Waarom maakt Liam Payne zich zorgen over zijn zoon die een muziekcarrière wil nastreven?

Waarom maakt Liam Payne zich zorgen over zijn zoon die een muziekcarrière wil nastreven?
Waarom maakt Liam Payne zich zorgen over zijn zoon die een muziekcarrière wil nastreven?
Anonim

Liam Payne vreest dat zijn vierjarige zoon Bear in de voetsporen wil treden van zijn beroemde vader en een muziekcarrière wil beginnen.

De 27-jarige deed de onthulling tijdens een optreden op Mark Wright's Heart-radioshow, en gaf toe dat hij zich zorgen maakt dat Bear een soortgelijk carrièrepad wil volgen - maar volgens Payne is de muziekbusiness niet helemaal uit om te zijn wat het lijkt.

Payne, die zijn zoon deelt met ex-verloofde - en Britse popzanger - Cheryl Cole, zei: Cheryl kwam onlangs binnen en hij was in zijn slaapkamer, het was ongeveer negen uur, en hij zou slapen.

“Hij had zijn iPad op de grond gezet en je kon de kleine rode lijn zien gaan – en ze zei: 'Wat ben je aan het doen?' en hij zei: 'Ik ben een nummer aan het opnemen, kun je het niet zien?' En hij ging [zingt] 'als een zonneschijn'. Zo grappig."

Hoewel Payne zich er volledig van bewust is dat zijn zoon al duidelijke tekenen van een passie voor muziek vertoont, zou hij niet per se willen dat hij ergens later zanger wordt vanwege de druk die gepaard gaat met roem en succes.

"Ik bedoel, het maakt me een beetje bang omdat ik weet wat dat met je kan doen en, op bepaalde plaatsen met dingen," vervolgde hij. "Zoals, je weet bijna te veel van mijn kant als je begrijpt wat ik bedoel."

De hitmaker 'Strip That Down', die zijn grote doorbraak beleefde nadat hij in 2010 meedeed aan The X Factor UK, beleefde een wereldwijde superster nadat Simon Cowell dat jaar de boyband One Direction hielp oprichten op de talentenjacht.

1D werd een van de grootste jongensgroepen ter wereld, verkocht meer dan 80 miljoen platen over de hele wereld en zorgde voor meerdere uitverkochte arenatours.

Payne wilde in het interview wel duidelijk maken dat als Bear besluit dat muziek echt zijn passie is, hij zijn zoon niet in de weg wil staan.

“Ik zou hem nooit stoppen met doen wat hij wilde doen en hij houdt er absoluut van. Ik bedoel, hij ging vorige week met Cheryl repeteren voor haar show die ze opzette en hij stal de microfoon af, hij ging topless, hij liet de dansers ronddansen.”

Aanbevolen: