Dave Bautista sloot zijn huis af voor 'Guardians Of The Galaxy', maar hoe verloor hij alles?

Inhoudsopgave:

Dave Bautista sloot zijn huis af voor 'Guardians Of The Galaxy', maar hoe verloor hij alles?
Dave Bautista sloot zijn huis af voor 'Guardians Of The Galaxy', maar hoe verloor hij alles?
Anonim

De MCU is een enorme franchise die de film- en televisiescène domineert. De franchise verandert het spel al bijna 15 jaar en nu het is verschoven naar fase vier, wordt het vanaf hier alleen maar gekker.

Binnen de overkoepelende franchise bevinden zich kleinere franchises zoals de Guardians of the Galaxy-films. Dave Bautista speelt Drax in de franchise, en hoewel zijn tijd als personage zou kunnen eindigen, zal hij altijd waarderen hoe het landen van de rol zijn leven voor altijd veranderde.

Laten we een licht schijnen op Bautista en hoe de rol van Drax hem uit een slechte financiële situatie heeft geholpen.

Dave Bautista was een populaire sportartiest voordat hij handelde

Tijdens de jaren 2000 liep WWE's Attitude Era ten einde en werd een injectie van nieuw talent gebruikt om de promotie naar een nieuw tijdperk te brengen. Voer Dave Bautista in, die al snel een krachtpatser in het bedrijf werd en een van de meest populaire supersterren van zijn tijd.

Ondanks de concurrentie met namen als Randy Orton, John Cena en Chris Jericho, slaagde Bautista erin zich consequent te onderscheiden van het peloton dankzij zijn fysieke verschijning, zijn werk in de ring en zijn vaardigheden op de microfoon. De man was het totaalpakket en zijn tijd in de WWE hielp zijn plaats in de geschiedenis van het pro-worstelen te versterken.

Toen hij bij het bedrijf was, blonk Bautista echt uit als een hak of een boosaardig personage. Dit was iets dat hem hielp bij het voorbereiden van enkele van de rollen die hij zou spelen in acteren.

"Ik ontdekte tijdens het worstelen dat ik het leuk vind om de slechterik te zijn. En ik weet niet waarom dit gebeurt, maar er is iets aan mij dat mensen leuk vinden als een slechterik", zei de voormalige WWE-ster.

De voormalige WWE-kampioen, wereldkampioen zwaargewicht en wereldkampioen tagteam verliet uiteindelijk de WWE en hij nam de moedige beslissing om door te gaan met acteren, wat zijn leven permanent veranderde.

Hij is een ster geworden aan de kassa

Tegenwoordig is Dave Bautista vooral bekend als een natuurkracht in Hollywood. Hij begon niet met de hoofdrol in hitfilms, maar toen filmmakers zagen wat hij kon doen voor de camera's, begon hij grotere rollen te krijgen in indrukwekkende films.

Bautista's grootste hits zijn onder meer de Guardians of the Galaxy-films, Avengers: Infinity War en Endgame, de Bond-film Spectre, Blade Runner 2049, Army of the Dead en Dune, waarmee net een potentiële krachtpatser franchise is begonnen.

Nog steeds niet onder de indruk? De acteur zal ook te zien zijn in Thor: Love and Thunder, Guardians of the Galaxy Vol. 3 en Knives Out 2, wat gemakkelijk een van de meest verwachte niet-superheldenfilms van het jaar is.

Talloze WWE-supersterren hebben hun best gedaan om over te stappen naar acteren, maar weinigen zijn zo succesvol geweest als Bautista. Natuurlijk hebben Hulk Hogan en The Rock de blauwdruk opgesteld, maar Bautista is op zichzelf een uitzonderlijk grote ster geworden.

Het is maar goed dat de sterspeler een rol in de MCU kon scoren, want op een gegeven moment zag het er financieel niet goed uit voor hem.

Bautista was slecht voordat hij uitbrak

Toen hij sprak met Men's Journal, opende de acteur zijn carrière en merkte op dat de eerste Guardians-film zijn leven veranderde.

Volgens Bautista: "Ik heb de neiging om later in de dingen te komen. Bewakers hebben het traject van mijn leven veranderd. Het gaf me een nieuwe start. Het verwijderde alles wat ik had in het worstelen en liet mensen me zien als acteur. Ik was blut. Er was beslag gelegd op mijn huis. Ik was net alles kwijt. Ik werkte amper. Ik kon geen audities krijgen."

Het is bizar om te denken dat iemand die eerder in zijn leven zoveel succes had, dit punt had kunnen bereiken. Aan de andere kant, na het verlaten van de WWE en moeite om audities te krijgen, is het gemakkelijker in te zien waarom zijn bankrekening begon te slinken.

Bautista is doorgegaan met het bemachtigen van belangrijke rollen op het grote scherm en hij sprong zelfs terug in de ring voor wat WWE-actie. Sinds hij uitbrak in de MCU, heeft hij zijn vermogen gestaag geholpen om op te klimmen tot een gezonde $ 16 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Bautista's reis van de WWE naar de kassa was opmerkelijk, en het feit dat hij vernam dat hij moeilijke omstandigheden overwon om het te laten gebeuren, draagt alleen maar bij aan de indrukwekkendheid ervan. Het laat alleen maar zien dat hard werken en het benutten van de juiste kansen iemands leven ingrijpend kan veranderen.

Aanbevolen: