Hier is hoe Karol G haar nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Karol G haar nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde
Hier is hoe Karol G haar nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde
Anonim

Tien jaar geleden had bijna niemand van Karol G gehoord. De reggaetonartiest had in het begin moeite om labels haar serieus te laten nemen, en het was een langzame en moeilijke klim naar de plek waar ze nu is.

Gelukkig heeft Karol, met een handvol samenwerkingen met zowel Nicky Jam, de industrietak en de opkomende namen Ozuna, het eindelijk op wereldwijde schaal bereikt.

Een plek in een tv-show, meer samenwerkingen (dit keer met artiesten als Bad Bunny en J Balvin), en enkele zakelijke slimmigheden leidden ertoe dat Karol G zowel een lange lijst met hitnummers als een indrukwekkend vermogen begon te vergaren toon ervoor.

Haar vermogen is momenteel misschien de helft van dat van Bad Bunny, maar Karol is goed op weg om op te bouwen om te concurreren met haar collega. Dit is hoe ze haar $ 8 miljoen heeft verdiend en waar ze nu naartoe gaat.

Wie is de Reggaeton-artiest Karol G?

Ze is een minderheid van een minderheid, als een Colombiaanse vrouw die vooral in het reggaetongenre past, maar Carolina Giraldo Navarro heeft zeker een plek voor zichzelf (en haar muziek) veroverd. Ze is al tientallen jaren aan het malen, maar het was pas in 2017 dat ze echt de aandacht van de mainstream kreeg.

Na bijna een volledig decennium van werken, werkte Karol G samen met Bad Bunny aan "Ahora Me Llama", en de rest is echt geschiedenis. Miljoenen YouTube-hits later staat Karol G op haar derde album en ze vertoont geen tekenen van ophouden.

Wat is het vermogen van Karol G?

De meeste bronnen zijn het erover eens dat Karol G een indrukwekkende 8 miljoen dollar waard is, en aangezien ze pas rond 2017 echt begon met het opbouwen van haar inkomen, is dat een waanzinnige hoeveelheid contant geld. Maar hoe heeft ze het precies verdiend?

In een niet-verrassende wending verdiende Karol G vrijwel het meeste van haar geld via haar muziek. Het punt is dat iedereen weet dat de verkoop van albums niet altijd veel voorstelt. Gelukkig voor Karol heeft ze meerdere singles platina-gecertificeerd gekregen, en dat betekent dat veel fans haar nummers willen streamen.

Sterker nog, zelfs in 2018 (toen ze nog maar één album uitbracht), had Karol G al 14 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify. Haar liedjes waren meer dan 119 miljoen keer gestreamd, en dat was voordat Karol een heleboel muziekprijzen won en haar tweede en derde album uitbracht.

Het is duidelijk dat 'Ocean' en 'KG0516' ook aan Karol's portemonnee zijn toegevoegd, vooral de laatste, omdat het haar nieuwste release is en meer met sterren bezaaid is dan ooit.

Er is ook het feit dat artiesten kunnen verdienen aan YouTube, en met miljoenen views op haar muziekvideo's (en haar verschijning in de video's van anderen), is het waarschijnlijk dat Karol een deel van dat geld krijgt.

Hoeveel krijgt Karol G betaald?

Het is waarschijnlijk dat ze dit jaar meer verdient dan in alle voorgaande jaren (daarover later meer), maar Karol G zal ergens rond de $480K per jaar verdienen, suggereren bronnen.

Toch is het moeilijk om specifieke cijfers vast te stellen, vooral omdat Karol blijkbaar maar een paar duizend per maand verdiende, helemaal tot medio 2017, toen haar muziek meer [lucratieve] grip begon te krijgen.

Projecties suggereren dat Karol heel goed $ 50.000 tot $ 140.000 per maand kan binnenhalen in 2021. Het is duidelijk dat er een aanzienlijke foutmarge is, maar het is op geen enkele manier een schokkend cijfer. Ze heeft tenslotte al een nettowaarde van $ 8 miljoen opgebouwd, en de enige manier om nu verder te gaan is omhoog.

Hoe verdient Karol nu geld?

Hoe verdient Karol G haar geld nu ze een aantal hete albums heeft uitgebracht die de hitlijsten hebben beklommen en haar zakken hebben gevuld? Ze zit niet rond het verzamelen van roy alty's. Ze is zelfs van plan om in 2021 op tournee te gaan met haar nieuwste album.

Zijn Karol G en Anuel uit elkaar?

Fans waren opgewonden toen Karol G aankondigde dat zij en een van haar collega's, Anuel AA, aan het daten waren. Ze ontmoetten elkaar een maand nadat Anuel AA uit de gevangenis kwam en werkten vervolgens samen aan een nummer, maar fans waren bereid voorbij zijn potentieel geblokte verleden te kijken (hij leek Karol super blij te maken).

Ze haalden zelfs een Camila Cabello-Shawn Mendes-beweging uit en knuffelden op het podium voordat ze onthulden dat ze samen waren. Wat een intrige, toch?!

Maar hoewel Karol opdook bij de Latin Music Awards 2019 met een diamant aan haar ringvinger, bleven de twee slechts ongeveer een jaar verloofd voordat ze uit elkaar gingen. Dat weerhield iedereen er echter niet van om te speculeren over hun toekomstige gecombineerde vermogen.

Wat is het netto vermogen van Anuel AA?

Het is moeilijker om het vermogen van Anuel AA vast te stellen, aangezien hij een wat mindere ster is dan Karol G, althans in termen van reguliere ontvangst. Toch schatten bronnen hem op een waarde van ongeveer $ 20 miljoen, wat absoluut niets is om mee te spotten.

Aanbevolen: