Wat is de volgende stap voor de cast van 'Brooklyn 99' nu de sitcom voorbij is?

Inhoudsopgave:

Wat is de volgende stap voor de cast van 'Brooklyn 99' nu de sitcom voorbij is?
Wat is de volgende stap voor de cast van 'Brooklyn 99' nu de sitcom voorbij is?
Anonim

De finale van Brooklyn Nine-Nine was bitterzoet. Aan de ene kant was het een geweldige afsluiting die alles had wat fans zich maar konden wensen: gelach, emotionele momenten en een belangrijke boodschap. Maar aan de andere kant was het triest voor fans om voor altijd afscheid te nemen van hun favoriete personages. De hele serie slaagde er op de een of andere manier in om relevante sociale kwesties aan te pakken zonder de komische kant te verliezen, en misschien is dat wat het zo populair maakte. De geweldige cast heeft daar waarschijnlijk ook bij geholpen. Na acht geweldige seizoenen heeft een deel van de cast besloten het een tijdje rustig aan te doen en hun schema's duidelijk te houden. Andere castleden van hun kant hebben al verschillende projecten in de rij staan en zijn klaar om verder te gaan. Hier kunnen fans vervolgens hun favoriete acteurs zien.

6 Andy Samberg

Andy Samberg speelde, zoals de meeste lezers zeker weten, de geweldige detective Jake Per alta, een soms vervelend en onvolwassen maar verder charmant lid van het team. Door de serie konden fans Jake zien opgroeien en een geweldige vriend, echtgenoot en vader worden. Andy's vertolking was ongelooflijk, en nu de show voorbij is, is hij van plan om iedereen omver te blazen met zijn aankomende projecten. Hij en Maya Rudolph zijn klaar om Peacock's nieuwe bakwedstrijd voor de feestdagen te organiseren, een show genaamd Baking It. Hij zal ook samenwerken met zijn voormalige Saturday Night Live-collega John Mulaney als voice-over voor Chip 'n Dale: Rescue Rangers.

5 Melissa Fumero

Melissa Fumero's vertolking van rechercheur Amy Santiago zal niet snel worden vergeten. Ze werd een van de favorieten van de fans en het zal nog even duren voordat we eraan gewend zijn haar andere personages te zien spelen. Gelukkig is haar personage Melissa Tarleton, die ze gaat spelen in Marvel's M. O. D. O. K. wanneer het nieuwe seizoen komt, heeft overeenkomsten met Amy Santiago.

"Ze zijn allebei echt type A-doorzetters. Er zijn dus zeker enkele overeenkomsten. Ik denk dat Brooklyn Nine-Nine en Amy Santiago me over het algemeen hebben voorbereid op veel dingen en vele andere rollen. Ik maak grapjes dat ik het gevoel heb dat ik acht jaar naar deze echt elite comedy-school ben gegaan vanwege alle geweldige mensen met wie ik daar heb gewerkt. Ik heb zoveel geleerd, "vertelde ze. "Dus om dan zoiets als MODOK langs te laten komen, dat is net zo grappig en werkt op hetzelfde hoge niveau met de grappen, je voelt je voorbereid. Je denkt: 'Oké, ik weet hoe ik dit moet doen', wat een goed gevoel."

Melissa speelt ook in Bar Fight, een film die volgend jaar uitkomt.

4 Stephanie Beatriz

Het is altijd hilarisch voor fans om Stephanie Beatriz te vergelijken met haar personage, Rosa Diaz. Stephanie is zo'n lieverd, altijd glimlachend en spraakzaam, terwijl Rosa, vooral in de vroege seizoenen, iedereen zou bedreigen die zelfs maar naar haar keek. Naarmate de show vorderde, leerde Rosa dat het geven om mensen en hen te laten helpen haar geen zwakte was, en ze leerde het team als haar familie te zien, wat een van de meest hartverwarmende transformaties in de show was.

Hoewel de show voorbij is, heeft Stephanie een drukke agenda. Ze werkt momenteel als voice-over voor de Netflix-serie Maya and the Three, zal de hoofdrol spelen in Disney's animatiefilm Encanto. Ze zal ook Batwoman spelen in de nog te verschijnen animatiefilm Catwoman: Hunted.

3 Andre Brauger

Andre Braugher speelde kapitein Raymond Holt, een zeer vooruitstrevende politie-kapitein die zijn machtspositie gebruikte om te proberen een verschil te maken ten goede. Net als Rosa Diaz leerde hij door de serie zijn gevoelens te tonen en de mensen die om hem geven te waarderen. En in het proces beïnvloedde hij zijn team ten goede.

In zijn nieuwe rol zal Andre nu ook een goed doel promoten. Hij zal schitteren in de film She Said, gebaseerd op het boek van Jodi Kantor en Megan Twohey She Said: Breaking the Sexual Harassment Story That Helped Ignite a Movement. De film vertelt het onderzoek naar aanranding en intimidatie door Harvey Weinstein dat de aanleiding was voor de MeToo-beweging.

2 Terry Crews

Terry Jeffords zag eruit alsof hij mensen met één hand kon verpletteren (en dat zou hij waarschijnlijk ook kunnen), maar hij was waarschijnlijk het liefste lid van de ploeg. Terry Crews speelde zijn rol perfect, en nu Brooklyn Nine-Nine is afgelopen, komt er een spannend project aan. Hij speelt in een animatiefilm genaamd Rumble, en hij is er heel enthousiast over.

"Ik heb daar een tijdje geleden een voice-over voor gedaan, ik heb er ongeveer drie of vier gedaan. Wat er met animatiefilms gebeurt, is dat je naar binnen gaat, al je regels doorgeeft, en ze animeren de film, dan blijf je terugkomen en het verbeteren en veranderen en al deze dingen doen, "legde hij uit."Tijdens de quarantaine kwam er een hele grote film uit, die The Willoughby's heette en die was echt heel goed op Netflix. Dat was weer een animatiefilm. Dus ik hou er gewoon van om die dingen te doen, en ik ben de slechterik. Als we dingen doen en ik geanimeerd ben, zal het altijd cool zijn."

1 Chelsea Peretti

De meeste fans waren erg verdrietig toen ze Chelsea Peretti de show zagen verlaten. Haar personage, Gina Linetti, was ongetwijfeld een geweldige toevoeging aan de serie, maar de komiek is een erg drukke vrouw en ze kon niet blijven werken als onderdeel van de hoofdcast. Ze keerde terug voor een paar speciale afleveringen en natuurlijk was ze daar voor de finale. Tegenwoordig werkt ze aan de animatiefilm Sing 2, samen met supersterren als Bono, Halsey, Scarlett Johansson en nog veel meer.

Aanbevolen: