Hier is hoe Billie Lourd haar nettowaarde van $ 20 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Billie Lourd haar nettowaarde van $ 20 miljoen vergaarde
Hier is hoe Billie Lourd haar nettowaarde van $ 20 miljoen vergaarde
Anonim

Hoewel de erfenis van haar moeder altijd een gespreksonderwerp is als de naam van Billie Lourd opduikt, is de dochter van Carrie Fisher een ster op zich.

Maar als het gaat om de discussie over het vermogen van Billie Lourde, zal Carrie's naam zeker in de vergelijking worden betrokken. Heeft Carrie tenslotte niets financieels achtergelaten voor haar enige kind?

Hier is de uitleg achter Billie Lourde's vermogen van $ 20 miljoen, en hoe ze het allemaal verdiende.

Hoeveel geld heeft Billie Lourde geërfd?

Fans gaan ervan uit dat Carrie Fisher ten minste een deel van haar vermogen van $ 25 miljoen aan haar dochter heeft nagelaten bij haar overlijden in 2016. Maar hoeveel van haar landgoed was daar en hoeveel kreeg Billie eigenlijk?

Verschillende bronnen schatten de waarde van het landgoed van Fisher ergens tussen de $ 18 miljoen en $ 25 miljoen op het moment van haar overlijden. Rekening houdend met de juridische kosten en eventuele donaties die Fisher uit haar nalatenschap heeft gevraagd, heeft Billie blijkbaar het grootste deel van de waarde van haar moeder geërfd.

Tegelijkertijd erfde ze ook van haar grootmoeder, suggereren bronnen. Zoals fans weten, stierf Billies grootmoeder Debbie Reynolds de dag nadat Carrie was overleden.

Fans sympathiseerden met Billie, die haar moeder en oma binnen een paar dagen verloor, en het is duidelijk dat geen enkele hoeveelheid geld die pijn kon verlichten.

Maar er is de kwestie van het geschatte vermogen van $ 85 miljoen van Debbie Reynolds op het moment van haar overlijden.

Heeft Billie Lourd het landgoed van Debbie Reynolds geërfd?

Hoewel het niet wordt weerspiegeld in haar 'officiële' nettowaarde van $ 20 miljoen, lijkt het erop dat Billie Lourd ten minste een deel van de nalatenschap van haar grootmoeder heeft geërfd.

Juridische experts suggereren dat Debbie ten minste een deel van haar landgoed aan haar dochter heeft nagelaten (waarbij haar zoon Todd zogenaamd het andere deel ontving). Toen Carrie stierf, ging dat bedrag standaard naar haar begunstigde.

Juridische bronnen bevestigen ook dat Billie zowel het huis van haar moeder als dat van haar grootmoeder heeft geërfd (die dicht bij elkaar lagen, aangezien de twee een zeer hechte relatie hadden).

Maar Billie erfde ook een zekere mate van verantwoordelijkheid. Omdat haar grootmoeder ervan hield dingen te veilen en de opbrengst aan liefdadigheid te schenken, deed Billie naar verluidt hetzelfde door liefdadigheidsinstellingen op te richten om de erfenis van haar grootmoeder te ondersteunen.

Ze zit echter niet alleen maar rond het organiseren van inzamelingsacties.

Billie Lourd heeft de huizen van haar moeder en oma gerenoveerd

Fans waren stomverbaasd toen Billie Lourd aankondigde dat ze een babyjongen volledig onder de radar had verwelkomd.

Maar ze waren ook verrast om te horen dat Lourd niet alleen de huizen van haar moeder en oma in Beverly Hills hield, maar ze ze ook had gerenoveerd tot een volledig landgoed.

Het overleden moeder-dochterduo woonde minstens 15 jaar naast elkaar, maar de huizen waren in wezen twee afzonderlijke eigendommen.

Bronnen zeggen dat Lourd nu aan het renoveren is om er een meer samenhangend landgoed van te maken. Het is logisch gezien het feit dat Lourd opgroeide in het huis van haar moeder en, fans zouden raden, ook veel tijd naast de deur doorbracht.

Maar het lijkt erop dat Billie waarschijnlijk veel van haar moeders decoratieve accenten heeft bewaard, waaronder haar 'Star Wars'-herdenkingskerstboom die het hele jaar door te zien is en een glas-in-lood-afbeelding van Billie als een heilige.

Tenminste, fans hopen dat ze dat deed; Billie gebruikt de glas-in-loodkunst zelfs als haar profielfoto op Instagram.

Wat doet Billie Lourd voor de kost?

Het is duidelijk dat Billie een actrice is net als haar moeder. Maar wat heeft ze tot nu toe precies gedaan in haar carrière?

Haar moeder verscheen in de loop der jaren in een aantal iconische rollen, en Billie is goed op weg om hetzelfde te doen.

Ze begon natuurlijk met 'Scream Queens', maar ze heeft ook al in twee 'Star Wars'-films gespeeld en er komt nog veel meer op haar af.

Om te beginnen is ze al meer dan 30 afleveringen in 'American Horror Story' verschenen, met verschillende andere credits op haar IMDb-cv. Volgende? Een nog titelloze tv-serie.

Acteren zit Billie blijkbaar in het bloed, wat een goede zaak is, gezien hoe lucratief het tot nu toe lijkt te zijn geweest. En hoewel ze voldoende afstand deed van de schijnwerpers om haar zwangerschap te verbergen (haar zoon werd geboren in 2020), lijkt het er niet op dat Billie van plan is om lang uit Hollywood weg te blijven.

Hoewel ze het zich kon veroorloven om een kluizenaar te worden en de rest van haar leven nog steeds in luxe zou leven, lijkt Billie Lourd vastbesloten om eropuit te gaan en van de wereld te genieten.

Hoewel ze misschien dicht bij huis blijft voor de renovatie van haar dubbele landgoed, brengt ze ook veel tijd door met haar verloofde en jonge zoon, reizen, acteren en nog meer geld verdienen om haar vermogen op te vullen.

Aanbevolen: