‘RHOBH’: Lisa Vanderpump rouwt om het verlies van geliefde Golden Retriever Rumpy

Inhoudsopgave:

‘RHOBH’: Lisa Vanderpump rouwt om het verlies van geliefde Golden Retriever Rumpy
‘RHOBH’: Lisa Vanderpump rouwt om het verlies van geliefde Golden Retriever Rumpy
Anonim

Lisa Vanderpump ging woensdag naar Instagram om het hartverscheurende verlies van haar en de geliefde golden retriever Rumpy van haar familie te onthullen. De reality-tv-magnaat deelde met haar 2,8 miljoen volgers dat hij was overleden na een gevecht met kanker, waarvan ze voor het eerst verklaarde dat hij in september werd geconfronteerd. Gelukkig zullen fans opgelucht zijn te weten dat, afgezien van het verwerken van het overlijden van hun harige vriend, de andere dieren van Vanderpump, waaronder de schattige Puffy en Binky, het 'goed doen'.

Als eerbetoon aan Rumpy, deelde de 'RHOBH'-ster een reeks schattige kiekjes, onder vermelding van het bijschrift: Wat een lieve jongen, Rumpy stierf een paar uur nadat we terugkwamen uit Londen… hij wachtte op ons. We zullen altijd van hem houden.'

Vanderpump moest dit jaar ook afscheid nemen van Golden Retriever Avery

Helaas heeft Vanderpump onlangs ook afscheid moeten nemen van haar andere golden retriever Avery, die op 13-jarige leeftijd stierf. De ster had haar hartverwarmend beschreven als 'Rumpy's love'.

Ondanks zoveel verdriet is er nog steeds veel vreugde in Lisa's leven, want half november vierde ze de komst van dochter Pandora Vanderpump Sabo en de pasgeboren zoon Theodore van echtgenoot Jason Sabo, waardoor de tv-persoonlijkheid voor het eerst een grootmoeder werd tijd.

Lisa is 'verliefd' op nieuwe kleinzoon Theodore

Om haar opwinding uit te drukken, deelde Vanderpump een lieve zwart-witfoto van zichzelf terwijl ze Theodore wiegde en schreef: Obsessief verliefd op baby Theodore. Bedankt Pandy en Jason dat je een Nanny Pinky van me hebt gemaakt!!”

Later op die dag deelde ze een ander bericht van het kind, met als onderschrift "Volledige perfectie… Theodore." Haar beroemde vrienden waren er snel bij om hun medeleven te betuigen, met Garcelle Beauvais van RHOBH die commentaar gaf op een scheutje engelemoji's en Vivica A. Fox enthousiast "GEFELICITEERD KONINGIN!"

Dochter Pandora ging ook naar Instagram om haar vreugde te delen bij het verwelkomen van haar zoontje. Naast een prachtige foto van haar die Theodore's kleine hand vasthoudt, schreef ze 'Theodore. 6lb 7oz pure heerlijke vreugde. Je intrede in deze wereld was de mooiste dag van ons hele leven en je vader en ik zijn zo dankbaar dat je hier bent, gezond en gelukkig. Je bent zo geliefd kleine Teddy!'

In een volgend bericht schreef Pandora toen: "Je bent mijn alles, ik hou zoveel van je, bedankt dat je een mummie van me hebt gemaakt!"

Aanbevolen: