Black Panther'-ster Letitia Wright gelooft dat er een 'Avengers'-film voor vrouwen komt

Black Panther'-ster Letitia Wright gelooft dat er een 'Avengers'-film voor vrouwen komt
Black Panther'-ster Letitia Wright gelooft dat er een 'Avengers'-film voor vrouwen komt
Anonim

Black Panther-ster Letitia Wright, die T'Challa's zus Shuri speelt in het Marvel Cinematic Universe, is klaar om in de nabije toekomst betrokken te zijn bij een volledig vrouwelijke Avengers-film.

In een interview met Yahoo Entertainment zei Wright dat er al mensen aan het werk zijn om het project te laten slagen.

"Ik denk niet dat we ervoor moeten vechten", zei ze. “[Alonso] is erg sterk in het leiden ervan, naast [Marvel CCO] Kevin [Feige]. Het is slechts een kwestie van tijd voordat ze het doen.”

Op de vraag wie naast haar zou schitteren in de voorgestelde film, had Wright een uitgebreide lijst met wie in haar droomteam zou vechten. Een van haar suggesties was de toevoeging van haar Black Panther-collega's Danai Gurira, Lupita Nyong'o en Angela Bassett. Ze noemde ook Tessa Thompson's Valkyrie, die voor het eerst kennismaakte met de MCU in Thor: Ragnarok.

"Je moet zeker Captain Marvel hebben, "voegde ze eraan toe.

In 2018 onthulde Black Panther-regisseur Ryan Coogler dat hij helemaal voor een hoofdcast van alleen vrouwen is. "Dat zou geweldig zijn als de kans zich voordoet", vertelde Coogler aan Variety. "Er is een heel deel van de film waar T'Challa uit de film is en je volgt gewoon de vrouwen. Dat was een van mijn favoriete delen van de film toen ik hem zag, en dat had ik niet verwacht.”

GERELATEERD: 'MCU': hier is waarom fans denken dat Shuri de volgende 'Black Panther' zou moeten zijn

Het MCU heeft in het verleden kritiek gekregen vanwege het gebrek aan films waarin vrouwen de hoofdrol spelen. Vrouwelijke superhelden worden vaak de sidekick van mannelijke helden, zo niet hun liefdesbelang. Captain Marvel was de eerste vrouwelijke superheld die haar eigen film in de MCU had.

Avengers: Endgame bevatte een korte scène waarin verschillende Marvel-supervrouwen samen vochten in het laatste gevecht. Dit moment werd gevierd onder de fans, en eindelijk zagen ze een machtsgroep die uitsluitend uit vrouwen bestond en de gemene vijand bevecht zoals mannen dat al zo lang doen.

GERELATEERD: Dit is wat je niet wist over de kostuums in 'Black Panther'

Niet zo lang geleden opende Wright over de huidige discussies over een vervolg op Black Panther na de vroegtijdige dood van Chadwick Boseman in augustus. Ze gaf toe dat alles wat verder zou gaan in de Black Panther-franchise zonder Boseman "een beetje vreemd" zou voelen.

Ze zei verder: "We zijn op dit moment alleen maar aan het rouwen, dus het probeert het licht er middenin te vinden."

Black Panther en Avengers: Endgame zijn momenteel beschikbaar om te streamen op Disney+

Aanbevolen: