Hier is waarom Issa en Lawrence misschien weer bij elkaar komen op de show onzeker

Hier is waarom Issa en Lawrence misschien weer bij elkaar komen op de show onzeker
Hier is waarom Issa en Lawrence misschien weer bij elkaar komen op de show onzeker
Anonim

Het populaire komediedrama Insecure keerde half april terug voor zijn vierde seizoen. In aflevering drie, getiteld "Lowkey Thankful", is te zien hoe Lawrence een lachende emoji naar Issa's Instagram-verhaal stuurt. Dit zorgde ervoor dat fans speculeerden of het paar weer bij elkaar zou kunnen komen.

Insecure vertelt het verhaal van twee moderne zwarte vrouwen, Issa en Molly. Ze zijn beste vrienden die proberen om te gaan met hun gebreken en onzekerheden in alledaagse situaties. De show bevat muziek van indie en gevestigde gekleurde artiesten.

In de aflevering vierde de cast Thanksgiving met hun vrienden en familie. Aan het begin van de aflevering vraagt Lawrence aan Condola of ze met hem mee wil naar de Thanksgiving-diners van zijn vrienden. Ze vertelt hem dat ze haar eigen feest organiseert en hij nodigt zichzelf uit. In de keuken vertelt een van Condola's vrienden aan Lawrence dat ze niets serieus zoekt na haar scheiding.

Nadat haar vrienden weg zijn, confronteert Lawrence Condola en vraagt of ze over haar ex-man heen is. Dan vraagt Condola hem of hij nog steeds bij Issa zou zijn als ze niet vals had gespeeld. Hij beantwoordt de vraag niet en laat een ongemakkelijke stilte tussen hen. Jay Ellis, die Lawrence speelt in de show, had er iets over te zeggen.

Issa en Lawrence praten buiten op Insecure
Issa en Lawrence praten buiten op Insecure

“Ik denk niet dat [ze samen zouden zijn]. Ik denk nog steeds dat ze te zelfgenoegzaam waren", vertelde hij aan Entertainment Tonight. "Het probleem met seizoen één voor mij is dat ik denk dat [Lawrence] probeerde zichzelf beter te maken voor Issa, niet noodzakelijkerwijs beter voor zichzelf… wat ik denk dat hij uiteindelijk in seizoen twee vond.”

“Dus, ik denk dat zelfs als ze hem niet had bedrogen, ze nooit echt een gesprek hadden over wat het probleem werkelijk was. Ik denk dat ze terug zouden zijn gevallen in een ritme van zelfgenoegzaamheid, en ik denk dat ze uiteindelijk zouden hebben ontdekt dat ze gewoon door de bewegingen gingen, vervolgde hij.

Volgens een artikel gepubliceerd door Metro, gaf Issa Rae haar kijk op de aflevering. Ze zei: "Ik denk dat aflevering drie specifiek is gecentreerd rond Lawrence's POV … de derde aflevering is echt Lawrence, en hij heeft nog nooit echt met deze vraag geconfronteerd, die Condola hem stelt."

Ze vervolgde: "Ik denk dat het meer voor hem is om te verteren en te beslissen wat dat betekent voor hem en zijn manier van leven, zijn keuze in relaties. 'Dus dat heeft meer te maken met wat hij wil dan met wat Issa wil."

Issa en Lawrence zitten in de woonkamer op Insecure
Issa en Lawrence zitten in de woonkamer op Insecure

Condola's vraag had zeker een impact op Lawrence. In de volgende aflevering, getiteld "Lowkey Losing It", wilde Lawrence privé met Issa praten. Terwijl ze buiten was, wilde Lawrence haar iets belangrijks vertellen. Op dat moment gaat Issa's telefoon. Ze ontvangt slecht nieuws over haar headliner voor de block party, waardoor Lawrence afwijst wat hij te zeggen had.

"Ik kijk naar Lawrence, en ik denk: 'Hier gaan we weer, bro!'", vertelt Ellis aan Bustle. "'Je stapt erin! Zoals, je weet goed en hel… dit gaat niet eindigen zoals je wilt dat het eindigt!'"

Hoewel Lawrence en Issa niet bij elkaar bleven, legt Ellis uit dat ze altijd een band zullen hebben. "Je wilt nog steeds het beste voor die persoon", zegt hij. "[Je] voelt je in sommige opzichten nog steeds op je gemak bij die persoon. Ze pakken jou en jij snapt hen."

Aanbevolen: