Charlize Theron loog jarenlang over haar verleden en fans zijn geschokt

Inhoudsopgave:

Charlize Theron loog jarenlang over haar verleden en fans zijn geschokt
Charlize Theron loog jarenlang over haar verleden en fans zijn geschokt
Anonim

Als kinderen wordt de overgrote meerderheid van de mensen geleerd dat liegen tegen andere mensen verkeerd is om te doen. Kinderen worden echter ook aangemoedigd om hun fantasie te gebruiken, omdat het een geweldige manier is om hun geest te betrekken. Aangezien het voor sommige kinderen verwarrend kan zijn om te horen dat je niet moet liegen terwijl je toch aangemoedigd wordt om je voor te stellen, is het logisch dat sommige jonge mensen niet altijd de waarheid vertellen.

Tijdens haar carrière heeft Charlize Theron zoveel iconische rollen gespeeld dat het bewijst dat ze een van de beste acteurs van haar generatie is. Met dat in gedachten zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat toen Theron jonger was, ze gewoonlijk over haar eigen achtergrond kon liegen en dat bedrog kon plegen. Hoewel sommige mensen tot de conclusie kunnen komen dat Theron moet worden veroordeeld voor haar vroegere bedrog, zijn ze, gezien de redenen voor Charlizes leugens, op zijn zachtst gezegd begrijpelijk.

Charlize's beledigende verleden

In een ideale wereld zou elke ouder op de planeet hun uiterste best doen om hun kinderen op te voeden in een liefdevolle omgeving. Helaas weet iedereen dat dit gewoon niet de realiteit is, want er zijn veel te veel gewelddadige ouders in de wereld. Hoewel het vaak lijkt alsof beroemdheden een volledig gecharmeerd leven leiden, zijn de dingen niet altijd zoals ze lijken. Het is bijvoorbeeld bekend dat sommige beroemdheden zijn opgegroeid met zogenaamd misbruikende ouders. Helaas voor haar heeft Charlize Theron onthuld dat ze een moeilijke jeugd had door haar gewelddadige vader.

Tijdens een optreden in 2019 op NPR's Fresh Air, sprak Charlize Theron over de reden waarom haar vader beledigend was. “Mijn vader was een erg zieke man. Mijn vader was mijn hele leven alcoholist. Ik kende hem maar op één manier, en dat was als alcoholist. … Het was een behoorlijk hopeloze situatie. Ons gezin zat er gewoon een beetje in vast. Het is verbazingwekkend dat Theron met zoveel vriendelijkheid over de problemen van haar vader kon praten, aangezien ze zegt dat zijn acties haar familie beïnvloedden.

De dagelijkse onvoorspelbaarheid van het leven met een verslaafde is iets waar je mee zit en de rest van je leven een soort ingebed bent in je lichaam, meer dan alleen deze ene gebeurtenis van wat er is gebeurd nacht,'' zei ze. 'Ik denk dat onze familie ongelooflijk ongezond was. En dat alles, denk ik, heeft ons op een bepaalde manier getekend.

Een tragische leugen

Tijdens het eerder genoemde interview op NPR's Fresh Air, beschreef Charlize Theron de nacht waarin de jarenlange mishandeling van haar vader tot een gewelddadig hoogtepunt kwam. “Mijn vader was zo dronken dat hij niet had mogen lopen toen hij met een pistool het huis binnenkwam. Mijn moeder en ik zaten in mijn slaapkamer tegen de deur geleund omdat hij door de deur probeerde te duwen. We leunden dus allebei van binnenuit tegen de deur, zodat hij er niet doorheen kon. Hij deed een stap achteruit en schoot drie keer door de deur. Geen van die kogels heeft ons ooit geraakt, wat gewoon een wonder is. Maar uit zelfverdediging maakte ze een einde aan de dreiging."

In een tijd waarin de meeste mensen begrijpen hoe traumatisch sommige ervaringen kunnen zijn, is het logisch dat sommige mensen met een gewelddadig verleden niet over hun ervaringen willen praten. Tijdens een gesprek met NPR sprak Theron echter over haar beslissing om te praten over wat er in haar verleden als volwassene is gebeurd. "Dit gezinsgeweld, dit soort geweld dat binnen het gezin plaatsvindt, deel ik met veel mensen. Ik schaam me er niet voor om erover te praten, want ik denk dat hoe meer we over deze dingen praten, hoe meer we beseffen dat we niet de enige zijn. Ik denk dat het voor mij altijd zo is geweest dat dit verhaal echt gaat over opgroeien met verslaafden en wat dat met een persoon doet."

Het besluit van Charlize Theron om de gebeurtenissen uit haar jeugd openbaar te maken, is natuurlijk buitengewoon bewonderenswaardig. De films van Theron verdienen tenslotte een fortuin, wat betekent dat ze het platform heeft om mensen aan het praten te krijgen over een probleem als de blijvende gevolgen van opgroeien in een gewelddadig huis. Dat betekent echter niet dat er iets mis is met het feit dat ze onthulde dat Theron toen ze jong was vaak tegen mensen loog over hoe haar vader zijn leven verloor. “Ik deed net alsof het niet was gebeurd. Ik heb het aan niemand verteld - ik wilde het aan niemand vertellen. Als iemand het me vroeg, zei ik dat mijn vader was omgekomen bij een auto-ongeluk. Wie wil dat verhaal vertellen? Niemand wil dat verhaal vertellen.”

Aanbevolen: