Drew Barrymore's moeder sloot haar ergens 'vreselijk en donker' op toen ze een kind was

Inhoudsopgave:

Drew Barrymore's moeder sloot haar ergens 'vreselijk en donker' op toen ze een kind was
Drew Barrymore's moeder sloot haar ergens 'vreselijk en donker' op toen ze een kind was
Anonim

Toen Drew Barrymore een jong kind was, speelde ze in een van de meest succesvolle films aller tijden, E. T. het buitenaardse. Absoluut schattig in de film, miljoenen kijkers groeiden om Barrymore te aanbidden, wat ertoe leidde dat ze snel extreem beroemd werd. Als gevolg hiervan werd Barrymore een van de beroemdste kindsterren aller tijden.

In tegenstelling tot veel andere mensen die beroemde acteurs werden toen ze jong waren, versloeg Drew Barrymore de kansen door een van de voormalige kindsterren te worden die als volwassene in Hollywood slaagden. Bovendien heeft Barrymore dankzij haar unieke leven op een zinvolle manier over ouderschap kunnen praten. Wie echter denkt dat alles gemakkelijk is geweest voor Barrymore, heeft het mis. Om dat te bewijzen, hoef je alleen maar in gedachten te houden dat Barrymore's moeder haar ooit had opgesloten.

Drew Barrymore's moeder had haar opgesloten

After Drew Barrymore speelde in E. T. de buitenaardse, leek het alsof elke deur voor haar openstond. Barrymore werd tenslotte routinematig gezien op de rode loper terwijl ze ellebogen wreef met de grootste sterren ter wereld toen ze nog een jongere was. Bovendien ontwikkelde Barrymore een hechte band met een van de machtigste figuren in de geschiedenis van Hollywood, Steven Spielberg.

Hoewel er miljoenen mensen zijn die veel zouden opgeven om één keer over de rode loper te lopen bij een groot evenement, werd het een probleem voor Drew Barrymore om zo'n toegang te krijgen. Per slot van rekening heeft Barrymore sindsdien onthuld dat zelfs toen ze een kind was, haar bekendheid haar toegang gaf tot illegale stoffen en alcohol. Alsof dat nog niet erg genoeg was, heeft haar familie een lange geschiedenis van verslavingsproblemen. Met dat alles in gedachten, is het dan een wonder dat Barrymore een bewogen verleden heeft?

In 2015 werd Drew Barrymore geïnterviewd door The Guardian en onthulde ze enkele verbluffende details over haar verleden. Het blijkt bijvoorbeeld dat de moeder van Barrymore haar vele jaren geleden in een instelling had opgesloten, en op basis van hoe ze die ervaring beschreef, klinkt het verschrikkelijk. "Het was als een serieuze rekruteringstraining en bootcamp, en het was verschrikkelijk en donker en zeer langlevend, anderhalf jaar."

Later in hetzelfde interview legde Barrymore uit dat de instelling "voor geesteszieken" was en dat ze niet weg mocht. Barrymore onthulde ook dat haar moeder haar geen waarschuwing had gegeven dat ze naar de instelling moest worden gestuurd en dat terwijl ze daar was, artsen probeerden haar medicijnen te laten nemen, maar ze kon weigeren. Jaren later, tijdens een aflevering van haar talkshow, nam Barrymore camera's mee op een rondleiding door het gebied waar de instelling waarin ze opgesloten zat, bestaat.

Hoewel Drew Barrymore duidelijk niet genoot van het anderhalf jaar dat ze in die instelling doorbracht, zei ze eigenlijk dat haar tijd daar nodig was. Ik had het nodig. Ik had die hele krankzinnige discipline nodig. Mijn leven was niet normaal. Ik was geen kind op school met normale omstandigheden. Er was iets heel abnormaals, en ik had een ingrijpende verandering nodig.” Maar toen ze de instelling verliet, werd Barrymore op 14-jarige leeftijd geëmancipeerd van haar ouders.

Waarom het leven van Drew Barrymore volledig is omgedraaid

Gezien het feit dat Drew Barrymore het soort worstelingen heeft doorgemaakt dat de meeste mensen zich alleen kunnen voorstellen, is het echt verbazingwekkend om te zien waar haar leven sindsdien is gebleven. Barrymore is bijvoorbeeld een zeer succesvolle presentator van een talkshow overdag geworden met miljoenen fans die op elk moment kunnen kijken. Er is één reden waarom mensen zo genieten van Barrymore's talkshow, ze lijkt zo warm en in vrede met zichzelf dat ze kijkers een goed gevoel geeft.

Naast het schijnbaar vinden van de baan waar ze voor bedoeld was, lijkt Drew Barrymore gelukkig te zijn in haar persoonlijke leven. Barrymore heeft tenslotte onthuld dat ze heeft ontdekt wat haar prioriteiten op dit moment zijn en daarom heeft ze voorlopig het daten opgegeven. Dat gezegd hebbende, heeft Barrymore fans verzekerd dat ze niet "gesloten is voor zaken" op de liefdesafdeling. In plaats daarvan kiest ze ervoor om zich voorlopig op andere dingen te concentreren.

Hoewel Drew Barrymore er absoluut veel plezier in lijkt te scheppen om haar talkshow te hosten, is er nog iets anders waar ze duidelijk veel meer om geeft, namelijk moeder zijn. Hoewel ze helaas open is geweest dat co-ouderschap met haar ex een worsteling is, vertelt Barrymore vaak hoeveel ze ervan geniet om moeder te zijn. Gezien alles wat Barrymore heeft meegemaakt, is het geweldig om te zien hoe gelukkig ze lijkt te zijn in haar professionele en persoonlijke leven.

Aanbevolen: