Is Neil Patrick Harris van de kaart gevallen?

Inhoudsopgave:

Is Neil Patrick Harris van de kaart gevallen?
Is Neil Patrick Harris van de kaart gevallen?
Anonim

De meeste hedendaagse fans associëren Neil Patrick Harris misschien met 'How I Met Your Mother', maar de acteur is zoveel meer.

Eerlijk gezegd kwam zijn doorbraakrol lang eerder op 'Doogie Howser M. D.'. Zijn carrière bevat zoveel balans, van werk op het podium tot zelfs discografie-credits, er is echt niet veel dat deze man niet kan doen. Na zijn tijd op 'How I Met Your Mother' verloren sommige fans het contact met de acteur.

In werkelijkheid bloeit de 48-jarige nog steeds en zijn werktempo blijft even indrukwekkend als ooit tevoren. We zullen enkele van zijn huidige projecten doornemen op zowel het grote als het kleine scherm. Daarnaast bekijken we een nieuw passieproject dat hij onlangs heeft gelanceerd.

Voor degenen die hopen dat hij zijn rol als Barney nieuw leven inblaast, het lijkt erop dat hij geen tijd heeft, vooral op dit moment.

Meer roem vinden over 'How I Met Your Mother'

De show begon in 2005, met een geweldige cast met onder meer Jason Segel, Alyson Hannigan, Josh Radnor, Neil Patrick Harris en Cobie Smulders. De sitcom liep bijna een decennium, verspreid over negen seizoenen en 208 afleveringen. In werkelijkheid houden fans nog steeds van de herhalingen tot op de dag van vandaag, die worden uitgezonden op meerdere kabelkanalen samen met streamingdiensten zoals Netflix.

Neil Patrick Harris was jarenlang een grote favoriet bij de fans. Gelukkig werd hij niet getypecast in de rol, hoewel hij vooral wordt herinnerd voor zijn tijd in de serie.

Net als zoveel andere iconische sitcoms, zouden fans graag een reboot van de show zien. Neil Patrick Harris stemde in op de kwestie en volgens de ster naast Cinema Blend staat het niet op zijn prioriteitenlijstje.

"Ik kijk echt met veel plezier terug op dat hoofdstuk. Ik heb gewoon niet het gevoel dat er nog iets te doen is, echt waar. Ik mis de spelers erin. Ik mis de staf en Pam Fryman, die regisseerde al die shows. Het was leuk om elke week met dezelfde acteurs te spelen, maar op dit moment zit ik tot mijn knieën in Snicket en dat zijn een paar knokige knieën."

Eerlijk gezegd denkt hij niet in het verleden, vooral omdat zijn carrière drukker dan ooit is.

Zijn acteercarrière is niet vertraagd

Is Neil Patrick Harris van de kaart gevallen? Het antwoord is simpel, absoluut niet.

In de afgelopen jaren werkte de acteur aan een hele reeks projecten, zowel op film als op televisie. Hij heeft een spannend project dat zich momenteel in de postproductiefase bevindt, niemand minder dan 'The Matrix Resurrections'.

Bovendien was hij te zien in de tv-serie 'Star Wars: Visions'. Tot zijn andere projecten die in pre-productie zijn, behoren 'Uncoupled', een tv-serie samen met 'Anita'.

Voor de acteur draait het allemaal om het lange spel: "Ik hou er niet van om op mijn lauweren te rusten", vertelt Harris aan Backstage. "Ik probeer het beste werk te doen dat ik kan, gegeven wat de en om een zo klein mogelijk spoor achter te laten zodat degenen die ik kruis, het netto resultaat van die uitwisselingen positief is… Het is een lang spel.”

Samen met zijn hele reeks rollen lijkt Harris ook een compleet andere wereld binnen te stappen en zich te wagen aan een passieproject.

Nieuw Lifestyle Nieuwsbrief Project

Een paar dagen geleden aangekondigd door People, is Neil Patrick Harris van plan een nieuwsbrief te lanceren die rechtstreeks verband houdt met zijn favoriete mensen, plaatsen en dingen.

De acteur is verheugd om enkele van zijn beste persoonlijke ervaringen uit het verleden te delen.

"Ik ben 48 jaar oud en ik heb een beter deel van mijn leven besteed aan het vullen van een emmer met een zeer lange lijst van willekeurige en ongelijksoortige dingen die ik leuk vind", vertelt de vader van twee aan PEOPLE."Ik dacht dat het geweldig zou zijn om één plek te hebben om dingen aan te bevelen, om dingen te bespreken, en om een soort van PT Barnum te zijn en mensen 'recht op de vuist te laten gaan' en de willekeurige dingen die ik leuk vind in de schijnwerpers te zetten."

Bovendien houdt hij van het feit dat het volledig zal worden gedaan in een e-mailnieuwsbriefformaat, dat een old-school gevoel heeft: "Ik vind het geweldig dat het een e-mail is. Er is iets ouderwets en authentieker voor mij over een e-mail omdat er geen algoritme voor is. Elk ding daarin is iets dat ik leuk vind, waar ik gepassioneerd over ben, waar ik naar wens of waarover ik wil praten."

Het is duidelijk dat de acteur het goed doet en het tegenwoordig extreem druk heeft in alle aspecten van zijn leven.

Aanbevolen: