Below Deck Med': Malia White lijkt zichzelf niet te kunnen verlossen

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': Malia White lijkt zichzelf niet te kunnen verlossen
Below Deck Med': Malia White lijkt zichzelf niet te kunnen verlossen
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck Med' van 4 september 2021 worden hieronder besproken! Below Deck Med loopt langzaam maar zeker ten einde als het deck bemanning en interieur bereiden zich voor op hun laatste charter van het seizoen! Hoewel seizoen zes vol non-stop drama zit, lijkt het erop dat na het ontslag van Lexi Wilson het een stuk beter met de cast gaat dan voorheen.

Nu Lexi weg is, lijkt het alsof het meest gehate bemanningslid niemand minder is dan Malia White, die het deze keer moeilijk heeft om kijkers te plezieren. Na te zijn uitgescholden door kapitein Sandy omdat hij de blessure van David Pascoe niet vroeg genoeg had gemeld, zat Malia in de hot seat en na de aflevering van vanavond stijgen de temperaturen alleen maar.

Terwijl de druk blijft toenemen, komt Malia in conflict met haar eigen team en worden fans haar steeds meer beu. Hoewel ze geweldig is in haar werk, lijkt het erop dat, hoe goed een Bosun Malia ook is, het castlid van Below Deck zichzelf niet kan redden.

Fans zijn nog steeds niet blij met Malia

Sinds vorig seizoen, toen Malia White over Hannah Ferrier praatte, wat ertoe leidde dat ze werd ontslagen, hebben fans TeamMalia niet bemind. Nou, het lijkt erop dat kijkers hun afkeer van de Bosun dit seizoen hebben overgedragen, en Malia doet zichzelf geen plezier. Hoewel ze duidelijk geweldig is in het klaren van de klus, lijken fans haar fouten uit het verleden niet te vergeten, waarvan ze er deze keer nog steeds veel maakt in Kroatië.

Met Hannah's vuren achter haar, tekende Malia voor een tweede seizoen naast Captain Sandy, maar het ging niet zo goed. Na Malia's fout door de verwonding van David niet te melden, gaf Kapitein Sandy haar een oorvol over het niet volgen van het protocol. Aangezien Malia Sandy zo snel op de hoogte bracht van Ferrier's drugsbezit, vragen fans zich af waarom ze niet zo snel was om de kapitein op de hoogte te stellen van de knoestige beenblessure van David.

Nu lijkt het alsof Malia wat speling krijgt van kijkers omdat ze klaagt dat ze niet genoeg lof krijgt. Tijdens de tipbijeenkomst van vanavond, die elk lid van de cast elk $ 1. 362 opleverde voor het vorige charter, was Malia niet tevreden met Chief Stew, Katie Flood die alle lof kreeg, ondanks het feit dat de dekbemanning ook hielp.

Als je bedenkt dat Malia en de dekbemanning een groot probleem hebben gemaakt toen ze hun tips moesten delen met interieur-newbie, Delaney Evans, lijkt het alsof het wegwerken van haar niet zo veel heeft geholpen, aangezien de dekbemanning nu moet ingrijpen en meer helpen. Fans zijn er zeker van dat dit tot vijandigheid heeft geleid tussen Malia en Katie, en White bestempeld als "jaloers" op haar.

Spanningen lopen op onder matrozenbemanning

Terwijl kijkers kennis nemen van Malia's subtiele prikken tegen de interieurploeg, lijkt het alsof ze nu voor haar eigen groep komt. Tijdens de aflevering van vanavond belegde Malia een serieuze ontmoeting met haar mede-deckhands, Mzi, Lloyd en David, en informeerde hen om de speling op te pakken en te stoppen met het maken van "beginnersfouten".

"11 minuten en Malia werkt al op mijn zenuwen. Ik vind haar leuk, maar deze ontmoeting is onzin en onnodig. Iedereen in die crew heeft zo hard gewerkt als ze konden gezien de omstandigheden", schreef een fan op Twitter. Met het dekpersoneel ook aan het interieur, hadden fans het gevoel dat Malia geen medeleven en begrip had voor hoe moe ze waren, vandaar de kleine foutjes.

Dit werd later voortgesleept tijdens het diner tijdens de vrije avond van de cast, waar Malia de kans niet voorbij liet gaan om Mzi ter sprake te brengen die het eerder had verpest, wat bewees dat ze af en toe zeker een beetje neerbuigend kan zijn. Dit kookte over toen David Pascoe de controle niet langer aankon en Malia riep tijdens de taxirit naar huis voor haar betuttelende ontmoeting eerder, en kijkers waren het daar niet meer mee eens, zozeer dat Malia zelfs zo ver is gegaan als het beperken of uitschakelen haar Instagram-opmerkingen. Hoera!

Aanbevolen: