Inside Jonah Hill's relatie met zijn zus Beanie Feldstein

Inhoudsopgave:

Inside Jonah Hill's relatie met zijn zus Beanie Feldstein
Inside Jonah Hill's relatie met zijn zus Beanie Feldstein
Anonim

Wat veel mensen misschien niet weten, is dat Jonah Hill de broer is van Beanie Feldstein, de actrice die beroemd is vanwege het vertolken van Monica Lewinsky in de serie Impeachment: American Crime Story van FX, naast andere ongelooflijke rollen. De twee broers en zussen hebben verschillende achternamen omdat Hill een artiestennaam heeft. Zijn volledige wettelijke naam is eigenlijk Jonah Hill Feldstein.

De twee groeiden samen op in de wereld van Hollywood, maar verschillen tien jaar in leeftijd. Ondanks het leeftijdsverschil lijkt het paar een geweldige relatie te hebben en elkaars inspanningen in hun professionele leven te ondersteunen. Hill brak als eerste in bekendheid als de oudere broer of zus en zo, maar Feldstein maakt zeker ook naam in de filmindustrie. Van familietragedies tot het dragen van sweatshirts die aan elkaar zijn opgedragen, laten we eens kijken naar de schattige relatie tussen Feldstein en Hill.

8 Hun oudere broer Jordan stierf

De oudere broer van Feldstein en Hill, Jordan, was een talentmanager die samenwerkte met Maroon 5 en Robin Thicke. Hij stierf in 2017, slechts twee dagen na Hill's 34e verjaardag. Hij stierf op 40-jarige leeftijd aan een longembolie. Feldstein schreef een essay voor InStyle waarin hij verklaarde dat haar broer een "opmerkelijk genereus, intelligent, liefhebbend persoon" was. Feldstein zei ook hoe moeilijk het verdriet was om haar oudste broer te verliezen; een tragedie die zij en Hill zullen delen en een band zullen vormen voor de rest van hun leven.

7 Hill droeg ooit een sweatshirt voor muts

Hill is erg trots op zijn zus en op wat ze tot nu toe heeft bereikt met haar acteercarrière. Bij de première van de film van Feldstein, Booksmart in 2019, trok Hill een sweatshirt aan met het script "Beanie's Brother" erop. Zou hij nog schattiger kunnen zijn? Het was een heel trots broer-moment voor hem. Hill vertelde Feldstein datzelfde jaar in een interview met het tijdschrift Interview dat "het me echt blij maakt om te zien dat je dingen doet die je echt voldoening geven en je uitdagen."

6 Hun ouders werkten in Hollywood

Hun ouders zijn Sharon Lyn Chalkin en Richard Feldstein. Chalkin werkte als kostuumontwerper in Hollywood. Hun moeder werkte in de loop der jaren aan verschillende televisieprogramma's en films en was assistent bij de televisieserie Taxi. Hun vader was de touraccountant van de band Guns N' Roses. Zowel Hill als Feldstein werden op jonge leeftijd verliefd op acteren.

5 Ze ondersteunen elkaars carrière

De twee zijn elkaars grootste fans. In een gezamenlijk interview met het tijdschrift Interview grapte Hill dat hij ervan uitging dat Feldstein een fan van hem was sinds hij was uitgekozen om haar te interviewen. "Ik ben een fan sinds de eerste dag", vertelde Feldstein hem. Hill ging verder met te zeggen dat iedereen die zijn zus ontmoet een fan van haar is. Zo lief! Hill verklaarde ook dat steeds vaker mensen naar hem toe komen en gutsen over hoeveel ze een fan zijn van zijn zus en Feldstein zei dat "elke dag dat we met iemand over elkaar kunnen praten, de beste dag ooit is. " Schattig!

4 Ze delen twee neefjes

Hun oudere broer, Jordan, liet twee zonen achter, Joshua en Charlie, de neven van Hill en Feldstein. Vanwege de Coronavirus-pandemie kon Feldstein ze zeven maanden niet knuffelen, maar was dankbaar dat ze dit eindelijk konden doen in Josh's Bar Mitzvah. Jordan liet zijn fortuin na aan zijn twee jongens toen hij stierf. Volgens The Blast liet hij zijn zonen meer dan $ 5 miljoen na. Hij liet hen ook zijn LiveNation-voorraad na.

3 Ze zijn het echte leven Bart en Lisa Simpson

In het gezamenlijke interview met het tijdschrift Interview merkten de twee op dat ze erg vergelijkbaar waren met de geanimeerde broers en zussen van The Simpsons, Bart en Lisa. Feldstein, die erg Type-A is als het gaat om haar persoonlijkheid, en heel erg een braaf meisje, lijkt veel op Lisa, terwijl Hill veel meer op Bart lijkt en meer een slappeling is. Hill verklaarde dat zijn zus "een perfectionist kan zijn", maar dat ze "het met gratie afhandelt".

2 Ze houden ervan om grappen met elkaar te maken

Het is geen geheim dat Hill een meester in komedie is, maar zijn zus kan ook in die categorie haar mannetje staan. Net als veel broers en zussen houden de twee ervan om grapjes met elkaar te maken. In hun gezamenlijke interview met het tijdschrift Interview vermeldt Feldstein hoeveel ze van Harry Potter houdt, wat haar broer ergert. Hij beweert dat ze er altijd over praat en hij krijgt nooit de referenties. "Beanie, Interview geeft er niets om hoeveel je van Harry Potter houdt", grapte Hill.

1 Hill herinnert zich de dag dat muts werd geboren

Hill herinnerde zich in een interview met het tijdschrift Interview dat zijn vader hem meenam om pasta te halen aan de overkant van het ziekenhuis waar zijn moeder zijn zus baarde. Hij grapte dat het geboorteproces in zijn ogen eigenlijk het gemakkelijkste is dat ooit is geweest, omdat je alleen maar pasta krijgt, en dan 'krijg je een muts'. Hij herinnert zich dat hij haar ontmoette nadat hij de pasta had gehaald. Zo grappig.

Aanbevolen: