Twitter rouwt om het verlies van 'schaamteloze' acteur Ricarlo Flanagan

Inhoudsopgave:

Twitter rouwt om het verlies van 'schaamteloze' acteur Ricarlo Flanagan
Twitter rouwt om het verlies van 'schaamteloze' acteur Ricarlo Flanagan
Anonim

Fans nemen een pauze om te rouwen om de dood van een getalenteerde komiek en acteur die veel te vroeg is heengegaan, terwijl de pijn van een nieuw verlies aan mensenlevens door COVID-19 begint. Ricarlo Flanagan, vooral bekend van zijn terugkerende rol in Shameless, en voor zijn getalenteerde werk aan The Last Comic Standing, heeft helaas zijn strijd met dit dodelijke virus verloren en heeft de wereld verlaten op de prille leeftijd van slechts 41 jaar oud.

Het was nog maar 12 dagen geleden dat Ricarlo Flanagan zijn laatste bericht op sociale media plaatste, fans erop attent makend dat Covid "geen grap" is en uitdrukken dat hij leed door toedoen van dit vreselijke virus. Niemand had enig idee dat hij op zo'n jonge leeftijd zijn leven zou verliezen.

Twitter herdenkt zijn ongelooflijke bijdragen aan de entertainmentwereld terwijl ze rouwen om het verlies van zo'n jonge, getalenteerde man.

Afscheid nemen van Ricarlo Flanagan

Ricarlo Flanagan had nog veel te doen. Zijn leven was vol, zijn carrière was op een hoogtepunt en hij was omringd door liefhebbende fans, vrienden en familie, die allemaal in zijn hoek stonden en zijn succes krachtig steunden.

Het nieuws van zijn overlijden was schokkend voor fans over de hele wereld, en natuurlijk een verwoestende klap voor zijn dierbaren.

Om het nog erger te maken, was Ricarlo's familie nergens in de buurt op het moment van zijn overlijden, en er moeten nu regelingen worden getroffen om zijn lichaam naar Ohio te vervoeren, zodat zijn familie fatsoenlijk afscheid kan nemen.

Er is een GoFundMe-pagina opgezet in zijn naam om zijn familie te helpen met de kosten van de begrafenis en het vervoer dat nodig is om hem terug te brengen naar zijn dierbaren. Het doel van $ 10.000 is bijna verdubbeld, terwijl fans doen wat in hun macht ligt om Ricarlo op een laatste manier te steunen.

Twitter is in rouw

Twitter is duidelijk in rouw, terwijl fans worstelen om zijn verlies te verwerken. Een groot aantal emoties is online onthuld, terwijl fans hun frustraties uiten over degenen die dit virus niet serieus nemen, en hun woede uiten over het verlies van Ricarlo op deze manier. Het verdriet is duidelijk wanneer fans en vrienden een verhaal vertellen over Ricarlo's zachte aard en berichten van liefde en gebed sturen.

Opmerkingen zijn onder meer; "hij was een van de grappigste, aardigste mensen die ik kende in deze business. Ik heb met hem aan zoveel dingen gewerkt, zo vaak met hem omgegaan en ik zal hem zo erg missen," "Zijn werk en herinnering zullen eeuwig zijn, hij zal nooit vergeten worden" en "wat jammer, dit is echt een verschrikkelijk verlies voor de wereld."

Anderen schreven; "RIP Goat" en "God houdt ervan om in goed gezelschap te blijven."

Het is onduidelijk of Ricarlo was gevaccineerd toen hij het virus opliep, of dat hij onderliggende gezondheidsproblemen had die hebben bijgedragen aan zijn dood.

Aanbevolen: