Fans reageren om deze reden op Adele die Londen 'sloot' voor LA

Fans reageren om deze reden op Adele die Londen 'sloot' voor LA
Fans reageren om deze reden op Adele die Londen 'sloot' voor LA
Anonim

Sommige mensen dachten dat toen Adele besloot Londen te verlaten voor LA, ze 'Hollywood' was geworden, maar dat kon niet verder van de waarheid zijn.

Dat is tenminste niet wat de zanger van "Rolling In The Deep" beweerde.

In haar laatste interview met de Britse Vogue vertelde de moeder van een van hen dat een van de grootste redenen waarom ze het VK wilde verlaten, was vanwege de dure huisvestingskosten, waarbij ze benadrukte dat het huis dat ze in LA heeft haar zou hebben gekost een fortuin thuis.

“Ik wilde frisse lucht en ergens kon ik de lucht zien. Ook, toen ik Angelo had, in Engeland, als je geen plan hebt met een jong kind en het regent, ben je fked.”

Ze ging toen verder met praten over de dure huizen die ze in het verleden had gezien, en merkte op: "Nee, ik heb naar huizen gekeken. Het is als honderden miljoenen ponden. Ik heb helemaal niet zoveel geld. Ik zou overgeven."

De 33-jarige is naar verluidt $ 190 miljoen waard, dus als ze zegt dat ze het zich niet kon veroorloven om in Londen te wonen, zegt dat duidelijk iets.

Maar toen fans haar interviewfragment op Twitter tegenkwamen, leken ze aan haar kant te staan en zeiden ze "haar niet de schuld te geven" omdat ze zich in het zonnige Cali wilden vestigen in plaats van in Londen.

Terwijl de hitmaker "Send My Love (To Your New Lover)" constant heen en weer reist tussen het VK en de VS, is laatstgenoemde haar permanente thuis geworden, en is ze sindsdien bevriend geraakt met enkele van haar buren, die omvatten Cameron Diaz, Jennifer Lawrence en Lady Gaga.

En zoals ze al zei, gezien het aantal keren dat het regent in Londen, is het volkomen logisch waarom ze ergens zou willen ontsnappen waar het warmer is - vooral voor een kind.

Eerder deze week kondigde Adele haar comeback-single "Easy On Me" aan, die op 15 oktober uitkomt.

Dit zal natuurlijk aansluiten bij de aanstaande release van haar volgende studioalbum, 30, dat volgens rapporten in november zal verschijnen, hoewel Adele dit zelf nog niet heeft bevestigd.

De Grammy-winnaar is een van de best verkopende artiesten aller tijden, met een wereldwijde verkoop van meer dan 130 miljoen stuks.

Aanbevolen: