Alles wat we weten over de recente transformatie van Ricky Martin

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de recente transformatie van Ricky Martin
Alles wat we weten over de recente transformatie van Ricky Martin
Anonim

Ricky Martin is actief geweest op sociale media en is druk bezig met het promoten van zijn wereldtournee met Enrique Iglesias. Hij doet zijn rondes op het circuit, als onderdeel van zijn eigen marketing en promo, en natuurlijk zijn zijn fans gekluisterd aan elk bericht dat hij op zijn sociale media-pagina's schrijft. Hij heeft heel veel aandacht gekregen in elk interview dat hij aan de pers geeft en zijn uiterlijk leek meer dan een beetje anders te zijn.

Net toen hij zijn blootstelling aan de pers verhoogde, begonnen fans een reeks veranderingen in zijn gezicht te realiseren en begonnen ze Ricky Martin onmiddellijk te bellen omdat hij onder het mes ging om zijn imago te transformeren. Er kwamen interessante updates naar voren en Play Crazy Game onthult dat Martin zich uit eigen beweging heeft uitgesproken om de geruchten aan te pakken.

Hier is alles wat we hebben ontdekt over zijn recente transformatie…

8 Hij heeft eerst zijn baard gebleekt

Bronnen geven aan dat de pandemische verveling Ricky Martin ertoe bracht een zeer gewaagde esthetische transformatie door te voeren. In mei van dit jaar onthulde hij een zeer gebleekte baard en fans vroegen zich af wat hem ertoe bracht om zo'n verandering aan te brengen.

Ricky Martin maakte duidelijk dat pandemische verveling hem inspireerde om zijn uiterlijk te veranderen, en hij begon te experimenteren met een aantal verschillende manieren om zijn uiterlijk aan te passen. Uiteindelijk maakte hij zijn baard zo lichter dat hij er bijna wit uitzag. Fans wogen mee en voor het grootste deel waren ze ondersteunend en enthousiast om Martin in een nieuw licht te zien.

7 Toen scheerde hij zijn baard

Een paar maanden nadat hij zijn bijna wit gebleekte baard debuteerde, verbaasde Ricky Martin fans door zijn gezichtshaar helemaal af te scheren. Dit is een blik die zijn trouwe fans lange tijd niet hadden gezien, en als het om zijn jongere volgers ging, liet Martin hen echt verbijsterd achter waarom hij het allemaal zou afscheren. Deze look werd echter niet zo goed ontvangen als de gebleekte look. Fans verspilden geen tijd aan het trollen van Ricky Martin's babyface en stonden erop dat hij het snel terug zou laten groeien.

6 Plastische chirurgie geruchten begonnen te circuleren

In de afgelopen weken verscheen Ricky Martin op het sociale toneel met een heel veranderd gezicht. Fans konden niet anders dan praten over de zeer bizarre manier waarop zijn gezicht eruitzag en kwamen al snel tot de conclusie dat hij een of andere vorm van plastische chirurgie had ondergaan.

Ze gingen naar sociale media en begonnen de spot te drijven met het feit dat Ricky Martin zich veel te veel had laten meeslepen door zijn laatste cosmetische chirurgische ingreep en hem agressief voor de gek hield over het feit dat hij een operatie wilde ondergaan om zijn gezicht te veranderen.

5 Zijn vertegenwoordigers staan erop dat Ricky Martin geen operatie heeft ondergaan

In een zeer unieke draai kwamen de vertegenwoordigers van Ricky Martin naar voren en brachten een formele verklaring uit waarin ze de ster verdedigden. Ze beweren dat Martin de waarheid sprak toen hij zei dat hij geen plastische chirurgie had ondergaan.

Zijn vertegenwoordigers spraken het gerucht frontaal aan en weerlegden de beschuldigingen dat Ricky Martin enig werk had laten doen. Ze waren onvermurwbaar om de geruchten tot rust te brengen voor nieuwsgierige fans die met dit idee verwikkeld leken te zijn.

4 Ricky Martin's team onthult dat hij last had van een allergische reactie

Een interessante draai aan dit verhaal onthult dat het gezwollen gezicht van Ricky Martin eigenlijk het gevolg was van een allergische reactie. Zijn team ontkende nogmaals alle aantijgingen die suggereerden dat Martin een chirurgische ingreep had ondergaan en maakte zijn fans duidelijk dat zijn gezicht gezwollen leek als gevolg van een allergie die tot een ontsteking leidde.

3 Ricky zegt dat de vitamines het deden

Ricky Martin werd overspoeld met vragen over zijn transformatie. Elke keer dat hij in het openbaar verscheen, werd hij er zelfs over ondervraagd. Uiteindelijk gaf hij een openbare verklaring af, iets waar hij zich normaal gesproken niet mee bezighoudt.

Hij kwam naar voren om zijn fans te vertellen dat hij "oké" is en vroeg hen zich geen zorgen te maken over zijn welzijn. Hij vertelde verder dat zijn lichaam negatief reageerde op het innemen van veel vitamines, met als gevolg dat zijn gezicht opzwol. Hij verzekerde zijn ans dat alles in orde was en vroeg hen vriendelijk een einde te maken aan de geruchten over plastische chirurgie.

2 Hij geeft toe dat hij Botox gedaan heeft

Ricky Martin heeft absoluut ontkend dat hij enige vorm van plastische chirurgie heeft ondergaan, maar hij heeft toegegeven dat hij Botox-behandelingen krijgt. Hij heeft toegegeven dat hij fijne lijntjes en rimpels heeft en dat hij besloot er een einde aan te maken door regelmatig Botox-injecties te ondergaan. Hij zegt dat hij daar geen spijt van heeft en niets te verbergen heeft. Hij is open en eerlijk over de Botox, maar ontkent ten stelligste dat hij op dit gezicht gebeten of geplooid is.

1 Ricky Martin's gezicht is weer normaal

Slechts enkele dagen geleden maakte Ricky Martin fans enthousiast door op het podium te verschijnen voor zijn tour en zijn 'echte gezicht' naar voren te brengen. Schijnbaar genezen van zijn allergische reactie, leek Martins gezicht veel minder gezwollen, en in feite zag het er net zo bekend uit als fans hadden gehoopt. Het is duidelijk dat komische chirurgie niet werd onderzocht, en fans gingen naar sociale media om te beschrijven hoe blij ze waren om te zien dat Ricky's gezicht er inderdaad weer normaal uitziet.

Aanbevolen: