Hoe deze beroemdheden reageerden op de dood van Tupac Shakur

Inhoudsopgave:

Hoe deze beroemdheden reageerden op de dood van Tupac Shakur
Hoe deze beroemdheden reageerden op de dood van Tupac Shakur
Anonim

De hiphopwereld stortte een collectieve traan in september 1996 toen een van de pioniers van de rap veel te vroeg overleed. Tupac Shakur werd op die verschrikkelijke nacht in Las Vegas op tragische wijze vermoord. Met een erfenis van grootsheid en een moordmysterie dat tot op de dag van vandaag blijft bestaan, was Shakur's overlijden een verwoestende klap voor miljoenen mensen over de hele wereld die van de hiphop-superster hielden.

Onder degenen die rouwden om zijn overlijden waren enkele van zijn medeberoemdheden, die elk hun eigen perspectief hadden op hoe de dood van de monolithische hiphopster hun leven beïnvloedde. Het is meer dan twintig jaar geleden dat we Shakur,verloren, en zijn impact blijft rimpelen door niet alleen de hiphopwereld, maar de entertainmentwereld als geheel.

6 Jada Pinkett Smith

Zeggen dat Jada Pinkett Smith en Tupac een band deelden, is een understatement. Tijd doorbrengen in het echte leven en op het scherm, de Matrix Reloaded-ster werd hard getroffen door de dood van de rapper. In een aflevering van Red Table Talk zei Pinkett: "Ik heb veel verlies geleden. Zoveel van mijn goede vrienden zijn weg. Ze hebben de 30 niet gehaald. mensen praten over mijn relatie met Pac en komen erachter. Dat was een enorm verlies in mijn leven." Jada vervolgde: "Omdat hij een van die mensen was waarvan ik verwachtte dat hij hier zou zijn. Mijn boosheid is meer woede omdat ik het gevoel heb dat hij me heeft verlaten. en ik weet dat dat niet waar is, en het is een erg egoïstische manier om erover na te denken… geloofde dat hij hier voor de lange termijn zou zijn. En als ik erover nadenk, word ik nog steeds heel boos."

5 The Notorious B. I. G

Eens een goede vriend van Tupac's, Christopher Wallace, ook bekend als The Notorious B. I. G.” was een controversieel figuur in het leven van Shakur. De twee rapmonsters, die tegenover elkaar stonden in een hiphopoorlog tussen de oostkust en de westkust, waren felle rivalen tot de vroegtijdige dood van Tupac. Volgens Faith Evans, de voormalige vrouw van Wallace, huilde Biggie en was bang nadat hij het nieuws had gehoord. Evans ging verder en citeerde Biggie als volgt: 'Ergens onderweg is er iets misgegaan. Maar dat was mijn na.”

4 Diddy

In 2018 gooide Eminem enkele vernietigende beschuldigingen jegens Diddy in zijn lied "Kill Shot", wat duidt op zijn betrokkenheid bij de moord op Tupac in '96. Hoewel "Slim Shady" later toegaf dat hij een grapje maakte, zouden deze woorden Diddy woedend maken. Het was echter rapper, Joe Budden die op de claim reageerde. Volgens Joe.co.uk zei Budden: "Niets om over te speculeren, niets om over te praten. Puff zei dat het in zijn handen is, en hij zei, ik kan het zeggen… hij wilde."

3 Treach

"We hebben elkaar vaak gesproken en hij zei: 'Ik zie mezelf niet oud worden', vertelde Treach aan MTV News. De twee rappers werden hecht tijdens hun tijd als roadies voor Digital Underground en Queen Latifa. Treach zei verder tegen MTV News: "Je moet luisteren naar nummers als 'If I Die 2Nite' en 'I Wonder if Heaven Got a Ghetto'. Toen hij in die modus was, in die zone, moest je zeggen: 'Wat is er aan de hand? Ben je goed? Pac kon geen vijf minuten gaan zitten. Hij zei altijd: 'Ja, alles goed, goed, goed.' Als je naar hem luistert en zijn gedrag ziet, was hij min of meer op wacht. Hij had een deadline. Hij werkte in een tempo, zoals: 'Waar ga je heen? Ga je op vakantie? Ga je naar de gevangenis 'Je doet zo… alsof je alles nu meteen wilt afmaken en dingen wilt afdekken.' Je kon hem de helft van de tijd niet vinden; hij was weg. Hij had een plan."

2 Mickey Rourke

Tupac en Mickey Rourke zorgden voor een griezelige vriendschap. De acteur en rapper ontmoetten elkaar op de set van Bullet en werden snelle vrienden. In een interview met The Mike Swick Podcast zei Rourke dit over zijn vriendschap met Tupac: "Laten we het zo zeggen, Tupac en ik zijn allebei van de straat, oké?, en het klikte gewoon." Rourke vervolgde: "Ik was in Brazilië om een film te maken; mijn manager belde me op en zei dat Tupac in Las Vegas werd neergeschoten en ik zei dat ik naar huis zou komen. Hij zegt 'nee, nee, nee, het komt wel goed'.' De volgende dag kreeg ik een telefoontje en ze zeiden dat hij stierf." Een zichtbaar geschokte Rourke eindigde toen met te zeggen: "Ik zal altijd heel goede, liefdevolle herinneringen aan hem hebben."

1 Suge Knight

Een van de meest beruchte figuren in de hiphopwereld, het dreigende voormalige hoofd van Death Row Records zat in dezelfde auto als Tupac toen de rapper dodelijk werd neergeschoten. In de nasleep van de schietpartij werd Suge geïnterviewd door MTV News. Toen hem werd gevraagd wat de laatste woorden van Tupac tegen hem waren, zei Knight: "Dat hij van me hield. We raakten aan de praat daar, en ik zei: 'Pac, we zijn de laatsten die zijn vertrokken' en we praatten, dit is hoe we praatten en hij zei: 'Ik ben hetero, ik hou van je hommie, ik zal hetero zijn', en zo was het." Knight vervolgde: "Mijn belangrijkste doel is om de dromen van Tupac te vervullen en Tupac zou absoluut niet willen dat de muziek of de stijl verandert, dus ik ben zal het houden zoals hij het zou willen."

Aanbevolen: