Black Panther 2': heeft Ryan Coogler contact opgenomen met Letitia Wright?

Inhoudsopgave:

Black Panther 2': heeft Ryan Coogler contact opgenomen met Letitia Wright?
Black Panther 2': heeft Ryan Coogler contact opgenomen met Letitia Wright?
Anonim

Na het vroegtijdig overlijden van Chadwick Boseman, is de focus van MCU fans verschoven naar wie de Black Panther-mantel op zich zal nemen. Het idee om de rol te herschikken is niet goed ontvangen vanwege de ongevoeligheid op dit moment, hoewel een meerderheid van de fans het erover eens is dat Letitia Wright in de voetsporen van haar broer op het scherm zou moeten treden.

Wat Wright betreft, sprak ze onlangs in een interview met Net-A-Porter, waar ze sprak over het aanstaande vervolg op Black Panther. De jonge actrice benadrukte dat "het niet iets is waar ze aan wil denken" omdat ze allemaal nog steeds om Boseman rouwen, dus er werd niet veel interesse gezegd.

Hoewel Wright nog niet klaar is om over Black Panther 2 te praten, lijkt het erop dat Marvel/Disney al bezig zijn met een verhaal rond haar personage.

Shuri vormt het hart van 'Black Panther 2'

Afbeelding
Afbeelding

Een nieuw boek met de titel Wakanda Files: A Technological Exploration of The Avengers beschrijft wat Shuri (Wright) heeft uitgespookt sinds Avengers: Endgame. Het onthult dat de Wakandan-prinses druk bezig is met het herscheppen van het hartvormige kruid. Kilmonger (Michael B. Jordan) vernietigde het laatste deel ervan tijdens zijn korte regeerperiode, dus dat is een beetje een probleem. Maar zo te zien is Shuri's werk veelbewogen gebleken. Ze overweegt zelfs hoe ze Vibranium kan combineren met een synthetische versie van het kruid.

Wat het boek ons laat zien, is dat het volgende hoofdstuk in het Black Panther-verhaal zich voornamelijk zal richten op Shuri. Haar werk aan het synthetische Heart-Shaped-Herb is vermoedelijk een voorloper van de eigenlijke film, en het is tijdens de film dat we de vruchten van haar werk uitgebreid zullen zien. Misschien wordt Black Panther 2 opgepakt kort nadat Shuri de synthetische versterker heeft voltooid, gevolgd door een uitdaging voor de troon.

Ondanks de theorieën, is Marvels beslissing om Shuri het gewaardeerde kruid van Wakanda te laten recreëren het definitieve bewijs dat het koninkrijk een nieuwe koning of koningin nodig heeft, afhankelijk van wie de wedstrijd wint. Het was niet nodig tijdens het bewind van T'Challa, dus de heropleving van het kruid is een teken dat hij niet meer in beeld is.

Wie wordt de nieuwe koning of koningin?

Afbeelding
Afbeelding

In termen van levensvatbare kandidaten is Shuri onze beste keuze. Ze heeft maar één grote bedreiging om zich zorgen over te maken, en dat is M'Baku (Winston Duke). Hij zal de vacature erkennen als een manier om zijn macht te consolideren met alleen een prinses die hem in de weg staat. Het paar moet echter een ritueel gevecht aangaan zonder de hulp van augments of geavanceerde wapens om een eerlijke competitie te zijn. Helaas is ze voor Shuri enigszins in het nadeel.

Kijkend naar hun gest alte, heeft M'Baku een behoorlijke voorsprong op zijn tegenstander. Hij is ongeveer 6'4 en 250 lbs. terwijl Shuri 5'6 staat en ongeveer 110 lbs weegt. Dat betekent dat hij waarschijnlijk kan winnen in een wedstrijd waar grootte en kracht de bepalende factoren zijn. Houd er rekening mee dat we Shuri nog niet moeten tellen.

Hoewel Wakanda's prinses aanzienlijk kleiner van gest alte is, heeft ze nog steeds een kans om te winnen. Haar grootte kan zelfs voordelig zijn als ze correct wordt gebruikt. M'Baku is een grote vent, dus we verwachten dat hij rondzwerft tot hij uitgeput raakt. Daarna zou het een kwestie zijn van Shuri die een laatste klap uitdeelt of haar tegenstander dwingt toe te geven, om de zaak af te ronden.

Of de theorie nu uitkomt of niet, Shuri die de troon bestijgt, lijkt een goed idee. Het klinkt niet alleen als de logische stap op dit punt in Shuri's superheldencarrière, maar er is ook een precedent in de strips. Als zodanig zal het publiek waarschijnlijk getuige zijn van de opkomst van een Wakandan-koningin in het komende Black Panther-vervolg.

Aanbevolen: