Tupac Shakur-fans klagen Fat Joe aan voor het vergelijken van de raplegende met DaBaby

Inhoudsopgave:

Tupac Shakur-fans klagen Fat Joe aan voor het vergelijken van de raplegende met DaBaby
Tupac Shakur-fans klagen Fat Joe aan voor het vergelijken van de raplegende met DaBaby
Anonim

De Rap City '21 Special zag Big Tigger zitten met Fat Joe en opgewonden fans stemden af om alles te horen over wat de rapper in zijn hoofd had. Het kostte Fat Joe geen tijd om schokgolven over het internet te sturen toen hij een vraag op de meest nietsvermoedende manier beantwoordde.

Het begon allemaal toen Big Tigger Fat Joe vroeg om in te schatten welke huidige artiest van dit jaar het beste te vergelijken is met de legendarische Tupac Shakur. Fat Joe struikelde even toen hij echt de tijd nam om een passende match te bedenken voor zo'n iconisch figuur. Fans konden de wielen in zijn hoofd zien draaien en ze wachtten vol verwachting om te zien aan wie hij zo'n enorme eer zou geven.

Ze werden gestuurd voor een ritje toen Fat Joe eruit flapte; "DaBaby", en verbond de meest controversiële artiest van dit jaar met een echt legendarisch icoon dat postuum gerespecteerd en bewonderd blijft.

Fat Joe zei wat?

Grote Teigetje was zichtbaar in de war toen hij Dikke Joe DaBaby hoorde vergelijken met de grootheid van Tupac, en er was een ongemakkelijk moment waarop hij probeerde het gesprek in een andere richting te sturen.

Het kwaad was echter al geschied.

Niemand kon het feit 'ontdekken' dat DaBaby werd vergeleken met de legendarische Tupac, en fans verspilden geen tijd aan het trollen van Fat Joe op sociale media, waarmee ze hun totale teleurstelling aangaven over wat zij als een zeer 'respectloos' beschouwden vergelijking.

Tupac Shakur is een zeer gerespecteerde figuur in de muziekwereld. Op dit moment zweeft DaBaby tussen permanente annulering en smeekt om een comeback, op zijn best.

Fans zijn woedend, en ze hebben Fat Joe zeker laten weten.

Woedend met Fat Joe

Fans zijn woedend op Fat Joe omdat ze suggereren dat DaBaby op een of andere manier net zo gewaardeerd en getalenteerd is als Tupac.

Sociale media sloegen onmiddellijk aan met woedende fans die naar de sectie met opmerkingen gingen om Fat Joe over deze schijnbaar belachelijke verklaring te slepen.

Opmerkingen inbegrepen; 'Je bent zeker op Crack Joey,' 'excuseer me?' "Niet eens in de buurt", en "Laten we Pac nu niet minachten."

Anderen schreven om te zeggen; "Wat zeg je?" "Fat Joe moet worden geannuleerd voor deze domme opmerking," en "Jullie moeten stoppen met het niet respecteren van Tupac."

Een boze fan zei; "wow, dat is niet eens in de buurt van ok. Tupac is een icoon dat gerespecteerd wordt en heeft talloze legendarische tophits. DaBaby's talenten komen niet eens in de buurt van Tupac. Fat Joe wees gek met dit gebrek aan respect."

DaBaby greep dit moment aan om dit niet-overeenkomende compliment op zijn Instagram-pagina te plaatsen.

Aanbevolen: