Fans presenteren bewijs dat deze aanklager van Armie Hammer loog over sommige beschuldigingen

Inhoudsopgave:

Fans presenteren bewijs dat deze aanklager van Armie Hammer loog over sommige beschuldigingen
Fans presenteren bewijs dat deze aanklager van Armie Hammer loog over sommige beschuldigingen
Anonim

In januari 2021 brak het Armie Hammer-kannibalismeschandaal uit. Een anoniem Instagram-account genaamd House of Effie lekte een reeks DM's met audiogesprekken met de acteur waarin ze spraken over zijn kannibalistische fetisj en knik voor seksueel sadisme. Andere vrouwen hebben zich gemeld na het vrijgeven van de privéberichten.

De roddelsite Deux Moi beweerde ook dat de Call Me by Your Name-ster een groepschat had met zijn vrienden waar hij zonder wederzijds goedvinden intieme video's van zijn partners deelde. De blog voegde eraan toe dat Hammer veilige woorden negeerde en voortdurend zijn partners bedreigde.

In maart 2021 startte de politie van Los Angeles een onderzoek naar de acteur nadat zijn ex-vriendin, die ook de naam Effie draagt, hem beschuldigde van verkrachting. De 24-jarige zei: "Op 24 april 2017 heeft Armie Hammer me meer dan vier uur lang met geweld verkracht in Los Angeles, waarbij hij herhaaldelijk mijn hoofd tegen een muur sloeg, waardoor mijn gezicht gekneusd werd. Hij pleegde ook andere gewelddaden tegen mij waar ik niet mee instemde."

Effie's advocaat, Gloria Allred, heeft geweigerd te ontkennen of te bevestigen of het Instagram-account van haar cliënt is. Maar fans hebben altijd geloofd dat Effie de pagina zelf beheert. In de afgelopen maanden hebben fans ook verschillende inconsistenties ontdekt in zowel de uitgelekte DM's als de beschuldigingen van verkrachting, wat hun bezorgdheid heeft geuit over een mogelijk geval van laster zoals dat van Johnny Depp. Hier zijn er een paar.

Ze zeggen dat de tijdlijn van het vermeende incident niet klopt

In maart 2017 publiceerde Screen Rant een artikel met de titel: "Armie Hammer: Shoulder Injury Isn't a Deal Breaker for Green Lantern Casting." De Rebecca-ster werd geciteerd en zei: "Ik ben nu in orde. Ik zit in de fysiotherapie. Daar heb ik nog een maand voor." In een optreden op Jimmy Kimmel Live op 12 april 2017 deelde Hammer de details van hoe hij "zijn borstspier scheurde". Dit was ongeveer 2 weken voorafgaand aan de vermeende verkrachting.

"Vlak voordat ze de baby zou krijgen, scheurde ik mijn borstspier volledig van mijn skelet", zei de acteur over zijn verwondingen slechts vier dagen voordat zijn toenmalige vrouw, Elizabeth Chambers, beviel van hun zoon. "Ik was in de sportschool met mijn zwager, John, we waren net aan het trainen. Eigenlijk, wat er gebeurde, is dat ik mijn borstspier scheurde. Ze gingen naar binnen en ze openden het en ze zeiden: 'Je spier is gerafeld Je leeft niet erg voorzichtig, hè?' Ik had zoiets van: 'Nee, daar ben ik nooit van beschuldigd."

9 dagen voor de vermeende aanval zei Hammer ook op Instagram dat hij nog steeds herstellende was van de operatie die hij had ondergaan vanwege de blessure. "Dus ik loop door mijn huis - echt een beetje strompelend - en mijn arm werkt niet. Het is echt een trieste zaak', zei hij over de tijd dat Chambers hem opdracht gaf om geopereerd te worden. Dit was half januari. 'En mijn vrouw zegt uiteindelijk: 'Weet je wat? Ga gewoon voor de operatie. Eerlijk gezegd doe je er niemand een plezier mee."

Voor sommige fans is het het bewijs dat het voor de acteur onmogelijk zou zijn geweest om te doen wat van hem werd beschuldigd. "Hoe kan een persoon die nog herstellende is van een zware operatie en met een arbeidsongeschikte -dominante- rechterarm iemand 'meer dan vier uur' gewelddadig 'verkrachten'?" schreef @moncoeurquibttr op Twitter. "Ofwel Armie Hammer is Superman, of iemand -House of Effie- vertelt een leugen."

De gelekte DM's zijn mogelijk bewerkt

Fans hebben gemerkt dat sommige van de gelekte screenshots eruitzien alsof ze zijn bewerkt. Dit is het meest prominente voorbeeld:

Bovendien, ervan uitgaande dat House of Effie eigenlijk Effie de aanklager is, denken fans dat een bepaalde interactie tussen het niet-geverifieerde Instagram-account en een fan het bewijs is dat het hele schandaal verzonnen is.'Het spijt me zo. Ik hoop dat hij op de een of andere manier verantwoordelijk wordt gehouden. Heb je wettelijke vertegenwoordiging?' schreef een fan aan House of Effie. De anonieme Instagram-gebruiker antwoordde: "Dank je. Ik zeg niet dat hij me heeft verkracht, geen juridische vertegenwoordiger nodig."

Ze voegden eraan toe: "Ik heb nergens gezegd dat het niet met wederzijdse toestemming was, dus ik weet niet zeker waarom er zoveel berichten over zijn." Verward? Dat geldt ook voor de fans die nu speculeren dat de onthulling alleen is verzonnen om Hammer te annuleren.

De aanklager deed alsof iemands betrokkenheid bij de beschuldigingen

Een andere reden waarom fans de geloofwaardigheid van de beweringen van House of Effie in twijfel trekken, is dat sommige mensen betrokken waren bij de golf van beschuldigingen, ondanks dat ze Hammer niet eens kenden. Een Twitter-gebruiker die aan het handvat gaat @milknhoneyroses - ook verondersteld te worden gerund door de persoon achter House of Effie - gebruikte iemands foto en beweerde dat ze een van de slachtoffers was, ook al was ze dat niet.

Nadat House of Effie was uitgeroepen, raakten fans verdeeld over het kiezen van welk verhaal ze moesten geloven - dat de online beschuldigingen nep zouden kunnen zijn, waardoor de werkelijke aanklagers in diskrediet werden gebracht, of dat alles alleen maar werd gebrouwen voor invloed. Sommige fans denken ook dat andere supporters van de acteur actief bezig zijn geweest met het bewerken van de gelekte DM's - die kunnen nog steeds echt zijn of niet - om hun idool te ontslaan van annulering. Wat denken jullie?

Aanbevolen: