Waar is Hayden Panettiere in 2021?

Inhoudsopgave:

Waar is Hayden Panettiere in 2021?
Waar is Hayden Panettiere in 2021?
Anonim

De tweeëndertigjarige Amerikaanse actrice en zangeres Hayden Panettiere kreeg voor het eerst erkenning voor haar rol als Claire Bennet van 2006 tot 2010 in de Heroes-serie. Ze is ook bekend van haar rol als Juliette Barnes van 2012 tot 2018 in de musicalserie Nashville. De beroemdheid van The Heroes had acteerrollen in meer dan 25 films op groot scherm en 29 tv-films en series. Ze heeft ook ongeveer 20 singles en 2 muziekvideo's uitgebracht.

Op persoonlijk vlak leidde Panettiere ook een chaotisch leven. Ze had een relatie met Milo Ventimiglia van 2007 tot 2009. Vervolgens begon ze te daten met de wereldkampioen zwaargewicht boksen Wladimir Klitschko in 2009, maar twee jaar later maakte ze het uit met hem. Het koppel kwam in 2013 weer bij elkaar en verloofde zich in hetzelfde jaar. Hayden en Wladimir deelden in 2014 een dochter, maar in 2018 verbraken ze hun relatie opnieuw.

Sinds het einde van de muzikale soapserie Nashville in 2018 heeft Hayden Panettiere geen nieuwe acteerrollen meer aangenomen, en daar zijn redenen voor.

8 Haar gewelddadige ex Brian Hickerson werd veroordeeld tot gevangenisstraf

Hayden begon in 2018 met Brian Hickerson te daten. Het paar ging echter uit elkaar in 2020, na fysieke aanvallen, intimidatie en huiselijk geweld door Hickerson. Haar ex pleegde die strafbare feiten tussen 2019 en 2020. Misbruiker Hickerson werd in april 2021 veroordeeld tot 45 dagen gevangenisstraf. Bovendien moest hij vier jaar onder een formele proeftijd doorbrengen en $ 500 aan restitutiekosten betalen. Hij moest 52 lessen huiselijk geweld volgen en kreeg een straatverbod van vijf jaar opgelegd.

7 Maar Panettiere werd later gespot terwijl ze rondhing met haar huiselijke misbruiker

In juli 2021 werd Hayden Panettiere echter gespot met Brian nadat hij zijn termijn in de gevangenis had uitgezeten. Ze brachten tijd samen door bij Justin Queso's, een Strip Eatery bij zonsondergang. Drie dagen later werden ze ook nog een keer gespot op dezelfde plek terwijl ze naar de NBA-finale keken. Hickerson onthulde later dat hij en Hayden niet meer bij elkaar waren, maar dat ze aan een vriendschap werkten. Hij voegde eraan toe dat hij een intensieve behandeling ondergaat.

6 Ze brengt meer tijd door met haar dochter Kaya

hayden-panettiere-dochter-kaya
hayden-panettiere-dochter-kaya

Hayden Panettiere wil zich meer richten op het opvoeden van haar 6-jarige dochter, van wie ze co-ouders is met haar ex-verloofde Wladimir Klitschko. De dochter van Panettiere, Kaya Evdokia, woont bij haar vader in Oekraïne. Dit betekent dat Hayden haar reizen naar het land moet uitbreiden om meer tijd met haar dochter door te brengen. Hayden en Wladimir hebben een vriendschappelijke relatie, staan op goede voet en zijn het onderling eens geworden over het co-ouderschap van Kaya.

5 Hayden keerde terug naar Instagram met een nieuwe look

Na zes maanden weg te zijn geweest van sociale media, keerde Hayden terug op Instagram en plaatste een foto waarop haar nieuwe frisse kapsel te zien was. De ster uit Nashville poseerde voor de Pink Cheeks-salon, waar ze haar nieuwe kapsel had. Hayden prees de plek in het bijschrift van de post en zei dat ze haar haar al sinds haar tienerjaren bij Pink Cheeks doet. Ze bedankte ook het team van de salon omdat ze haar altijd een fris, mooi en nieuw gevoel gaven. Ze beschreef ze ook als haar geheime wapen.

4 The Heroes Star verzamelde $ 15 miljoen aan rijkdom

Volgens We althy Gorilla bedraagt het vermogen van Hayden Panettiere vanaf 2021 $ 15 miljoen. Naast de hoofdrol in de serie Heroes en Nashville, nam Panettiere ook deel aan: One Life To Live, Guiding Light, Remember The Titans, Raising Helen, Racing Strips, Ice Princess, I Love You, Beth Cooper, Amanda Knox: Murder On Trial In Italy, Scream 4 en anderen. Na bijna 3 decennia als model, actrice en zangeres te hebben doorgebracht, vergaarde Hayden een groot fortuin.

3 Ze houdt nog steeds alle details van haar leven privé

Hoewel Haydens privé-privélevenskwesties aan het publiek zijn uitgelekt, met name haar laatste twee relaties met Wladimir Klitschko en Brian Hickerson, geeft Panettiere er de voorkeur aan haar persoonlijke zaken buiten de schijnwerpers te houden. Op sociale media post ze amper. Ze twitterde in 2021 slechts één keer op Twitter over het kijken naar Secrets Of The Whales en post nauwelijks op Instagram. Ze was meer dan 6 maanden afwezig op het platform totdat ze onlangs terugkeerde om haar nieuwe look te laten zien.

2 Ze was opgetogen over 'Secrets Of The Whales'

In april 2021 maakte Panettiere op Instagram en Twitter bekend dat ze naar een Disney+ vertoning van de Secrets Of The Whales heeft gekeken. De laatste is een serie mini-evenementen van National Geographic die de walviscultuur en het vermogen van de wezens om communicatieve vaardigheden en ingewikkelde sociale structuren te ervaren, onderzoekt. Hayden vecht sinds 2005 voor bedreigde walvissen en dolfijnen. In 2007 trad ze toe tot de Whaleman Foundation en vocht ze tegen de jacht op dolfijnen in Japan. Ze protesteerde in 2008 ook officieel tegen de walvisjacht in Noorwegen.

1 Hayden heeft geen nieuwe acteerrollen

In maart 2021 vertelde een bron aan People dat Hayden Panettiere zich in een geweldige ruimte bevindt nadat ze uit haar giftige relatie met misbruiker Brian Hickerson is gekomen. Hoewel de bron zei dat Hayden een paar projecten in de maak heeft, is er geen informatie beschikbaar over nieuwe kunstwerken, films, series of muziek waar de ster aan werkt. Ze is niet van plan om in de toekomst nieuwe tv-optredens te maken. Er wordt gespeculeerd dat ze zich nog steeds concentreert op haar persoonlijke zaken, geneest van misbruik en meer tijd doorbrengt met haar dochter.

Aanbevolen: