Darcey & Stacey': fans denken dat Darcey geen goed rolmodel is voor haar dochters

Inhoudsopgave:

Darcey & Stacey': fans denken dat Darcey geen goed rolmodel is voor haar dochters
Darcey & Stacey': fans denken dat Darcey geen goed rolmodel is voor haar dochters
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Darcey &Stacey' van 20 september 2021 worden hieronder besproken! beginnen een beetje misselijk te worden als het gaat om Darcey's voortdurende relatieproblemen met Georgi. Hoewel de twee een gracieus begin hadden, lijkt het alsof Darcey haar oude gewoontes weer oppakte, waardoor hun romance onder grote druk kwam te staan.

Terwijl Darcey kijkers haar giftige manieren blijft tonen, is het geen verrassing dat ze zich tegen haar beginnen te keren! Terwijl het alleen maar erger wordt als het gaat om haar relatie, lijkt het alsof Darcey een manier vindt om zichzelf af te leiden terwijl zij en haar tweelingzus Stacey een tweelingtransformatie ondergaan in niemand minder dan Turkije.

Gezien hoe een puinhoop Darcey Silva dit seizoen en vorig seizoen is geweest, roepen fans haar nu op omdat ze niet het beste rolmodel is voor haar twee dochters, Aniko en Aspen. Hoewel ze een stevig hoofd op hun schouders lijken te hebben, zouden Darcey's problemen met mannen en haar fysieke verschijning zich op een dag kunnen uitstrekken tot haar kinderen?

Van de ene man naar de volgende

Het is geen verrassing dat Darcey Silva opnieuw relatieproblemen heeft! De ster heeft het doorgemaakt sinds haar tijd op 90 Day Fiance, waar haar romances met zowel Tom als Jesse niets dan vreselijke dingen te zeggen hadden over hun tijd dat ze met de Darcey & Stacey-ster uitgingen.

Nou, deze keer heeft Darcey problemen met Georgi, maar het lijkt erop dat alles op een dieptepunt staat! Darcey heeft niet alleen haar verloving met Georgi afgezegd, maar ze heeft ook meerdere keren contact gezocht met zijn ex-vrouw, Octavia. Toen Georgi doorging en precies hetzelfde deed door Jesse te bellen, verloor Darcey het en bewees dat ze een wandelende dubbele standaard is.

Fans kunnen het niet langer aan met Darcey en beweren dat haar constante relatieproblemen niet alleen haar treffen, maar ook haar tienerdochters! Terwijl Darcey en haar kinderen, Aniko en Aspen een geweldige relatie hebben, geloven kijkers dat haar problemen met mannen zich volledig kunnen uitstrekken tot haar kinderen wanneer ze beginnen met daten.

"Niet om onaardig te zijn, maar Darcey is een verschrikkelijk rolmodel voor haar dochters. Ik hoop dat ze (uiteraard ergens anders vandaan) leren dat ze niet 24/7 een man nodig hebben om een man te hebben God weet dat Darcey dat nooit heeft geleerd", schreef een fan op Twitter.

Met Darcey in jaren van giftige relaties, is het duidelijk dat dit geen ideale situatie is om in te verkeren bij het opvoeden van twee dochters, en fans beginnen zich zorgen te maken over hoe Aniko en Aspen zullen zijn wanneer de tijd komt voor hen tot op heden. Uh-oh!

Stuurt Darcey het verkeerde bericht?

Darcey, die consequent bevestiging van haar partner nodig heeft, heeft ook een paar veren verstoord als het gaat om haar voortdurende plastische chirurgie. Hoewel het geen kwaad kan om aan te passen wat het hartje begeert, roepen fans zowel Darcey als Stacey op omdat ze hun uiterlijk hebben veranderd in praktisch onherkenbaar.

De tweeling onderging een "tweelingtransformatie" in Turkije, waarbij ze hun borsten, tanden en lippen opnieuw moesten doen, om er maar een paar te noemen, wat niet de eerste keer is dat ze die gebieden eerder hebben aangepast. Kijkers roepen Darcey nu op omdat ze een slecht voorbeeld is voor haar meisjes, en beweren dat genezing van binnenuit komt, en geen enkele hoeveelheid cosmetische chirurgie zal dat veranderen.

Fans blijven Darcey en Stacey uitschelden omdat ze "onzeker" zijn, zowel in hun uiterlijk als in hun relaties. Hoewel er een professional voor nodig is om die diagnose echt te stellen, is het duidelijk dat ze zeker veel doormaken, en we kunnen alleen maar hopen dat hun kinderen het allemaal met een klein korreltje zout in zich opnemen.

Aanbevolen: