Below Deck Med': Was David Pascoe bevriend met Malia White?

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': Was David Pascoe bevriend met Malia White?
Below Deck Med': Was David Pascoe bevriend met Malia White?
Anonim

Spoiler Alert: Details met betrekking tot de aflevering van 9 augustus 2021 Below Deck Med worden hieronder besproken!

Net toen alles op rolletjes liep op Below Deck Med,moesten Lexi Wilson en Matt Shea de boot op zijn kop zetten met hun dramatische capriolen die Matt ertoe brachten het schip te verlaten en Lexi ontrafeld op -scherm.

Terwijl de crew verder is gegaan met het incident, staan fans er nog steeds op dat Lexi ontslagen had moeten worden, en dat klopt niet! Nu het drama eindelijk aan het sudderen is, lijkt het alsof dat niet het geval is voor Bosun, Malia White. Tijdens de aflevering van vanavond moest Malia David uitschakelen nadat hij zijn schot had gelost!

Hoewel een 'Below Deck'-bootmance altijd een favoriet moment van fans is, lijkt het er niet op dat Davids grote verliefdheid op Malia iets zal worden, waardoor we ons allemaal afvragen of hij officieel in de friendzone zit.

David Pascoe bekent zijn liefde

Toen we voor het eerst kennismaakten met de cast van Below Deck Med seizoen 6, hoopten fans dat ze een behoorlijke crew zouden blijken te zijn, en zie, ze zijn alles en nog wat! Fans waren enthousiast over de cast als een van de beste tot nu toe, en hoewel het drama sommige kijkers heeft verdeeld, is het duidelijk dat dit seizoen er zeker een is die opv alt.

Met Lexi en Matthew die het drama het hele seizoen voortduren, lijkt het erop dat Deckhand, David Pascoe, zijn Britse charme inbrengt bij de eerste poging van het seizoen op een mogelijke bootmanance. Al vroeg in het seizoen maakte David zijn gevoelens voor Malia heel duidelijk, en nadat hij haar had gevraagd of ze hem meer dan een bemanningslid zou zien, begon het te worden, nou….onhandig!

Tijdens de aflevering van vanavond was de wereld getuige van David die all-in ging en onthulde dat hij "van alles houdt" aan Malia, inclusief haar onafhankelijke en wilskrachtige houding, waarvan hij zei dat hij hem aan zijn moeder deed denken! Oh David, vergelijk nooit een liefdesbelang met je moeder…

Hoewel de uitwisseling misschien ongemakkelijk was, ging David redelijk goed om met de afwijzing, maar de fans zijn nog steeds een beetje teleurgesteld dat hij en Malia niet meer dan co-crew leden zullen zijn!

Hoewel Malia misschien niet op een romantische manier in David geïnteresseerd is, zijn er een handvol kijkers die graag een kans zouden willen hebben om met de matroos te daten! "Als @DavidPascoe91 nog steeds vrijgezel is, begrijp ik de wereld gewoon niet meer", schreef een fan, die de Britse charme en goede looks aanhaalde.

Waarom Malia David afwees

Hoewel Malie White David misschien gemakkelijk in de steek heeft gelaten, was haar redenering om geen relatie na te streven volkomen begrijpelijk! Gezien Malia White en collega Below Deck-alumnus Tom Checketts het maanden voor haar zomer in Kroatië uit elkaar ging, maakte Malia duidelijk dat ze niet snel ergens mee bezig zou zijn.

Toen David vroeg of hij een kans maakte, maakte Malia duidelijk dat ze niet in staat is om te gaan daten, en dat ze een tijdje vrijgezel wil blijven en plezier wil hebben!

Tijdens een interview met Us Weekly maakte Malia duidelijk dat haar vroegere relatie er een is die wat tijd nodig heeft om over te komen.

"Ik denk dat ik David zelfs heb verteld dat alles met Tom en ik uit elkaar viel vlak voordat we dit seizoen gingen filmen", vertelde ze aan de publicatie. “Ik was een puinhoop toen ik erin kwam en ik had zoiets van: ‘Weet je, ik wil nu niet eens mannen zien,’ zei ze.

Hoewel ze hem afwees, was Malia nog steeds onder de indruk van David die de moed verzamelde om direct, maar respectabel te zijn. "Ik denk dat toen hij de moed kreeg van alcohol, ik dacht:" Oh, ik ben behoorlijk onder de indruk van hoe sterk je nu komt, "" onthulde ze.

Hoewel er misschien geen bootmanschap is tussen David en Malia, is het duidelijk dat Courtney en Mzi iedereen aan het rennen zijn voor hun geld, wat bewijst dat er misschien nog steeds liefde in de Kroatische lucht is voor die twee!

Aanbevolen: