Lionel Richie onthult wat hij echt denkt over Sofia's verloving

Inhoudsopgave:

Lionel Richie onthult wat hij echt denkt over Sofia's verloving
Lionel Richie onthult wat hij echt denkt over Sofia's verloving
Anonim

Sofie Richie kondigde vorige week haar verloving met Elliot Grainge aan, en de beroemde vader van het model, Lionel Richie, gaf onlangs zijn twee cent op het nieuws.

"Ik hou van Elliot, ik ken hem al sinds hij 12 was", vertelde de muzikant vandaag aan Access Hollywood. 'Het was een van die dingen waarbij ik niet terug hoef om het kind te bekijken. Ik weet wie het is.' Lionel zei verder dat zijn dochter "in goede handen" is en dat hij "zo blij" is voor het paar.

De muzikant onthulde verder dat Elliot zelfs zijn toestemming had gevraagd voordat hij een voorstel deed. "Hij was een nerveus wrak", gaf Lionel toe. "Arme jongen. Ik dacht dat hij flauw zou gaan vallen."

Vorige week plaatste Sofia een reeks foto's van de verloving op haar Instagram-pagina. "Voor altijd is niet lang genoeg", schreef ze bij de diavoorstelling. De jeugdvrienden werden voor het eerst romantisch gekoppeld in januari 2021 en maakten hun relatie Instagram-officieel in april. Een bron vertelde destijds aan Us Weekly dat de zaken vrij snel "serieus" werden.

Lionel Richie afgekeurd van Sofia's laatste relatie

Lionels goedkeuring van Sofia's verloving met Elliot staat in contrast met zijn reactie op haar relatie met Scott Disick, die 15 jaar ouder was dan zij.

Scott en Sofia gingen een aantal jaren met elkaar uit tot ze in juli 2020 voorgoed uit elkaar gingen, maar Lionel leek nooit volledig aan boord te zijn met hun vakbond.

In 2018 gaf Lionel toe dat hij niet dacht dat de relatie tussen Sofia en Scott stand zou houden. "Het is maar een fase en ik ga heel stil in de hoek staan, haal een lekker drankje voor me en maak niet te veel lawaai", zei hij.

Bronnen echoden soortgelijke gevoelens. In gesprek met E! Nieuws in 2019, een insider zei dat Lionel nog steeds moeite had om Sofia's relatie met Scott te accepteren, ondanks dat ze op dat moment een aantal jaren samen waren.

Hoewel het twee jaar geleden is dat ze uit elkaar gingen, leek Scott een brutale reactie te hebben op Sofia's verlovingsnieuws. Op dezelfde dag dat Sofia foto's van het voorstel plaatste, uploadde Scott een foto van zichzelf op een boot met het bijschrift: "In de 305 noem je me gewoon veel geluk chuck."

Dit lijkt een verwijzing te zijn naar de film Good Luck Chuck, waar het personage van Dane Cook worstelde met het feit dat al zijn exen trouwen met de volgende persoon met wie ze uitgaan nadat ze het uitgemaakt hebben.

Scott is misschien niet blij met Sofia's verlovingsnieuws, maar haar vader geeft tenminste zijn goedkeuring!

Aanbevolen: