Twitter kan niet beslissen welk lid van 'The Suicide Squad' het beste is

Twitter kan niet beslissen welk lid van 'The Suicide Squad' het beste is
Twitter kan niet beslissen welk lid van 'The Suicide Squad' het beste is
Anonim

Het langverwachte vervolg op Suicide Squad is er! Met de titel The Suicide Squad, werd er al over de film gesproken voordat de eerste film in première ging, en nog meer toen de trailer werd uitgebracht.

De film heeft sindsdien lovende kritieken gekregen van critici en fans, en heeft momenteel een 92% op Rotten Tomatoes.

Hoewel iedereen niet kon wachten om te zien hoe Harley Quinn (Margot Robbie) juichend terugkeert nadat Birds of Prey, Bloodsport (Idris Elba) en Peacemaker (John Cena) een goede strijd hebben geleverd als het gaat om de vraag van welk teamlid Twitter het meest houdt.

Elk lid is geliefd om verschillende redenen, en het lijkt erop dat fans het moeilijk vinden om te kiezen welke de beste is.

Het was geen verrassing toen filmmakers aankondigden dat Robbie zou terugkeren als Harley Quinn. Elba en Cena zijn echter nieuwkomers in de ploeg en hebben elk hun stempel gedrukt op de hele film. Andere terugkerende personages zijn onder meer kolonel Rick Flag (Joel Kinnaman), Amanda Waller (Viola Davis) en Captain Boomerang (Jai Courtney)

Deze film is heel anders dan de eerste film en er ontbreken met name personages zoals Deadshot (Will Smith) en The Joker (Jared Leto).

Het verhaal van Suicide Squad draait om het team dat terugkeert om een laboratorium uit het nazi-tijdperk te verslaan met een experiment dat bekend staat als 'Project Starfish'. Tegen het einde van de film laten de scènes na de aftiteling zien dat Weasel (Sean Gunn) en Peacemaker de laatste strijd overleven - waar de spin-off van de televisieserie verder gaat.

Het team komt samen om de demonische heks Enchantress te verslaan, die het lichaam van een archeoloog bezit.

Behalve Elba en Cena, voegden zich andere nieuwe personages bij de mix, waaronder King Shark (Sylvester Stallone) en Polka-Dot Man (David Dastmalchian). Saturday Night Live-ster Pete Davidson verscheen ook als Blackguard, die aan het begin van de film wordt vermoord.

Vanaf deze publicatie heeft de nieuwe film meer dan $ 15 miljoen verdiend aan de kassa en zal naar verwachting tegen het einde van het weekend ten minste $ 40 miljoen opleveren. Hoewel zo'n bescheiden opening volgens de meeste maatstaven een flop zou zijn, is het het hoogste aantal openingsdagen voor een R-rated film sinds het begin van de pandemie.

The Suicide Squad is nu in de bioscoop te zien en kan worden gestreamd op HBO Max. De spin-off serie Peacemaker gaat in januari 2022 in première op HBO Max en zal uit acht afleveringen bestaan.

Aanbevolen: