Marvel-fans willen dat Letitia Wright wordt vervangen terwijl ze anti-vax-opvattingen deelt over de set 'Black Panther 2

Marvel-fans willen dat Letitia Wright wordt vervangen terwijl ze anti-vax-opvattingen deelt over de set 'Black Panther 2
Marvel-fans willen dat Letitia Wright wordt vervangen terwijl ze anti-vax-opvattingen deelt over de set 'Black Panther 2
Anonim

Marvel-acteur Letitia Wright is de laatste op de lijst van beroemdheden die anti-vaxxers en COVID-ontkenners zijn.

Als Shuri, de zus van Black Panther, de koning van Wakanda, had Wright een doorbraakrol in de film Black Panther uit 2018. Ze hernam het personage in Avengers: Infinity War en het vervolg erop, Avengers: Endgame.

De 27-jarige acteur filmt momenteel het vervolg Black Panther: Wakanda Forever in Atlanta, maar volgens The Hollywood Reporter gaat het filmen niet zo soepel voor de Britse actrice. Wright is blijkbaar voorstander van anti-vax standpunten terwijl hij op de set is en het is niet de eerste keer.

Wright kreeg voor het eerst te maken met controverse in december 2020 nadat de acteur haar zorgen uitte op haar Twitter-account over wat het COVID-19-vaccin bevatte. Wright retweette een video van een man die zijn redenen uitlegde om geen vaccin voor COVID-19 te willen nemen, en verdubbelde nadat hij kritiek had gekregen, tweetend "als je niet voldoet aan de populaire meningen, maar vragen stelt en voor jezelf denkt … je krijgt geannuleerd", vergezeld van een lachende emoji. De acteur en haar in de VS gevestigde team van vertegenwoordigers gingen uit elkaar vanwege de terugslag en Wright verwijderde haar hele Twitter-account.

Fans hebben problemen met het ontvangen van het nieuws na de problemen waarmee de film al te maken heeft gehad.

"Alsjeblieft, annuleer de film of op zijn minst volledig opnieuw uit te werken, want deze gewetenloze shit bovenop alles in de nasleep van het overlijden van Chadwick maakt me echt bitter en verdrietig, " schreef een teleurgestelde Marvel-fan.

Na de tragische en vroegtijdige dood van Chadwick Boseman, de hoofdrolspeler van Black Panther, kondigde Disney aan dat ze het personage niet zouden herschikken voor het vervolg, maar zich liever zouden concentreren op verschillende individuen uit de wereld van Wakanda. Veel rapporten geven aan dat dat personage zijn zus Shuri zou zijn, die in de strips de mantel van koningin van Wakanda op zich neemt.

Hoewel Disney de plot voor het vervolg niet heeft bevestigd, roepen Marvel-fans op om Wright te vervangen als Shuri, of de plotpunten te veranderen om haar rol te verminderen.

"Marvel heeft een Academy Award-winnende actrice in Lupita Nyong'o in hun Black Panther-franchise. Schrijf gewoon een manier om haar de hoofdrol te laten spelen en ga ermee aan de slag ", suggereerde een fan.

"Ik weet dat we allemaal van Chadwick houden en hem respecteren, maar als Shuri de nieuwe Black Panther is, hadden ze het gewoon moeten herschikken", zei een tweede.

Sommigen wijzen op de ironie dat Wright in de film een vooraanstaande wetenschapper speelt in Wakanda, een land dat "waarschijnlijk de belangrijkste ontwikkelaar van een Covid-vaccinatie" zou zijn geweest, maar naar verluidt niet in de wetenschap gelooft in het echte leven.

"Letitia Wright als Shuri: ik ben een ongeëvenaard genie die onvermoeibaar zoekt naar manieren om ziektes uit te roeien door middel van technologie. Letitia Wright wanneer technologie werkt om ziekte uit te roeien: Nee, "schreef een fan die niet onder de indruk was van de houding van de acteur. "Letitia Wright? Meer zoals Letitia Wrong, " voegde een ander toe.

Disney heeft aangekondigd dat cast en crew bij alle aankomende producties identificatiepolsbandjes moeten dragen om hun vaccinstatus te bewijzen.

Black Panther: Wakanda Forever wordt uitgebracht op 8 juli 2022.

Aanbevolen: