12 miljoen, en er is geen teken dat het snel zal stoppen met stijgen.

Aanbevolen: