Below Deck Med': wat doet Lloyd Spencer vandaag?

Inhoudsopgave:

Below Deck Med': wat doet Lloyd Spencer vandaag?
Below Deck Med': wat doet Lloyd Spencer vandaag?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Below Deck Med' van 11 oktober 2021 worden hieronder besproken! Below Deck Med is zeker een wervelwindreis geweest, en met de seizoensfinale die naderbij komt, worden fans nieuwsgierig naar wat de cast van seizoen zes heeft uitgespookt. Hoewel Covid-19 de productie zeker onder druk zette, slaagden de matroos en het interieurpersoneel er toch in om te leveren.

Fans waren niet alleen getuige van een van de ergste Below Deck-blessures, maar ze kregen ook een voorproefje van wat wild spul van de tweede stoofpot, Lexi Wilson. Gelukkig voor de bemanning werd Lexi officieel losgelaten, kijkers waren opgetogen over de keuze van kapitein Sandy om haar te ontslaan nadat ze de matroos Lloyd Spencer seksueel had aangevallen.

Lloyd heeft zeker een grote eerste poging gedaan om in Bravo-stijl te zeilen, en hoewel hij niet de gemakkelijkste was binnen de botenindustrie, is het duidelijk dat hij zijn plaats tussen deze partijen heeft gevonden. Nu de show is afgelopen, vragen kijkers zich af wat Lloyd vandaag gaat doen.

Lloyd heeft een gezondheidsangst

Lloyd Spencer heeft fans alles gegeven en nog wat, dus het was geen verrassing dat kijkers zich zorgen maakten over Lloyd's gezondheid nadat ze waren meegesleurd door een zeetaxi en naar de Sîbenik-dokter werden gebracht. Gelukkig voor Lloyd kwam hij terug met een schone gezondheidsverklaring, ondanks braken, pijn op de borst en hoge bloeddruk.

Lloyd onthulde dat hij een paniekaanval kreeg. Dit sluit aan bij zijn voortdurende worsteling met angst, die hij tijdens de aflevering van vanavond aan kapitein Sandy vertelde. De matroos onthulde dat hij de neiging heeft nerveus te worden wanneer het charterseizoen eindigt, omdat zijn lot binnen de jachtindustrie in twijfel wordt getrokken. Gezien zijn minder dan geweldige ervaring voorafgaand aan de Lady Michelle, is het geen schok dat Lloyd zich zorgen maakte of hij een even goede bemanning als deze zou vinden!

De dekhand heeft een nieuwe relatie

Tijdens dit seizoen opende Lloyd zijn seksualiteit en onthulde hij aan de cast en kijkers dat hij biseksueel is. Hoewel dit voor niemand een gemakkelijke prestatie is, werd Lloyd alleen maar met liefde en acceptatie ontvangen door zijn collega's en natuurlijk fans thuis. Terwijl hij erin slaagde vrijgezel te blijven voor de duur van het Kroatische charter, heeft Lloyd sindsdien liefde gevonden!

The Below Deck-ster onthulde op zijn Instagram dat hij officieel aan het daten is! Lloyd plaatste een reeks foto's op zijn sociale media-pagina van hem en zijn nieuwe boe-geroep. Hoewel hij haar naam niet heeft getagd of onthuld, zijn de twee best een schattig stel, en fans zijn het erover eens. Van het maken van schattige foto's met een glaasje wijn, het bezoeken van smalle steegjes in Athene, tot een schattige selfie, het lijkt alsof deze twee absoluut perfect zijn voor de foto.

Lloyd werkt nog steeds in de jacht

Lloyd had nogal een negatieve ervaring voordat hij bij de bemanning van het Benedendek kwam. Zijn vorige handvest ging over veel giftigheid van zijn collega's die hem aanvielen vanwege zijn seksualiteit. Dit is waar veel van zijn zorgen dit seizoen ontstonden, waardoor Lloyd zich afvroeg of de jachtindustrie iets voor hem was of niet.

Nou, het blijkt, dat is het ook! Lloyd heeft de afgelopen week onthuld dat hij in feite in de boot is gebleven en momenteel een charter in Griekenland heeft! "Terug op charter in Griekenland en liefdevol leven", schreef Lloyd bij de foto. Met een nieuwe vriendin, goede vrienden en een nieuw charter lijkt het alsof het heel goed gaat met Lloyd, en terecht!

Aanbevolen: