Chrissy Teigen deelt privéfoto van babyverlies in hartverscheurend jubileumbericht

Inhoudsopgave:

Chrissy Teigen deelt privéfoto van babyverlies in hartverscheurend jubileumbericht
Chrissy Teigen deelt privéfoto van babyverlies in hartverscheurend jubileumbericht
Anonim

Chrissy Teigen heeft de eenjarige verjaardag van een van haar donkerste dagen gemarkeerd in een Instagram-bericht.

Vorig jaar leden het model en de influencer en haar man, zanger John Legend, een babyverlies. Teigen documenteerde de hartverscheurende ervaring op haar sociale kanalen.

Chrissy Teigen markeert één jaar na babyverlies in emotionele post

Ze ging naar Instagram om een foto te delen van haar huilend in een ziekenhuisbed met Legend aan haar zijde. De foto is opgedragen aan Jack, haar overleden zoon.

"en aan de zoon die we bijna hadden. een jaar geleden bezorgde je me de grootste pijn die ik me ooit kon voorstellen om me te laten zien dat ik alles kon overleven, zelfs als ik dat niet wilde", schreef Teigen.

"ik heb niet voor je kunnen zorgen, maar je kwam en ging om me van mezelf te laten houden en voor mezelf te zorgen omdat onze lichamen kostbaar zijn en het leven een wonder is. ze vertelden me dat het gemakkelijker zou worden maar ja, dat is nog niet begonnen. mama en papa houden voor altijd van je, "voegde ze eraan toe.

Het paar, dat twee kinderen heeft, Miles en Luna, kreeg de steun van fans en andere beroemdheden.

"prachtig geschreven, " merkte model Ashley Graham op, en voegde drie hartemoji's toe.

"je kwetsbaarheid en kracht is bewonderenswaardig", schreef Twilight-actrice Ashley Greene.

Teigen is openhartig over het niet meer kunnen dragen van kinderen

Teigen had onthuld dat ze na haar doodgeboorte misschien geen ander kind meer zou kunnen dragen.

"Het verwerken van het feit dat ik niet meer kan dragen, is nog steeds erg moeilijk voor mij omdat ik me zo gezond voel. Ik denk, waarom?" vertelde ze People in april van dit jaar.

"Maar dan denk ik erover na omdat mijn baarmoeder gewoon niet meewerkt - en het is geen mislukking, " vervolgde ze.

Teigen en Legend verwelkomden hun eerste twee kinderen via IVF, waarbij Teigen andere methoden aankaartte om in de toekomst nog een kind te krijgen.

“Ik denk er gewoon aan in termen van hoe gezegend ik al ben, en er zijn tegenwoordig zoveel manieren om een kind te krijgen … of het nu draagmoederschap of adoptie is,” zei ze.

Teigen voegde er vervolgens aan toe: "Voor mij is het echt belangrijk om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot die manieren en ervoor te zorgen dat mensen hun dromen kunnen waarmaken. Het zou gewoon iets moois zijn, " ze zegt. "Het is zo ongelooflijk duur om je eieren in te vriezen en ze te oogsten. IVF is voor veel mensen geen optie en dat moet het ook zijn. Het zou niet zo'n dure onderneming moeten zijn voor een vrouw die probeert een kind te verwekken."

Aanbevolen: