Hier is hoe Cameron Diaz meer dan $ 40 miljoen verdiende voor 'slechte leraren

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Cameron Diaz meer dan $ 40 miljoen verdiende voor 'slechte leraren
Hier is hoe Cameron Diaz meer dan $ 40 miljoen verdiende voor 'slechte leraren
Anonim

Als we naar de recente geschiedenis kijken, vallen er maar weinig sterren op zoals Cameron Diaz. Cameron Diaz, een voormalig model met talloze hitfilms op haar naam, moet worden beschouwd als een van de meest succesvolle mainstream-actrices aller tijden. Natuurlijk, ze heeft door de jaren heen wat blindgangers gehad, maar over het algemeen komen de meeste artiesten niet in de buurt van wat ze heeft bereikt.

Diaz heeft tijdens haar carrière miljoenen verdiend, maar wat ze met Bad Teachers heeft bereikt, is in de geschiedenisboeken terechtgekomen. Het was een enorm risico, maar de ster wist duidelijk wat ze deed toen ze zich inschreef voor de film.

Laten we eens kijken hoe Cameron Diaz meer dan $ 40 miljoen verdiende voor Bad Teacher.

Ze kreeg aanvankelijk $ 1 miljoen betaald

Cameron Diaz Slechte leraren
Cameron Diaz Slechte leraren

Dankzij het feit dat ze een megaster is die het goed doet sinds de jaren 90, is het voor Cameron Diaz geen onbekende om een enorm salaris te krijgen voor haar grootste rollen. Ze nam echter een heel andere benadering als het ging om de hoofdrol in de film, Bad Teacher. In plaats van haar normale honorarium in rekening te brengen, was Diaz bereid een salaris van $ 1 miljoen aan te nemen, wat een verstandige beslissing van haar bleek te zijn.

Voor elk normaal persoon zou het een droom zijn om $ 1 miljoen te nemen voor een paar maanden werk, maar voor iemand als Cameron Diaz wordt dit betaald in pinda's als je kijkt naar enkele van haar vroegere salarissen. Natuurlijk, het is nog steeds $ 1 miljoen, maar na jaren van bankieren was dit niet zo heel veel voor de artiest. Desalniettemin heeft ze zich nog steeds aangemeld om in de film te schitteren

Gelukkig was het verstandig van de studio om een aantal andere opmerkelijke artiesten te casten om de algehele aantrekkingskracht van de film te vergroten en ervoor te zorgen dat het een hit zou worden aan de kassa. Artiesten als Justin Timberlake, Jason Segel en Lucy Punch zouden allemaal rollen in de film krijgen.

Nadat het filmen was afgerond, was het tijd om te zien hoe het zou gaan met Bad Teacher aan de kassa. Het bleek dat mensen massaal naar buiten kwamen om de film te zien.

Filmwinst bracht het op tot $ 40 miljoen

Cameron Diaz Slechte Leraar
Cameron Diaz Slechte Leraar

Met een geschiedenis van overheersing van de kassa, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn dat Cameron Diaz deze film naar het succes van de kassa kon helpen duwen. Dankzij een mooie rimpel in haar contract die haar een deel van de winst van de film garandeerde, bracht Diaz uiteindelijk veel meer mee naar huis dan ze had verwacht.

Released in 2011, Bad Teacher was in staat om meer dan $ 200 miljoen mee naar huis te nemen aan de kassa tegen een budget van slechts $ 20 miljoen. Dingen goedkoop houden was de verstandige manier om te gaan, en de kassa van de film laat duidelijk zien dat het een enorme winst maakte. Dit leverde Diaz op zijn beurt meer dan $ 40 miljoen op voor haar tijd in de film. Tot op de dag van vandaag is het een van de hoogste salarissen die een ster ooit heeft verdiend.

Hoewel Bad Teachers misschien niet als een klassieker van het genre wordt beschouwd, v alt niet te ontkennen dat de film een enorm succes was en dat Diaz een genie is voor het aannemen van een klein salaris met de bedoeling om te bankieren op de winst van de film. Ze had in genoeg hitfilms gezeten om te weten wanneer er een zou komen en verpletteren aan de kassa.

De $40 miljoen die Diaz verdiende voor Bad Teacher is indrukwekkend, maar dit was niet de enige keer dat ze een enorme cheque voor een film mee naar huis nam.

Ze is bankroet met andere films

Cameron Diaz Charlies Angels
Cameron Diaz Charlies Angels

Zoals we eerder vermeldden, is Cameron Diaz geen onbekende in het maken van een munt met haar optredens, en door de jaren heen heeft de ster zichzelf een aantal enorme loonstrookjes kunnen bezorgen, wat bewees dat ze een van de meest betaalbare was en populaire sterren in heel Hollywood.

Hoewel ze slechts $ 2 miljoen verdiende voor There's Something About Mary, zou Diaz al snel merken dat ze enorme cheques binnenhaalde naarmate de jaren vorderden. Ze zou ongeveer $ 32 miljoen verdienen voor haar tijd in de Charlies Angels-franchise, en ze verdiende een schaduw van meer dan $ 17 miljoen voor Gangs of New York. Ze heeft zelfs miljoenen dollars mee naar huis genomen voor haar tijd in de Shrek-franchise.

Na de ene hitfilm en de ene enorme cheque na de andere, zou het niet zo verwonderlijk moeten zijn om te horen dat Celebrity Net Worth Diaz op een coole $ 140 miljoen heeft zitten. Ze is een filmster in elke zin van het woord, en ze heeft de bankrekening om het te bewijzen.

Cameron Diaz gooide de dobbelstenen op Bad Teacher en dit leidde er uiteindelijk toe dat ze een van de grootste cheques in de filmgeschiedenis kreeg.

Aanbevolen: