Vince Vaughn is $ 70 miljoen waard, maar verdient hij nog steeds geld?

Inhoudsopgave:

Vince Vaughn is $ 70 miljoen waard, maar verdient hij nog steeds geld?
Vince Vaughn is $ 70 miljoen waard, maar verdient hij nog steeds geld?
Anonim

In de jaren 2000 werd Vince Vaughn een van de beroemdste acteurs ter wereld dankzij zijn reeks hilarische hits aan de kassa. Ondanks dat hij al vroeg de kans miste om in Friends te spelen, veroverde Vaughn toch Hollywood en slaagde erin om miljoenen te verdienen terwijl hij dit deed.

Jaren na al zijn succes zijn de zaken voor Vaughn bekoeld, waardoor fans zich afvragen of hij tegenwoordig nog steeds wat geld verdient.

Laten we eens kijken hoe Vince Vaughn zijn zaken in de branche nog steeds aanpakt.

Vaughn werd een grote filmster

Vince Vaughn meneer en mevrouw Smith
Vince Vaughn meneer en mevrouw Smith

Alvorens in te checken en te zien hoe het nu met Vince Vaughn gaat, moeten we terugkijken en zien hoe hij in de eerste plaats zijn fortuin heeft kunnen genereren. Het kostte jaren van hard werken, maar na verloop van tijd kon Vaughns komische talent niet worden genegeerd, en hij zou spoedig een belangrijke hoofdrolspeler in Hollywood worden.

Vaughn kreeg zijn start in Hollywood in de tweede helft van de jaren 80 door enkele kleinere rollen op televisie te scoren. 21 Jump Street, bijvoorbeeld, was een show die een flyer op de jonge Vaughn terugbracht voordat hij een begrip was. Toen de jaren '90 kwamen, zou Vaughn overgaan op filmrollen en uiteindelijk enkele uitvoeringen geven die de aandacht van de juiste mensen trokken.

Rudy bleek een enorme doorbraak voor de acteur te zijn, en ondanks dat hij niet de ster van de film was, namen fans nog steeds nota van hem. De film bestaat al tientallen jaren en het is interessant om te zien hoe ver Vaughn is gekomen sinds hij in die film verscheen. Naarmate de jaren 90 vorderden, was een rol in The Lost World: Jurassic Park opnieuw een grote doorbraak voor Vaughn, die nu te zien was in een prominente franchise.

De acteur slaagde erin het decennium in stijl af te sluiten en maakte zelfs een solide start in de jaren 2000. Het zou in de jaren 2000 zijn dat Vaughn in een ster veranderde die grote loonstrookjes begon te krijgen.

Hij bracht zijn nettowaarde op tot $ 70 miljoen

Vince Vaughn Old School
Vince Vaughn Old School

Comedyfans die de jaren 2000 hebben meegemaakt, herinneren zich ongetwijfeld het Frat Pack, met hilarische artiesten als Vince Vaughn, Owen Wilson en Ben Stiller. Deze jongens, samen met de andere leden van de groep, domineerden de komische filmscène gedurende het decennium. Het was tijdens deze periode dat Vaughn echt geld begon te verdienen met zijn optredens.

Films zoals Old School, DodgeBall, Anchorman, Mr. & Mrs. Smith en meer hebben er allemaal toe bijgedragen dat de acteur een grote ster werd. Zelfs in het begin van de jaren 2010 kreeg Vaughn nog steeds grote rollen, wat aantoonde dat hij een uitzonderlijke uithoudingsvermogen had in een industrie die altijd op zoek is naar iets of iemand nieuws.

Dankzij het succes dat hij op het grote scherm vond, vroeg Vaughn een premie voor zijn werk. Volgens Celebrity Net Worth vroeg Vaughn $ 15 miljoen of meer voor enkele van zijn grootste hits. Hij kon $ 17 miljoen in de zak steken voor Fred Claus en voor The Dilemma verdiende Vaughn maar liefst $ 20 miljoen. Dit betekent dat de acteur een van de best betaalde sterren was, wat enorm heeft bijgedragen aan het vermogen van $ 70 miljoen dat de acteur nog steeds heeft.

Na jaren van succes met miljoenen dollars die op zijn pad komen, verdient Vaughn zeker nog steeds geld in Hollywood.

Vaughn is nog steeds bezig

Vince Vaughn Freaky
Vince Vaughn Freaky

Hoewel het opsporen van exacte salarissen moeilijk is, is het niet moeilijk om te zien dat Vaughn nog steeds geld verdient met zijn acteerwerk. De artiest is door de jaren heen bezig gebleven, en hoewel hij tegenwoordig misschien geen 20 miljoen dollar vraagt voor elke film, kan hij op geen enkele manier werken voor een schaalloon.

Volgens IMDb is Vaughn momenteel verbonden om op te treden in verschillende projecten, wat hem zeker wat geld zal opleveren. Wat nog belangrijker is, Vaughn heeft door de jaren heen veel gedaan op het gebied van produceren, waaronder het dienen als uitvoerend producent van de populaire animatieshow F is for Family. Vaughn heeft de afgelopen jaren ook een aantal televisiespecials geproduceerd, waaronder een 30 voor 30 op de Chicago Bears uit 1985.

Nu er een paar andere projecten zijn aangekondigd met Vaughn als producer, kun je maar beter geloven dat hij nog steeds geld verdient. Het laat alleen maar zien dat iemand met echt talent heel, heel lang in Hollywood kan blijven.

Vince Vaughn heeft een gedenkwaardige carrière achter de rug in de entertainmentindustrie, en ondanks dat hij niet de hot item was die hij ooit op het grote scherm was, verdient de artiest nog steeds geld dankzij zijn acteer- en productiecapaciteiten.

Aanbevolen: