Emily Ratajkowski wordt getreiterd omdat ze haar baby in gevaar heeft gebracht

Inhoudsopgave:

Emily Ratajkowski wordt getreiterd omdat ze haar baby in gevaar heeft gebracht
Emily Ratajkowski wordt getreiterd omdat ze haar baby in gevaar heeft gebracht
Anonim

Emily Ratajkowski staat bekend als een allround mode-icoon, maar het model kwam onlangs onder vuur te liggen omdat ze pronkte met haar post-babylichaam en 'zelfingenomen' was. Ratajkowski "knapte terug" naar haar oorspronkelijke lichaam (inclusief buikspieren) slechts 11 dagen na de geboorte van haar zoon Sylvester, die ze deelt met haar acteur en producer-echtgenoot Sebastian Bear-McClard.

Baby of een prop?

Het model en de actrice vierden vandaag haar 30e verjaardag en deelde een foto van Sylvester en haarzelf op Instagram. Ratajkowski en haar zoon droegen bijpassende badkleding van haar merk Inamoratawoman. Emily droeg een blauw-oranje stringbikini terwijl Sylvester een onderbroek droeg met hetzelfde patroon!

"Verjaardag met de droomvakantiepartner", schreef het model in het bijschrift.

Ratajkowski werd snel geroepen omdat ze "haar baby als een prop vasthield" en hem in gevaar bracht, wat ertoe leidde dat het model reacties op de post uitschakelde. Haar volgers bleven discussiëren op Twitter!

"emrata houdt haar baby vast zoals een hete meid een stokbrood zou vasthouden…" schreef @laylology op Twitter.

"hey @emrata, zijn reacties uitgeschakeld op je laatste insta-post omdat je weet dat je je baby gevaarlijk vasthoudt en niet wilt dat mensen erover praten?" vroeg @fenniefoxx.

Andere gebruikers onthulden dat Emily's post hen angstig maakte en vergeleken haar acties met die van een kind.

"ken je de angst die je voelt als je kleine kinderen met hun huisdieren ziet omgaan? ja, dat is hoe ik me voel over Emily Ratajkowski die dit naleeft", zei @friedgold, terwijl ze haar nieuwste bericht vergeleek met een oudere foto van het model dat haar vasthield hond.

Britse omroep Piers Morgan die een mening heeft over veel dingen… vooral Meghan Markle,deelde zijn twee cent. "Dat is niet hoe je een baby vasthoudt @emrata- en je miljoenen volgers moeten niet worden aangemoedigd om hetzelfde te doen." Morgan voegde eraan toe dat hij "gelukkig" zou zijn om het model tips te geven over hoe ze haar kind moet vasthouden.

Emily is op 8 maart bevallen van Sylvester en werd later bekritiseerd omdat ze het geslacht van haar baby had onthuld nadat ze publiekelijk had verklaard dat ze "het geslacht niet zal weten" totdat het kind 18 werd. Fans waren er snel bij om erop te wijzen dat Emily was een "hypocriet" zijn na het maken van de beweringen in haar interview voor Vogue.

Aanbevolen: