Waarom is de huid van Nicole Kidman een van de grootste invloeden voor haar carrière?

Inhoudsopgave:

Waarom is de huid van Nicole Kidman een van de grootste invloeden voor haar carrière?
Waarom is de huid van Nicole Kidman een van de grootste invloeden voor haar carrière?
Anonim

Academy Award-winnares Nicole Kidman is vers van haar Golden Globe-overwinning voor Beste Actrice in een Film - Drama voor haar rol van Lucille Ball in de film Being the Ricardos. Afgezien van haar films, staat de ster echter bekend om haar onberispelijke huidskleur, en het werkte in haar voordeel voor de rol.

Kidman staat al sinds het begin van haar carrière bekend om haar uiterlijk en is wat sommigen beschouwen als een 'blonde bom'. Hoewel fans haar schoonheid hebben opgemerkt, heeft haar huidskleur geen grote rol gespeeld in die meningen over haar.

De ster opende onlangs voor Daily Mail over haar uiterlijk en sprak specifiek over haar huid en het effect van haar carrière daardoor. Het was zelfs haar huid die haar inspireerde om een acteercarrière mogelijk te maken.

Haar huidskleur beïnvloedde haar jeugd

Kidman, die van nature roodharig is, moest in de zomer op de meeste dagen binnen zeggen omdat haar huid zo blank was. Dit zou vooral in de zomer het geval zijn in Australië vanwege de gebruikelijke hoge temperaturen.

Ze begon op jonge leeftijd met acteren en nam deel aan meerdere theaterproducties. Vanwege haar huidskleur werd de ster echter gedwongen om in theatergangen te repeteren in plaats van buiten met andere kinderen. Ook al was het een nadeel, ze liet het geen nadeel van haar carrière zijn en gebruikte het in plaats daarvan in haar voordeel.

De ster creëerde een voordeel uit een nadeel

Door binnen te moeten blijven, groeide Kidmans liefde voor acteren nog meer. Buiten het theater begon ze te acteren in haar slaapkamer, voornamelijk personages uit toneelstukken geschreven door de Russische schrijver Anton Tsjechov. "Ik heb elke rol in Tsjechov gespeeld in mijn slaapkamer, op alle verschillende uren, dag of nacht", vertelde ze aan interviewers."Ik wist niet dat dat me naar mijn roeping zou leiden", voegde ze eraan toe.

Nadat haar huid een van haar kenmerkende kenmerken werd, heeft de ster er sindsdien voor gezorgd dat ze er alles aan heeft gedaan om haar gezond te houden. Ze draagt elke dag SPF 100-zonnebrandcrème en heeft make-up en vochtinbrengende crème voor meerdere taken om aan haar huidbehoeften te voldoen. Ze opende zich in 2013 voor Allure en bracht haar liefde voor meditatie naar voren, uit de zon blijven en waarom vitamines essentieel zijn voor de gezondheid van haar huid. "Ik geloof echt in het nemen van vitamines en het ondersteunen van mijn huid met innerlijke gezondheid."

Na het succes van Being the Ricardos bereidt Kidman zich voor op haar rollen in The Northman en Aquaman and the Lost Kingdom. Beide films staan gepland voor een release in april en december 2022. De Northman-trailer en Aquaman and the Lost Kingdom-teaser zijn momenteel beschikbaar om te bekijken op YouTube.

Aanbevolen: