Fans kunnen er niet over uit hoeveel Kristen Stewart op prinses Diana lijkt in nieuwe 'Spencer'-promo's

Fans kunnen er niet over uit hoeveel Kristen Stewart op prinses Diana lijkt in nieuwe 'Spencer'-promo's
Fans kunnen er niet over uit hoeveel Kristen Stewart op prinses Diana lijkt in nieuwe 'Spencer'-promo's
Anonim

Eerder deze week debuteerde de eerste foto van Kristen Stewart als prinses Diana op sociale media, en fans kunnen de verbazingwekkende gelijkenis niet overstijgen.

Vorig jaar werd aangekondigd dat Stewart Diana zou vertolken in de aankomende biopic Spencer. Oorspronkelijk werd Stewarts casting bekritiseerd, met klachten variërend van het feit dat ze geen Britse actrice is tot problemen met haar referenties..

Anderen konden zich niet voorstellen dat Stewart de overleden koninklijke zou spelen, en zagen geen echte gelijkenis tussen de twee. Nadat de eerste foto van Stewart in kostuum echter openbaar was gemaakt, werden alle vragen over hoe ze eruit zou kunnen zien als prinses Diana, tot rust gebracht.

Op zaterdag zijn er extra foto's van Stewart op de set in Schlosshotel Kronberg, Duitsland, online opgedoken. She wordt afgebeeld met het kenmerkende blonde kapsel van Diana met een crèmekleurige blouse. De outfit is identiek aan de outfit die Diana droeg op eerste kerstdag in 1993.

Stewarts fans konden niet stoppen met praten over hoeveel de actrice op Diana lijkt. Sommigen gingen naar Twitter om hun totale schok te uiten over de griezelige overeenkomsten:

Spencer zal zich concentreren op het weekend dat prinses Diana doorbracht met de koninklijke familie tijdens de kerstvakantie op het landgoed Sandringham in Norfolk. In die tijd besloot ze haar man, prins Charles, te verlaten.

"Spencer is een duik in een emotionele voorstelling van wie Diana was op een cruciaal keerpunt in haar leven", schreef Stewart in een verklaring. "Het is een fysieke bevestiging van de som van haar delen, die begint met haar voornaam; Spencer. Het is een schrijnende poging voor haar om terug te keren naar zichzelf, terwijl Diana ernaar streeft vast te houden wat de naam Spencer voor haar betekent."

De film wordt geproduceerd en geregisseerd door Pablo Larraín, vooral bekend van projecten als Jackie en Neruda. In een interview met Deadline deelde Larraín zijn opgetogenheid over het feit dat Stewart aan boord was voor de biopic.

“Ik heb films van Kristen gezien die zo divers zijn dat het ongelooflijk is, ze tonen verschillende lagen en haar diversiteit en kracht als actrice,” zei hij.

“We zijn erg blij met haar, ze is erg toegewijd. Als filmmaker, als je iemand hebt die zo'n gewicht, dramatisch en verhalend gewicht kan dragen, alleen met haar ogen, dan heb je de sterke leider die kan leveren wat we zoeken."

De biopic Spencer over prinses Diana zal naar verwachting in 2022 in première gaan.

Aanbevolen: