Dit is wat Lindsay Lohan heeft gedaan in 2021 (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Dit is wat Lindsay Lohan heeft gedaan in 2021 (tot nu toe)
Dit is wat Lindsay Lohan heeft gedaan in 2021 (tot nu toe)
Anonim

Lindsay Lohan maakte eind jaren negentig en begin jaren 2000 naam toen ze speelde in een reeks hitfilms zoals remakes van The Parent Trap en Freaky Friday, Confessions of a Teenage Drama Queen en Mean Girls. Net als zoveel andere gezonde Disney-actrices die hebben geworsteld met hun overgang naar volwassenheid, ging Lohan door een reeks persoonlijke en financiële worstelingen, waaronder alcoholisme, waardoor ze zich terugtrok uit de schijnwerpers.

Maar Lindsay is nog niet klaar met de entertainmentindustrie. Ze positioneert zichzelf al een tijdje voor een comeback, en het kan eerder zijn dan mensen denken. Dit is wat ze tot nu toe heeft gedaan in 2021.

10 Ze filmt een romantische komedie voor Netflix

Netflix kondigde in mei 2021 aan dat “Lindsay Lohan zal schitteren in een nieuwe romantische komedie over een pas verloofde en verwende hotelerfgename die wordt opgevangen door een knappe, blauwe -eigenaar van een kraaglodge en zijn vroegrijpe dochter na totaal geheugenverlies bij een ski-ongeluk.” Het wordt een kerstfilm, die in 2022 uitkomt. De film wordt geproduceerd door Brad Krevoy en Michael Damian (dezelfde Damian die speelde in The Young and the Restless en de jaren tachtig hit “Rock On” van Dream a zong. Kleine droom). Janeen Damian, zijn vrouw, zal regisseren.

9 Lindsay speelt een detective in 'Cursed'

Vervloekte poster
Vervloekte poster

Volgens de Hollywood Reporter zal Lindsay verschijnen in Cursed, een bovennatuurlijke thriller met Mickey Rourke en Joe Rivera in de hoofdrol. Ze speelt Mary Branigan, een vrouwelijke politiedetective die samenwerkt met een psychiater om te voorkomen dat een ontsnapte patiënt vijf gegijzelde mensen vermoordt. De film is momenteel in productie.

8 Dubai is haar thuis geweest

Lindsay verhuisde rond 2008 naar Dubai, daarbij aanhalend dat de paparazzi in de Verenigde Staten haar afschrikten. Tijdens de nieuwjaarsspecial van CNN in 2019 vertelde ze Anderson Cooper en Andy Cohen dat ze terug wilde naar de Verenigde Staten om opnieuw te gaan filmen en om 'het leven terug te nemen waar ik zo hard voor heb gewerkt, en het te delen met mijn familie, en jullie. Dat was vlak voordat de COVID-19-pandemie toesloeg.

7 Lindsay maakt nieuwe muziek

In 2019 tekende Lohan een nieuw platencontract bij Casablanca Records. Oorspronkelijk getekend bij het label in 2004, bracht ze het album Speak uit, dat platina werd en de hitsingle "Rumors" (over de paparazzi) voortbracht. Haar vervolgalbum, A Little More Personal (Raw), kwam uit in 2005. In april 2020 bracht ze "Back To Me", de eerste single van haar derde studioalbum, uit. En in maart 2021 bracht ze " Lullaby” als een non-fungible token (NFT) op Fansforever. Het nummer leverde 1, 000, 001 TRX op (iets meer dan $ 70, 000).

6 Ze heeft een sieradencollectie met Lily Baker

In januari kondigde Lohan haar samenwerking met Lily Baker Jewels aan. Volgens Lindsay is de collectie "slechts het begin van een lange samenwerking". Ze zei verder op hun website: "Sieraden zijn een speciaal gevoel om van iemand te ontvangen, ongeacht de prijs, het is waar het stuk voor staat en de gedachte die telt." Ze heeft veel van de oorbellen, armbanden, en kettingen te koop op haar Instagram-account.

5 Lindsay moedigde een fan aan om naar buiten te komen

In januari plaatste TikTok-gebruiker @shhlana, ook bekend als Alana, een video over hoe ze binnenkort naar haar ouders zou moeten komen. In gesprek met kijkers vroeg ze: "Wat als ik Lindsay Lohan zover krijg om het mijn ouders te vertellen? Ze is nu op Cameo. En zou dat niet iconisch zijn?” Lohan maakte een videoreactie en stuurde die naar Alana, met het volgende advies: "Ik weet dat je op het punt staat een hele grote stap te zetten door je ouders te vertellen wie je werkelijk bent en wat je wilt dat ze van je accepteren - en ik denk je zou het zelf moeten doen. Ik denk dat als je van jou komt, je veel kracht en kracht zult voelen. En het is belangrijk dat je bent wie je werkelijk bent, en dat je van jezelf houdt en dat je daarnaar kunt leven en dat tegen je ouders kunt zeggen.” Nadat de video van Lohan was gepost, ging deze viraal, wat Lindsay uiteindelijk ertoe bracht om contact op te nemen met Alana en te vragen deze te verwijderen.

4 Ze deelde haar schoonheidsroutine

Het is geen geheim dat Lindsay een mooie huid heeft. In juli besloot ze haar dagelijkse huidverzorgingsprogramma met fans te delen. Ze zei op Instagram: "Ik begin mijn dag met een vochtinbrengende crème: @aveneusa. En omdat ik zo'n blanke huid heb, gebruik ik altijd spf @isdin, dan verberg ik met @narsissist en voeg ik wat @benefitcosmetics kleurbalsem toe voor roze lippen en @westmanatelier brons en highlight. Als laatste gebruik ik @givenchybeauty phenomen'eyes mascara en ben ik klaar voor de dag. Aan het eind van de dag reinig ik met @proactiv en @arconalosangeles gezichtsdoekjes en breng ik wat @isdin k-ox oogcrème aan en hydrateer opnieuw."

3 'The Parent Trap' werd 23

Op 20 juli plaatste Nancy Meyers op Instagram: “@TheParentTrap kwam vandaag 23 jaar geleden uit. Bedankt voor alle liefde die me door de jaren heen over deze film is gestuurd. Ik heb genoten van al je DM's, foto's, feestjes, kostuums, handdrukvideo's en gewoon algemene zoetheid. Bedankt voor deze geweldige montage @filmpiscess. @lindsaylohan @chazzshyer @lisaannw alter @elaine4animals." In reactie daarop zei Lohan: "Bedankt voor de kans van je leven, Nancy", waarop Nancy antwoordde: "Ik hou altijd van je, Linds." De Disney-film was Lohans doorbraakrol. Ze was pas 12 jaar oud toen ze de film maakte, wat haar carrière op gang bracht.

2 The Lohan Beach Club heropend

Lindsay Lohan's Beach Club ging in 2019 in première op MTV. De realityshow volgde Lohan terwijl ze de leiding nam over het openen en exploiteren van een luxe strandclub in Mykonos, Griekenland. Na twaalf afleveringen werd het geannuleerd en kwamen er berichten naar boven dat de locatie was verlaten en dat de naam van Lohan van het pand was verwijderd. Lohan sprak zich niet publiekelijk uit over de club totdat ze onlangs een boekingsvideo op haar Instagram-account plaatste. Misschien is de club nu heropend?

1 Ze vierde haar 35e verjaardag in juli

Lindsay vierde in juli haar 35e verjaardag. Ze postte op haar Instagram-account: "De meest magische verjaardag gehad met familie en vrienden." Ze verrasten haar met deze taart bij restaurant JBR. Met de jaren komt wijsheid. Nu Lindsay halverwege de dertig is, kan ze hopelijk de Hollywood-comeback maken waar ze al jaren naar verlangt.

Aanbevolen: