Waar werkt Andy Samberg aan nu 'Brooklyn Nine-Nine' voorbij is?

Inhoudsopgave:

Waar werkt Andy Samberg aan nu 'Brooklyn Nine-Nine' voorbij is?
Waar werkt Andy Samberg aan nu 'Brooklyn Nine-Nine' voorbij is?
Anonim

Je kent Andy Samberg, 43, waarschijnlijk van de populaire NBC-sitcom Brooklyn Nine-Nine waarin hij speelde. De acteur speelde de bijdehante grappenmaker Jake Per alta, bekend om zijn hilarische grappen en hartverwarmende romance met collega Amy Santiago. De Golden Globe-winnende acteur produceerde ook de politieshow, en hij was een belangrijk onderdeel van het enorme succes van de serie door de jaren heen (Brooklyn Nine-Nine kwam beroemd terug uit de dood en keerde terug na de annulering van seizoen vijf toen NBC de rechten ophaalde van Fox).

De politieshow eindigde in september 2021 na acht geweldige seizoenen in de lucht en heeft een gat achtergelaten in de harten van veel fans. Maar wat heeft Andy Samberg uitgespookt sinds de serie eindigde?

7 Hij heeft opgenomen voor de nieuwe film 'Hotel Transylvania'

Ja, Andy is hard aan het werk geweest om zijn personage op te nemen in de nieuwe franchisefilm van Hotel Transylvania. Hotel Transylvania: Transformania, of Hotel Transylvania 4, wordt in januari 2022 uitgebracht en Samberg is ingehuurd om het personage van Johnny Loughran, de schoonzoon van Dracula, te vertolken. Andy heeft naar verluidt de meeste opnames voltooid die nodig zijn voor de film en is verheugd om deel uit te maken van de productie. Zijn expressieve stem en grappige maniertjes zorgen ervoor dat wij, en natuurlijk de kinderen, in onze stoelen rondrollen.

6 Andy's stem acteert ook in een andere film die nog steeds in productie is

De acteur lijkt een niche voor zichzelf te veroveren in de voice-overmarkt voor kinderfilms. Ja, Samberg werkt ook aan de aankomende CGI-kinderfilm genaamd Chip 'n Dale: Rescue Rangers - een Disney-productie die live-action en CGI-elementen zal bevatten. Voor de film, die volgend jaar op Disney+ uitkomt, speelt Andy de rol van Dale, de beste vriend van Chip en mede-oprichter van de Rescue Rangers-groep. Andy deelt zijn enthousiasme over de productie online, nadat hij over de film op de Instagram-pagina van zijn band The Lonely Island heeft gepost.

5 Hij is ook aan het bakken

Genoten van de Great British Baking Show? Dan zul je waarschijnlijk dol zijn op het geluid van Baking It - een nieuwe bakshow die Samberg zal presenteren met het al even hilarische Maya Rudolph Het wedstrijdprogramma, een spin-off van Making Het zal zien dat deelnemers het uitvechten om de beste zoete lekkernijen te produceren die ze kunnen verzamelen. Andy is hard aan het werk geweest om de show voor te bereiden, die waarschijnlijk volgend jaar op Peacock zal worden uitgezonden.

4 Samberg vertakt zich ook naar videogames

Andy's stem wordt dit jaar zo veel gebruikt, dat hij op het punt staat hem te verliezen. Het lijkt erop dat de acteur zijn vocale talenten ook leent voor de nieuwe actievideogame Tiny Tina's Wonderlands. Het first-person shooter-spel is een spin-off van Borderlands en speelt zich af in een fantasiewereld. Andy zal de stem van een van de hoofdpersonen in het spel inspreken, maar welke nog niet is gespecificeerd. De game zal in maart 2022 in de schappen liggen.

3 Hij is op een afscheidstournee geweest voor de show

Brooklyn Nine Nine is misschien voorbij, maar het is zeker nog niet klaar voor de cast. Andy heeft de ronde gedaan, samen met andere grote castleden in de show, op verschillende tv-banken om de serie te bespreken en hoe de acteurs denken over het einde van een tijdperk. De show resoneerde echt met fans, en velen hebben nog steeds moeite om te accepteren dat Brooklyn Nine-Nine echt voorbij is.

2 Hij maakt zich klaar voor een tour volgend jaar

Andy bereidt zich ook voor op de allereerste tour voor The Lonely Island, een komisch trio dat hij in 2001 samen met Akiva Schaffer en Jorma Taccone oprichtte. De groep is verschenen op SNL en heeft twee speelfilms op het grote scherm uitgebracht. Dit zal hun eerste tour door de VS zijn, die loopt in juni 2022. Het lijkt erop dat het nieuws van de tour populair was bij fans, die stroomden om kaartjes voor de show te kopen, en het is nu volledig uitverkocht. Andy en de bende zijn ongetwijfeld hard aan het repeteren om zich klaar te maken voor hun podiumdebuut.

1 Andy brengt ook meer tijd door met familie

De show was jarenlang een belangrijk onderdeel van het leven van de Palm Springs-acteur en het kostte hem veel tijd om op de set te werken om entertainment van hoge kwaliteit te produceren. Het is daarom geen verrassing dat de acteur meer tijd met familie zal doorbrengen nu de show eindelijk is afgerond. Andy is getrouwd met muzikant Joanna Newson, met wie hij trouwde in 2013. Het paar deelt samen een dochter. Andy is erg privé over zijn familie en plaatst zelden iets over hen op sociale media. Misschien dat hij nu zijn uniform heeft opgehangen als rechercheur Jake Per alta, dat hij meer tijd thuis kan doorbrengen - en misschien, heel misschien, een beetje een pauze kan nemen van zijn hectische filmschema.

Aanbevolen: