Fans willen dat deze film van Gal Gadot en Armie Hammer wordt weggegooid

Fans willen dat deze film van Gal Gadot en Armie Hammer wordt weggegooid
Fans willen dat deze film van Gal Gadot en Armie Hammer wordt weggegooid
Anonim

Als je op zoek bent naar een film met een controversiële cast, zou het moeilijk zijn om nog een tjokvol in ongenade gevallen sterren te vinden dan Kenneth Branagh's bewerking van het klassieke moordmysterie van Agatha Christie, Death On The Nile. De remake van de film uit 1978, en Branaghs tweede optreden als detective Hercule Poirot na Murder On The Orient Express uit 2017, is meerdere keren uitgesteld, oorspronkelijk gepland voor een release in 2020 en nu verplaatst naar februari 2022.

Hoewel Coronavirus-beperkingen voor bioscoopbezoekers hoogstwaarschijnlijk een rol hebben gespeeld bij het schijnbaar oneindige uitstel van Death On The Nile, vermoeden fans dat het noodlottige repertoire van herkenbare namen ook een impact heeft gehad. Gal Gadot en Armie Hammer voeren de cast aan, de eerste stond onlangs op de lijst vanwege haar controversiële opvattingen over het Israëlisch-Palestijnse conflict en de laatste laag na een toestroom van beschuldigingen van seksueel misbruik en, bizar genoeg, kannibalisme. Russell Brand zal ook de hoofdrol spelen, en hoewel hij de laatste tijd een rustiger leven leidt, heeft hij ook verschillende schandalen op zijn naam staan.

En dat is niet alles - sommige fans speculeren dat de film is vervloekt na een ander castlid, Letitia Wright werd belachelijk gemaakt op sociale media omdat ze naar verluidt haar anti-vaccinatie-opvattingen verspreidde op de set van het komende Black Panther-vervolg. Nu pleiten Twitter-gebruikers ervoor dat de film in de kluizen wordt geplaatst en nooit wordt vrijgegeven, en in de tussentijd gaan ze naar de stad met de arme castingdirecteuren die waarschijnlijk ernstig spijt hebben van hun beslissingen.

Een persoon grapte: "DOOD OP DE NIJL is officieel net voorbij POLTERGEIST geschoten als 'de meest vervloekte film ooit'", terwijl een ander tweette: "een lang vertraagde film met in de hoofdrol een kannibaal, een anti-vaxxer en een zionist. Disney zou de film gewoon in de vuilnisbak moeten gooien". Terwijl anderen de aanpassing van het Christie-verhaal uit 1978 prezen, waarvan Maggie Smith en Bette Davis in de cast opgenomen waren, als de best mogelijke aanpassing, waardoor Branaghs hervertelling overbodig werd. Een fan van de door John Guillermin geregisseerde klassieker schreef: "Ik begrijp niet waarom er zoveel discussie is over de nieuwe Death On The Nile. Bekijk deze gewoon zoals God je bedoeld heeft.'

Het lijkt zo goed als iedereen kan raden of deze toevoeging aan het Christie-filmuniversum ooit het daglicht zal zien. Fans hebben gemerkt dat Branagh zelf, die zowel de productie als de ster in de niet-uitgebrachte film gaat produceren, er erg stil over is ondanks het van harte promoten van zijn andere projecten. Laten we hopen dat nog een ander castlid niet besluit om hun problematische standpunten tussen nu en februari van volgend jaar te verkondigen!

Aanbevolen: