Topher Grace ging van werken bij Dunkin Donuts naar tv-ster

Inhoudsopgave:

Topher Grace ging van werken bij Dunkin Donuts naar tv-ster
Topher Grace ging van werken bij Dunkin Donuts naar tv-ster
Anonim

Als je in een populaire tv-show zit, kan het fortuin van een acteur onmiddellijk veranderen, en elk jaar doen tonnen acteurs auditie voor shows die van hen een ster kunnen maken. Het is niet gemakkelijk om een hoofdrol in een show te krijgen, en zelfs als een rol eenmaal is vergrendeld, wordt het nog moeilijker voor die show om een plaats op televisie te vinden.

Tijdens de jaren 90 werd That '70s Show een enorme hit en hielp het onbekende artiesten als Topher Grace, Ashton Kutcher en Mila Kunis sterren te worden.

Laten we eens nader bekijken hoe Topher Grace van Dunkin Donuts naar televisiester ging.

Topher Grace heeft een indrukwekkende carrière gehad

Terug in het laatste deel van de jaren 90, maakte That '70s Show zijn debuut op het kleine scherm, en hoewel het een relatief onbekende cast had, was de serie in staat om een hot item op het kleine scherm te worden en te vertrekken een blijvend stempel op het sitcom-genre.

Topher Grace was de hoofdrolspeler in de serie en de acteur kwam helemaal uit het niets om een ster te worden. Die show uit de jaren 70 was het perfecte startpunt voor de jonge artiest, en hij zorgde ervoor dat hij in de loop van de jaren in een aantal opmerkelijke projecten terechtkwam.

Op het grote scherm zou Topher Grace verschijnen in films als Traffic, Mona Lisa Smile, Spider-Man 3, Valentine's Day, Predators, Interstellar en BlacKkKlansman.

Buiten die show uit de jaren 70 zou Grace ook te zien zijn in shows als King of the Hill, SNL, Robot Chicken, The Simpsons, The Muppets, Workaholics, Black Mirror en The Twilight Zone.

De man heeft een werkelijk indrukwekkende carrière in entertainment achter de rug, en het is nog indrukwekkender gezien zijn gebrek aan ervaring voordat hij een grote ster werd.

Hij komt niet uit een acteerachtergrond

In plaats van iemand met een entertainmentachtergrond te zijn die Hollywood wist te bereiken, kwam Topher Grace schijnbaar uit het niets om de rol van Eric Forman op That '70s Show te krijgen. Grace had alleen kleinere banen gehad, zoals Dunkin Donuts voordat ze een succes werd.

Grace was zelfs zo groen voor het bedrijf dat hij geen headshot of zelfs maar acteren op zijn naam had staan.

Volgens de acteur: "Ik herinner me dat ik Ashton [Kutcher] ontmoette in de auditieruimte, en het was gek. Ze lieten me wel 40 keer auditie doen, omdat ik niet denk dat de makers van de show echt dachten dat ze zou de rol geven aan de vriend van hun dochter van kostschool. Ze zeiden: breng een foto en een cv mee, en ik bracht een foto van mij en mijn vrienden bij Six Flags mee. En mijn cv had Suncoast [Video] en Dunkin' Donuts."

Het oude gezegde suggereert dat wie je kent belangrijker is dan wat je kent, en dat geldt zeker voor Topher Grace en zijn vermogen om in Hollywood in te breken.

Hoe hij inbrak in Hollywood

Dus, hoe kon iemand zonder grote acteerervaring in een oogwenk een televisiester worden? Het blijkt dat Topher Grace, die destijds een student was, iemand kende die in de branche verbonden was.

Hoewel hij geen professionele ervaring had, deed Grace wat acteerwerk op de middelbare school. Toevallig had iemand op zijn middelbare school oog voor talent en nam contact op met Grace toen zich een kans voordeed.

Volgens EW zei Grace: "Ik had een raar oorsprongsverhaal waarin ik in een toneelstuk op de middelbare school zat, en ik was daar eigenlijk alleen maar in omdat ik mijn enkel verstuikte en ik niet in het tennisteam kon zijn Ik zat op een kostschool in New Hampshire en het meisje dat de sets deed, haar ouders waren grote Hollywood-producenten en produceerden That '70s Show en Third Rock From the Sun."

Dat is een enorme hoeveelheid geluk voor iemand om te hebben, en Grace maakte het meeste van zijn kans. Na het doorlopen van audities, zou de acteur uiteindelijk de hoofdrol krijgen in That '70s Show, wat de enorme doorbraak was die hij nodig had om een grote televisiester te worden.

"Ik herinner me dat ik dacht toen ik de rol kreeg: 'De jaren '70, wat waren de jaren '70 en bellbottoms?' Ik moest al dit onderzoek doen. Zien kinderen die 19 zijn, de leeftijd die ik toen was, ook zo naar 1998, "zei Grace.

Gezien het succes van de show, zouden we zeggen dat zijn onderzoek zeker zijn vruchten afwierp. Er is bevestigd dat die show uit de jaren 90 zal plaatsvinden, hoewel het op dit moment niet bekend is of Topher Grace terugkomt als Eric Forman.

Aanbevolen: