Britney Spears werpt schaduw op haar zus en plaatst foto's van 'echtgenoot' Sam Asghari

Inhoudsopgave:

Britney Spears werpt schaduw op haar zus en plaatst foto's van 'echtgenoot' Sam Asghari
Britney Spears werpt schaduw op haar zus en plaatst foto's van 'echtgenoot' Sam Asghari
Anonim

Britney Spears heeft haar zus Jamie Lynn opnieuw een subtiele schaduw gegeven in een recente Instagram-post gewijd aan haar verloofde Sam Asghari.

De popster is momenteel op vakantie met de acteur en personal trainer met wie ze sinds 2016 aan het daten is. Ze plaatste twee foto's van Asghari die een witte outfit draagt en poseert tegen een openslaand raam dat uitkijkt op een zwembad.

Het paar verloofde zich vorig jaar en ondanks dat Britney hem al haar 'echtgenoot' noemde, zijn er geen details over wanneer het aanstaande huwelijk zal plaatsvinden.

Britney Spears richt op zus Jamie Lynn terwijl ze Sam Asghari viert

Spears maakte van de gelegenheid gebruik om haar jongere zus, met wie ze een moeilijke relatie heeft, in de schaduw te stellen in het bijschrift van haar Instagram-bericht.

Vooral de 'Toxic'-zangeres lijkt de spot te drijven met Jamie Lynns schrijfstijl op haar eigen socials, namelijk het gebruik van caps lock om iets te benadrukken.

"Geloof me, ik ken de schoonheid van waar ik ben en het wordt zeer gewaardeerd … dus hier ben ik die foto's van mijn ECHTGENOOT [ringemoji] aan het maken is," schreef Spears, voordat hij eraan toevoegde: "Ik moet grote letters doen omdat dat wat mijn zus altijd op haar gram heeft gedaan."

Spears ging verder en legde uit dat ze op een plek is weg van de nieuwsgierige blikken van paparazzi en dat ze gewoon kan genieten omdat ze duidelijk opgewonden is over de bruiloft.

"Hoe dan ook, het is zo geestverruimend om voor het eerst in mijn leven in een resort te zijn waar geen paparazzi zijn", schreef ze en zei toen: "Ik kan echt dat meisje zijn dat zich kan gedragen en praten met anderen over hoe ik ga trouwen … tijdens diners."

Asghari reageerde op Spears' Instagram-bericht met drie emoji's met een rood hart en schertsend: "Niet weer deze eikel".

Spears leeft haar beste leven na het conservatorium

Spears leidt haar beste leven sinds haar 13 jaar durende conservatorium vorig jaar werd beëindigd.

In juni 2021 legde ze een opruiende getuigenis af tegen haar vader en conservator, Jamie Spears, en de betrokkenheid van haar familie daarbij, waar ze beweerde psychisch misbruik en beperkingen van haar vrijheid, waaronder gedwongen optreden tegen haar wil en wordt verhinderd dat haar anticonceptieapparaat wordt verwijderd.

Destijds zei de zangeres - die twee zonen heeft met haar ex-man Kevin Federline - dat ze een baby wilde kunnen krijgen met Asghari.

Aanbevolen: