Fans kunnen niet geloven hoeveel Ben Afflecks dochter Violet op Jennifer Garner lijkt

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet geloven hoeveel Ben Afflecks dochter Violet op Jennifer Garner lijkt
Fans kunnen niet geloven hoeveel Ben Afflecks dochter Violet op Jennifer Garner lijkt
Anonim

Weg van vriendin Jennifer Lopez, Ben Affleck is gespot in Californië met zijn moeder Chris en zijn drie kinderen, waaronder zijn oudste dochter Violet, beschouwd als een "mini Jennifer Garner".

The Gone Girl-ster deelt drie kinderen met actrice Jennifer Garner, vooral bekend van het spelen van de hoofdrol in spionageserie Alias en meest recentelijk te zien in familiekomedie Yes Day, gestreamd op Netflix.

Affleck en Garner begonnen te daten in 2004 en hebben een gezonde co-ouderschapsrelatie onderhouden sinds het beëindigen van hun bijna tien jaar durende huwelijk in 2015. Hun scheiding werd in 2018 afgerond.

Ben Afflecks dochter Violet lijkt precies op moeder Jennifer Garner

Afflecks oudste dochter Violet, 15, lijkt zo veel op Garner.

Fans waren er snel bij om te wijzen op de griezelige gelijkenis ondanks het gezichtsmasker dat het meisje draagt.

"Verdomme, ik dacht even dat het Jennifer Garner was", schreef een Instagram-gebruiker op de roddelpagina van beroemdheden @xogossip.vip, en meldde het verhaal van MailOnline.

"Violet lijkt zoveel op Jennifer!" was nog een opmerking.

"Mini Jennifer Garner", schreef een andere fan en voegde een emoji met hartogen toe.

Anderen merkten ook op hoe lang Violet eruitziet als hij naast Affleck staat.

"Wauw, zijn dochter is bijna net zo groot als hij!!" een fan opgemerkt.

Ben Affleck heeft een zeer openbare relatie met Jennifer Lopez

Affleck en zangeres en actrice Jennifer Lopez zijn gespot op meerdere, romantische uitstapjes sinds ze dit jaar hun romance uit het begin van de jaren 2000 opnieuw hebben aangewakkerd, waaronder een dromerig Italiaans uitje op het eiland Capri.

De twee dateerden voor het eerst van medio 2002 tot begin 2004, nadat ze in 2001 samenwerkten aan de film Gigli. Na hun breuk in januari 2004, kwamen de twee nader tot elkaar nadat de Let's Get Loud-zangeres haar verloving met voormalig honkbalster Alex Rodriguez eerder dit jaar.

Het koppel werd officieel Instagram voor de 52e verjaardag van Lopez in juli en plaatste een foto waarop ze een gepassioneerde kus delen.

Eerder deze maand is het paar ook gespot tijdens een stranddate in Malibu met Afflecks vriend en medewerker, Matt Damon.

Damon woog eerder op zijn vriend Affleck die de vonk met Lopez opnieuw aanwakkerde in een recent interview op SiriusXM's The Jess Cagle Show.

“Je bent erg blij voor Ben Affleck en Jennifer Lopez. Ik weet dat je het leuk vindt om daarover gevraagd te worden, 'zei Cagle.

“Juist, maar hoe zou ik anders zijn? Zou ik bijvoorbeeld ongelukkig zijn?” Damon antwoordde.

“Zoals, ik haat ware liefde. Het zuigt. Ja. Ja. Ik wens ze niets, maar weet je, ontberingen, 'voegde hij er sarcastisch aan toe.

Aanbevolen: