Hoe Travis Scott in één jaar meer dan $ 100 miljoen verdiende

Inhoudsopgave:

Hoe Travis Scott in één jaar meer dan $ 100 miljoen verdiende
Hoe Travis Scott in één jaar meer dan $ 100 miljoen verdiende
Anonim

Doorbreken in de muziekindustrie is zo moeilijk als het maar kan, en de artiesten die het groot maken, hebben allemaal een kans op een leven vol rijkdom en succes. We hebben artiesten als Eminem en Jay-Z in het verleden het rapspel zien veroveren, en de laatste jaren was Travis Scott een fenomeen in de hitlijsten.

La Flame ha alt de krantenkoppen voor zowat alles in zijn leven, en zijn vermogen om geld te genereren is iets waar mensen meer aandacht aan zouden moeten besteden. Ja, hij kan een hit maken, maar de man weet hoe hij miljoenen kan verdienen zonder ook maar één maat te laten vallen.

Laten we eens nader bekijken hoe Travis Scott in een razendsnel tempo miljardair is geworden.

Travis Scott is een van de meest populaire rappers in de buurt

Als we kijken naar het landschap van rapmuziek, vallen maar weinig namen echt op als die van Travis Scott. Travis Scott, afkomstig uit Houston, Texas en zijn eigen unieke smaak aan het rapspel, is een enorm succes geweest en heeft de Billboard-hitlijsten kunnen domineren terwijl hij een vaste waarde werd in de popcultuur.

Het is één ding om het in de muziek te maken, maar het is iets heel anders om een legitiem beroemd figuur in de publieke belangstelling te worden. Scotts vermogen om een van de meest populaire mensen ter wereld te worden heeft wonderen gedaan voor zijn muziekcarrière en zijn bankrekeningen, en op dit moment zal alles wat hij aanraakt veel aandacht krijgen.

Tot nu toe heeft Travis Scott drie solo-studioalbums uitgebracht, met een vierde album in de nabije toekomst. Hij heeft veel werk gedaan met andere artiesten, waaronder meerdere samenwerkingsalbums. Indrukwekkend, hij heeft meerdere nummer 1-hits op de Hot 100 gehad, met tal van andere nummers die daar ook in de hitlijsten staan.

Simpel gezegd, Scott is een machine achter de microfoon, en het zal nog geruime tijd duren voordat de rapper ook maar een klein beetje in populariteit begint af te nemen. Zolang hij blijft doen wat hij doet, zal hij een van de grootste namen in de muziek blijven.

Alles komt naar voren voor de rapper, en hij heeft het vermogen om het te bewijzen.

Hij heeft een enorm vermogen

Volgens Celebrity Net Worth zit Travis Scott momenteel op een nettowaarde van $ 50 miljoen. Dit is een hoop geld voor iedereen om te hebben, maar we geloven dat dit slechts het begin is voor Travis Scott.

Veel van het geld dat hij op dit moment heeft verdiend, is afkomstig van zijn muziek en van zijn vermogen om grote zalen uit te verkopen. Sterren die grote festivals headlinen, hebben de mogelijkheid om een muntje te slaan, en Scotts eigen AstroWorld had heel lucratief voor hem kunnen zijn.

Hoe geweldig muziek en touren voor Scott ook zijn geweest, het is belangrijk om te kijken naar wat hij heeft gedaan in de wereld van aantekeningen. Het blijkt dat de man een geldmachine is en dat hij in de nabije toekomst geld zal verdienen.

Hoe hij zijn miljoenen verdiende

Het is vrij gebruikelijk om populaire figuren in entertainment te zien die enorme sponsordeals sluiten, en sommige sterren hebben zelfs miljoenen verdiend voor een enkele campagne. Als je echter een van de meest populaire namen bent, krijg je meerdere deals, en in het geval van Travis Scott betaalden deze deals met wereldwijde merken hem een premie.

Volgens New York Daily News, "Door lucratieve samenwerkingen met merken zoals McDonald's, PlayStation, General Mills, Nike en Fortnite, de 28-jarige hiphopster (wiens echte naam Jacques Berman Webster II is) zal dit jaar naar verluidt meer dan $ 100 miljoen opbrengen."

Een van die deals alleen al was enorm, zoals New York Daily News opmerkt: "Het virtuele concert in het Fortnite-videogame-universum in april was revolutionair, naar verluidt een brutowinst van $ 20 miljoen voor Scott."

Ja, Travis Scott verdiende zoveel geld in één jaar, hoewel we ons moeten afvragen of een deel hiervan slechts onderdeel was van een contract dat door de jaren heen zal blijven betalen. Ongeacht wanneer het geld binnenkomt, het v alt niet te ontkennen dat het maken van 9 cijfers alleen maar krankzinnig is om te zeggen dat je een bedrijf steunt.

Omdat zijn populariteit nog steeds immens is, kun je maar beter geloven dat Travis Scott in de nabije toekomst belachelijke bedragen zal blijven verdienen door middel van goedkeuringen. In dit tempo zou Scott kunnen eindigen in de miljardair-rapperclub en zich aansluiten bij namen als Kanye West en Jay-Z.

Aanbevolen: