Is Terrence Howard nog steeds boos dat hij uit de MCU wordt ontslagen?

Inhoudsopgave:

Is Terrence Howard nog steeds boos dat hij uit de MCU wordt ontslagen?
Is Terrence Howard nog steeds boos dat hij uit de MCU wordt ontslagen?
Anonim

Terrence Howard is in elk opzicht een topper. Ja, ondanks dat hij een humeur achter de schermen heeft, speelde hij in populaire films zoals Hustle & Flow en Crash. Deze hebben Howard behoorlijk in de schijnwerpers gezet in Hollywood. Er is echter één smet op zijn staat van dienst die nog steeds een onderwerp van discussie is en het is een MCU film.

Iedereen weet dat Howard in 2008 meespeelde in Iron Man als James "Rhodey" Rhodes AKA War Machine. Maar kom tijd voor het vervolg, Marvel verving hem door Don Cheadle.

Sindsdien hebben zowel fans als interviewers Howard ondervraagd over zijn plotselinge vertrek. Hij heeft in de loop der jaren verschillende dingen gezegd. De vraag is, hoe denkt hij over de huidige situatie?

Howard's meest recente reactie

De laatste keer dat Howard iets zei over zijn vertrek uit de MCU-franchise, klonk hij niet al te blij. Toegegeven, hij begon de opmerking met complimenten en op een grapje, maar Howard zei: "fk 'em" toen hem werd gevraagd of hij mogelijk terug zou keren naar het Marvel Cinematic Universe. En die uitspraak zegt veel.

Howard maakte deze opmerking tijdens een interview op Watch What Happens Live With Andy Cohen in 2018. Het is een tijdje geleden en de acteur heeft misschien zijn deuntje veranderd. Hoewel, naar alle waarschijnlijkheid, hij waarschijnlijk nog steeds hetzelfde voelt, vooral nu.

Rekening houdend met alle hype rond Cheadle's versie van Rhodey in Avengers: Infinity War en Endgame, zou Howard spijt kunnen hebben van het niet accepteren van de loonsverlaging die hem werd voorgesteld voor zijn deelname aan Iron Man 2. Het aanbod van Marvel was absoluut een lowball-type. Maar als Howard het had genomen, zou hij in toekomstige films miljoenen meer hebben verdiend.

Een andere reden waarom Howard waarschijnlijk niet al te blij is, is de mogelijkheid dat interviewers zijn naam ter sprake brachten bij het bespreken van Cheadle's rollen in de afgelopen twee Avengers-films. Hij heeft niets in het openbaar gezegd. Natuurlijk is dat waarschijnlijk de situatie.

Gemiste kansen

Afbeelding
Afbeelding

Iets anders dat Howard waarschijnlijk irriteerde, is dat Marvel een Armor Wars-serie ontwikkelt met Don Cheadle in de hoofdrol. Want nogmaals, als de voormalige War Machine-acteur bij het bedrijf was gebleven, ongeacht geschillen met hen, zou hij bankieren.

Tegelijkertijd zou Howard ook op weg kunnen zijn om de volgende Iron Man van de MCU te worden. Terwijl Riri Williams (Dominique Thorn) haar debuut als Ironheart nadert, kan de mantel nog steeds naar Rhodey vallen. Het gebeurde in de strips, en met de manier waarop de dingen gaan, heeft de wereld een nieuwe Iron Man nodig.

Als we kijken naar alles wat er is gebeurd in Captain America en de Winter Soldier, heeft de wereld meer dan ooit helden nodig. Ongeziene krachten plannen een snode overname die rampzalige gevolgen zal hebben voor de planeet, maar Wilson en Barnes zullen ze niet alleen kunnen aanpakken.

Bovendien zal het duo ook te maken krijgen met burgerwachten die de technologieën van Tony Stark nabootsen en zo hun eigen superpakken maken. Daarom heeft de wereld een nieuwe Iron Man nodig, en dat is waar Rhodey om de hoek komt kijken.

Voor Howard is de hoofdrol die Cheadle mogelijk heeft in Fase 4 een geweldige kans die hij heeft gemist. Er is aan beide kanten de schuld waarom, maar de acteur heeft waarschijnlijk nog steeds ruzie met Marvel. Want als zij er niet waren geweest, zou Howard op weg zijn om Iron Man te worden.

Aanbevolen: