Dit is wat Reba McEntire heeft meegemaakt in 2021 tot nu toe

Inhoudsopgave:

Dit is wat Reba McEntire heeft meegemaakt in 2021 tot nu toe
Dit is wat Reba McEntire heeft meegemaakt in 2021 tot nu toe
Anonim

The Queen Of Country Reba McEntire is een stralende ster op alle niveaus. Haar aanstekelijke liedjes leven met iedereen door de decennia heen, en haar acteerrollen zijn om nooit te vergeten. De in Oklahoma geboren legende heeft 33 studioalbums uitgebracht en wereldwijd meer dan 75 miljoen platen verkocht. Enkele van haar meest succesvolle muziekalbums zijn Read My Mind uit 1994, Whoever's In New England uit 1986, My Kind Of Country uit 1984, For My Broken Heart uit 1991 en Rumor Has It uit 1990. Daarnaast speelde Reba in meer dan 11 films op groot scherm en in 27 tv-films en series.

Van 2001 tot 2007 speelde McEntire in de tv-sitcomserie Reba. Haar rol in de show leverde haar de Golden Globe Award op voor Beste Prestaties Door Een Actrice in een tv-komedie/musicalserie.

Reba McEntire's licht blijft zelfs in 2021 schijnen. De 66-jarige Country Legend heeft dit jaar veel bereikt. Ze heeft ook veel onthuld over haar leven en carrière.

8 Reba McEntire onthulde hoe haar carrière veranderde na haar scheiding

McEntire onthulde onlangs de effecten die haar scheiding van Narvel Blackstock op haar heeft nagelaten. In een aflevering van Apple Fitness+ Time To Walk benadrukte Reba dat haar carrière enorm werd beïnvloed nadat haar man, die toevallig ook haar manager was, vertrok. Ze zei dat er vier mannen waren die voor haar bedrijf zorgden die weg waren: haar productiemanager, haar CEO, haar ex-man en manager, en haar overleden vader. Dit dwong de koningin van het land om de details van haar leven en carrière te micromanagen.

7 McEntire zegt dat ze werd geleid door haar geloof

Ook in de Apple Fitness+ Time To Walk-aflevering verklaarde Reba dat haar geloof haar hielp om door het leven te komen na haar scheiding. Ze zei dat ze het allemaal door God had laten lopen, die haar bij elke stap leidde. McEntire voegde eraan toe dat ze zonder haar geloof vandaag in het onbekende zou zijn geweest in haar carrière. Dit is niet de eerste keer dat de Country Music Legend haar geloof in het openbaar bespreekt. Ze heeft dat al meerdere keren gedaan en geeft God de eer voor haar prestaties.

6 Ze vond weer liefde met Rex Linn

Sinds 2020 heeft Reba een relatie met de ster van Young Sheldon, Rex Linn. McEntire beschreef Linn als een Very Sweetheart Of A Guy. Reba en Rex kenden elkaar sinds ze samen speelden in Kenny Rogers' film The Luck Of The Draw in 1991.

In 2015 schokte Reba haar fans en de media toen ze een einde maakte aan haar huwelijk van 26 jaar met de Amerikaanse tv-producent Narvel Blackstock.

5 Ze lanceerde haar retrospectief met drie albums 'Revived Remixed Revisited'

Reba heeft zojuist haar nieuwe retrospectief van drie albums uitgebracht, Revived Remixed Revisited. Op de schijven bevat Reba in totaal 30 van haar meest geliefde liedjes. Op de eerste schijf, Revived, nam ze enkele van haar beste nummers op in live concertarrangementen. In Remixed, de tweede schijf, creëerde McEntire nieuwe geremixte versies van enkele van haar grootste hits, zoals The Night The Lights Went Out In Georgia. In de derde schijf, Revisited, nam Reba haar eerste duet op met Dolly Parton.

4 Reba heeft een nieuwe muziekvideo onthuld voor 'I'm A Survivor'

Het lid van de Country Music Hall Of Fame nam een remake van haar nummer "I'm A Survivor" op in haar nieuwe schijf Revisited. Op 1 oktober verraste Reba haar fans met de release van een nieuwe videoclip voor de remake van het nummer. McEntire vierde de video in een Instagram-bericht en onthulde dat ze niet de kans had om een muziekvideo op te nemen toen ze voor het eerst "I'm A Survivor" opnam. Maar ze doet het nu graag. Ze wenste ook dat haar fans van de video zouden houden en ervan zouden genieten.

3 McEntire zal de hoofdrol op zich nemen in 'Christmas In Tune'

Reba wordt nooit moe. De ster maakt zich op voor de release van haar nieuwe Lifetime-film Christmas In Tune op 26 november, een dag na Thanksgiving. Dit wordt Reba's eerste kerstfilm ooit, en de Country-beroemdheid liet haar fans een voorproefje van de show zien op haar Instagram-account. In Christmas In Tune speelt Reba McEntire de rol van Belle, een marketingmanager die bang is om ontslagen te worden. Acteur John Schneider schittert in de film als de minnaar van Belle.

2 Ze werd gered uit een gebouw met een ingestorte trap

Reba McEntire zingt niet alleen "I'm A Survivor", maar ze is ook een overlevende in het echte leven. In september werd de Country Music Legend gered uit een oud historisch gebouw toen een trap instortte. De ster onthulde in een Twitter-bericht dat ze gezond was en dat niemand gewond raakte. Ze bedankte ook de snelle reactie van de brandweer en politie van Atoka, Oklahoma. Reba werd verwijderd op een brandladder van de tweede verdieping van het gebouw.

1 Reba McEntire vierde het 20-jarig jubileum van 'Reba'

Op 5 oktober vierde McEntire met Melissa Peterman het 20-jarig jubileum van haar tv-sitcomserie Reba. De show werd uitgezonden van 2001 tot 2007 en Reba speelde de rol van een alleenstaande moeder wiens man haar verliet voor een mondhygiënist. Reba en Melissa presenteerden de UPtv Facebook live op 5 oktober (de dag dat de sitcom-serie Reba begon in 2001).

Aanbevolen: