De waarheid over de ex-echtgenoot van Hilary Duff, Mike Comrie

Inhoudsopgave:

De waarheid over de ex-echtgenoot van Hilary Duff, Mike Comrie
De waarheid over de ex-echtgenoot van Hilary Duff, Mike Comrie
Anonim

Hoewel er veel coole feiten zijn over Hilary Duff en Matthew Koma, terwijl fans dol zijn op hun romantiek en genieten van het zien van Instagram-foto's van Hilary's schattige kinderen, is het gemakkelijk om te vergeten dat Hilary ooit getrouwd was met hockeyspeler Mike Comrie. Volgens Good Housekeeping trouwde het stel in 2010 en besloot Hilary dat ze in februari 2015 wilde scheiden. Er was nieuws dat ze in 2014 uit elkaar waren en fans vroegen zich af waarom ze hun eigen weg gingen.

Er was een paar jaar geleden wat negatieve pers over Mike Comrie, dus laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Wat is er met Mike Comrie gebeurd?

Hoewel fans niet van een film van Hilary Duff hielden, wordt de actrice geprezen voor haar rol in Lizzie McGuire, Younger en vele andere geweldige films. Nadat ze in december 2019 met Matthew Koma trouwde, verliep Hilary's carrière verbazingwekkend goed en haar fans zijn dolblij om haar te zien slagen. Fans voelen zich verbonden met Hilary sinds ze zo lang Lizzie speelde en iedereen die opgroeide met het kijken naar die charmante show, wilde Hilary blijven volgen en haar steunen.

Nadat het nieuws bekend werd dat Mike Comrie en Hilary Duff gingen scheiden, was er verontrustend nieuws over hem.

In 2017 zei de LAPD dat Mike Comrie werd onderzocht voor 'seksuele batterij'. Volgens Us Weekly meldde TMZ dat Mike en de vrouw elkaar kenden, en de vrouw beweerde dat Mike haar had aangevallen in zijn flat in Los Angeles.

Volgens E! Nieuws, Mike Comrie werd niet aangeklaagd voor aanklachten, en een woordvoerder van het kantoor van de LA County District Attorney legde aan de publicatie uit dat er "onvoldoende bewijs" was, zodat de zaak werd geseponeerd.

De Echtscheiding

The Daily Mail schreef een artikel waarin stond dat Mike Comrie in een restaurant in Beverly Hills was, Mastro's Steakhouse genaamd, dat hij te veel had gedronken en vrouwen vroeg om met hem naar bed te gaan. TMZ meldde dat Hilary de dag na de publicatie van dat verhaal de scheiding aanvroeg.

Volgens People suggereerde Hilary Duff dat trouwen op jonge leeftijd de ramp voor het paar betekende. Hilary zei: "Ik denk niet dat we volwassen genoeg waren om het uit te houden" en legde uit: "Ik was 22 toen ik trouwde. Ik ben nu gescheiden, ik heb een 4-jarige - ik zou er niets van willen veranderen." Hilary is nu 34, dus het is interessant om haar te horen reflecteren op haar jongere jaren en fans vinden het leuk om haar POV te horen op liefde en huwelijk.

In een podcastinterview met Nico Tortorella, die Josh speelde op Younger, in zijn show The Love Bomb, vertelde Hilary dat ze niet zeker wist of ze zou trouwen nadat ze van Mike was gescheiden. Hilary zei ook dat zij en Mike nog steeds op goede voet stonden: "Ik wil nooit negatieve gevoelens hebben - ik bedoel, dat is moeilijk om geen negatieve gevoelens te zeggen - maar we zijn bij elkaar gekomen op basis van liefde en we zijn op een heel liefdevolle manier uit elkaar gegaan. Ik kan me niet voorstellen dat ik met iemand anders dan hem door dat proces zou gaan en hij blijft mijn zeer goede vriend."

Sinds Hilary en Mike hun zoon, Luca, delen, is co-ouderschap iets dat veel naar voren komt.

Toen Hilary Duff in 2017 op de cover van Cosmopolitan stond, vertelde ze in het interview dat ze Thanksgiving had gevierd met Mike, en het klinkt alsof ze in staat waren om dichtbij te blijven, zelfs nadat ze uit elkaar gingen. Hilary legde uit: “Mike is geweldig. We zijn zo ingebakken in elkaars leven. Ik zou niemand anders kiezen om mee samen te werken. We zijn echt goede vrienden en geven veel om elkaar.”

Hilary Duff is romantisch betrokken geweest bij verschillende sterren, maar het lijkt erop dat haar liefdesverhaal met Matthew Koma zeker zal blijven. Volgens Pop Sugar had Hilary eerder een relatie met Joel Madden, Frankie Muniz en Jason Walsh, die haar persoonlijke trainer was, voordat ze verliefd werd op Matthew. Nu hebben Matthew en Hilary twee dochters, Banks en hun nieuwe baby Mae, en fans kunnen de lieve familie bijhouden door Hilary te volgen op Instagram. Hilary laat fans vaak weten wat er in haar leven aan de hand is, van het delen dat Luca deze zomer op kamp was en dat ze hem miste tot het wensen van Matthew een fijne Vaderdag en het prijzen van alles wat hij doet voor het gezin. Het lijkt alsof ze een super hechte, lieve familie-eenheid zijn.

Hoewel het voor Hilary Duff niet gemakkelijk geweest kan zijn om de aantijgingen tegen haar ex-man Mike Comrie te lezen, werd hij vrijgesproken van de aanklacht en het klinkt alsof ze de afgelopen paar jaar co-ouderschap hebben gehad jaar.

Aanbevolen: