Dit is waarom Nicole Kidman zo eenzaam was na het winnen van haar Oscar

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Nicole Kidman zo eenzaam was na het winnen van haar Oscar
Dit is waarom Nicole Kidman zo eenzaam was na het winnen van haar Oscar
Anonim

Voor een acteur zijn er een paar verschillende manieren om te meten hoe goed je carrière gaat. Ten eerste is het vrij duidelijk dat, aangezien de filmindustrie een bedrijf is, het belangrijkste is of fans bereid zijn hun zuurverdiende geld uit te geven om hun films te zien. Bovendien hechten veel acteurs veel waarde aan het winnen van het respect van hun leeftijdsgenoten. Het is bijvoorbeeld heel belangrijk wanneer iemand een Oscar wint, omdat dit de meest gerespecteerde onderscheidingen in Hollywood zijn, deels omdat er op wordt gestemd door de mensen die in het bedrijf werken.

Helaas, zelfs als iemand jarenlang heeft geprobeerd iets te krijgen, is dat geen garantie dat als je dat eenmaal bereikt, het zo geweldig zal zijn als je je had voorgesteld. Het winnen van prijzen kan bijvoorbeeld een beetje een teleurstelling zijn, dus het is waarschijnlijk een goede zaak als een acteur zijn Oscarwinnende fantasieën opzij zet. Helaas voor Nicole Kidman heeft ze toegegeven dat Tom Cruise een van de redenen is waarom haar ervaring na haar Oscar-overwinning zo eenzaam was.

Een geweldige carrière

Tijdens de werkelijk indrukwekkende acteercarrière van Nicole Kidman heeft ze vrijwel alles bereikt wat een filmster nodig heeft. Kidman speelde tenslotte in veel films die zeer succesvol waren aan de kassa, waaronder Aquaman, Happy Feet, Batman Forever en Paddington. Bovendien is Kidman een van de meest gerespecteerde acteurs van haar generatie, laat staan van alle tijden. De reden daarvoor is dat Kidman spectaculair was in films als To Die For, The Beguiled, Eyes Wide Shut, Cold Mountain, Bombshell en Paddington om maar een kleine greep te noemen.

Als gevolg van het feit dat Kidman een buitengewoon getalenteerde acteur is, is ze in de loop der jaren voor vele prijzen genomineerd. Het meest opvallende is dat Kidman is genomineerd voor een acteer-Oscar voor haar werk in de films Moulin Rouge!, The Hours, Rabbit Hole en Lion. Hoewel het echt een eer is om genomineerd te zijn voor een Oscar, heeft Kidman maar één keer de felbegeerde prijs mee naar huis genomen en dat was voor haar optreden in The Hours.

Alleen alleen

Toen Nicole Kidman in 2003 haar Oscar won, was het nog maar een paar jaar geleden dat ze scheidde van acteersuperster Tom Cruise. In de jaren sinds haar eerste huwelijk eindigde, heeft Kidman het met name vermeden om over Cruise te praten. Desondanks was ze bereid om tijdens interviews in het verleden te zinspelen op het einde van het huwelijk. Zo heeft Kidman een paar keer gezinspeeld dat ze zich extreem eenzaam voelde nadat ze de Oscars had gewonnen vanwege haar scheiding.

In 2017 sprak Nicole Kidman over haar eenzame Oscar-overwinning tijdens een optreden in The Late Show met Stephen Colbert en ze zinspeelde tijdens het gesprek op haar scheiding van Tom Cruise."Toen ik mijn Oscar won, was ik niet op een geweldige plek in mijn leven. Ik had geen partner om het mee te delen. Ik zwaaide, emotioneel en persoonlijk.” "Ik was alleen. Ik bestelde wat roomservice, en dat was het, waarvan ik weet dat het zoiets is als, 'Oh.'”

Eerder in 2015 sprak Nicole Kidman ook over het zich eenzaam voelen na het winnen van haar Oscars. Die keer bracht ze het onderwerp ter sprake tijdens de eerste Women in the World Summit in Londen. Het is niet verwonderlijk dat Kidmans beschrijving van de gevoelens die ze op dat moment voelde veel levendiger was dan de manier waarop ze erover sprak tijdens haar optreden in een late night comedy talkshow.

"Om helemaal eerlijk te zijn, rende ik op dat moment voor mijn leven. Ik kon de realiteit van mijn leven niet aan en als acteur heb je iets geweldigs waar je naartoe kunt gaan en verdwalen in het leven van iemand anders en voor een bepaalde tijd iemand anders worden, en als ik erop terugkijk, zie ik dat echt." "Daaruit kwam werk dat werd toegejuicht, dus dat was interessant voor mij, omdat ik dacht: 'Ah.' Dus ik heb toen mijn eigen leven omarmd en ik heb mezelf bij elkaar gebracht en het heeft me een aantal jaren gekost en in die tijd heb ik veel gewerkt. Het werk was een geweldige plek voor mij om te bestaan." "Dat [werk] culmineerde in het winnen van een Oscar en dat veroorzaakte een openbaring. Ik zat in het Beverly Hills Hotel [met dit gouden beeld] en het was allemaal buitengewoon en ik was de eenzaamste die ik ooit was geweest."

Aanbevolen: