Fans gaan los als 'WandaVision' de gekste cameo onthult: Evan Peters als Quicksilver

Fans gaan los als 'WandaVision' de gekste cameo onthult: Evan Peters als Quicksilver
Fans gaan los als 'WandaVision' de gekste cameo onthult: Evan Peters als Quicksilver
Anonim

Net als je denkt dat Marvel Studios geen grotere prestatie kan leveren dan ze net hebben gedaan, doen ze het opnieuw. Aflevering 5 van WandaVision is eindelijk geland op Disney+, en de mensen buiten Westview beginnen dingen uit te zoeken en het publiek in te halen op de belangrijkste plotpunten. Veel dingen zijn nu logisch.

Maar net op het moment dat fans dachten dat ze alles hadden bedacht, bracht "On a Very Special Episode…" iets naar de tafel dat fans met nog meer, nieuwe vragen heeft achtergelaten: Quicksilver is terug - maar het is een Quicksilver uit een ander universum.

Aan het begin van de aflevering zien we beelden van Wanda die het lichaam van Vision steelt van S. WOORD. Hoofdkwartier, dus we weten al dat ze op de een of andere manier de echte Visie terug heeft gebracht. En inmiddels is al onthuld dat de huidige sitcom-versie van Westview, New Jersey die we zien, niet alleen een manifestatie is van Wanda's krachten, maar een echte stad vol echte mensen die ze aan het veranderen is.

Afbeelding
Afbeelding

Ze kan blijkbaar instellingen, herinneringen, emoties veranderen, samen met de gebruikelijke ruimte en energie. Ondanks dat Westview haar droomwereld is, is Wanda nog steeds verdrietig door het verlies van Vision, en het lijkt erop dat de "show" min of meer is hoe ze er doorheen werkt.

Maar de dood van haar broer Pietro zou in de onderstromen hebben bestaan.

In aflevering 3, "Now In Color", noemden de showrunners Pietro een verre herinnering uit haar vorige leven die ze snel buitensluit. Het gebeurde toen S. W. O. R. D. agent Monica Rambeau herinnerde Wanda aan haar tweelingbroer en dat hij door Ultron was vermoord.

Voeg daar de 10-jarigen van Wanda aan toe, die vastbesloten zijn om mama hun dode hond te laten herleven in aflevering 5, en het gevecht dat ze heeft met Vision waarin hij haar beschuldigt van alles met opzet te doen, dat kan zie de duidelijke verwarring op haar gezicht, wat het argument versterkt.

Als haar tweelingzonen, Billy en Tommy, haar vragen of ze een broer heeft, antwoordt ze: "hij is ver weg van hier, en dat maakt me soms verdrietig", het brengt meer onopgelost verdriet naar boven, en met alle de hints, het is niet bepaald een verrassing wanneer ze de deur opent en hem aan de andere kant vindt.

Waar het publiek misschien niet klaar voor was, was een "herschikking" (zoals gesteld door Dr. Darcy Lewis) van haar broer.

Afbeelding
Afbeelding

Fans verwachtten ongetwijfeld het gezicht te zien van Aaron Taylor-Johnson, de acteur die Quicksilver speelde in Avengers: Age of Ultron, maar dat is niet wat ze krijgen. In plaats daarvan is de persoon die op het scherm verschijnt een knaller uit het verleden… uit The Days of the Future Past, om precies te zijn. Het lijkt erop dat er een beetje een cross-over met X-Men in de maak is, aangezien het gezicht achter de deur toebehoort aan voormalig Quicksilver, Peter Evans.

Evans had eerder het speedster-pak aangetrokken in drie X-Men Movies die onlangs werden geproduceerd door 20th Century Fox; X-Men: Days of Future Past (2014), X-Men: Apocalypse (2016) en X-Men: Dark Phoenix (2019). Nu Disney Fox bezit, zijn ze natuurlijk vrij om met die personages te doen wat ze willen.

Veel fans gingen ervan uit dat Disney de personages en verhalen gewoon opnieuw zou opstarten, maar de opname van Peters' Quicksilver in een MCU-franchise duidt op een grotere cross-over tussen Fox en Marvel Studios' Universes, nu beide zusterstudio's zijn onder Disney.

Publiek kan inhalen en zoeken naar aanwijzingen die ze hebben gemist in WandaVision op Disney+, en als ze willen weten wat er gaat gebeuren, kunnen ze afstemmen op vrijdag om middernacht Pacific Time, 3 AM EST.

Aanbevolen: