Ashley Graham ging van worstelen om werk te vinden naar een nettowaarde van $ 10 miljoen

Inhoudsopgave:

Ashley Graham ging van worstelen om werk te vinden naar een nettowaarde van $ 10 miljoen
Ashley Graham ging van worstelen om werk te vinden naar een nettowaarde van $ 10 miljoen
Anonim

Ashley Graham loopt over de catwalk en verschijnt op elke grote tijdschriftomslag sinds haar debuut in 2003, wat bewijst dat er veel meer nodig is dan alleen een mooi model om een model te zijn!

De 33-jarige kreeg bekendheid toen ze het allereerste plus-size model werd dat de cover van Sports Illustrated sierde, en dat was verbluffend! Graham heeft sindsdien een behoorlijke carrière opgebouwd als het gaat om mode, een carrière die haar een nettowaarde van $ 10 miljoen heeft opgeleverd.

Hoewel ze vandaag misschien miljoenen waard is, merkte Ashley Graham ooit dat ze moeite had om het hoofd boven water te houden in haar branche, en bracht ze weer een nieuw verhaal over de rijkdom aan het licht dat we altijd graag vertellen!

Ashley Graham: waar het allemaal begon

Ashley Graham is gemakkelijk een van de grootste namen in de mode-industrie! De ster heeft over de catwalks van Parijs en New York gelopen, terwijl ze op talloze covers en campagnes verscheen, waardoor ze maar liefst $ 10 miljoen heeft kunnen verzamelen.

Hoewel het duidelijk is dat Ashley geweldige dingen voor zichzelf heeft gedaan als het gaat om haar modellencarrière, was het niet altijd zo gemakkelijk voor Graham. Haar start in de modellenindustrie kwam al vroeg voor de ster nadat ze in 2000 op 12-jarige leeftijd werd ontdekt door het I & I-bureau.

Ashley was destijds met haar familie aan het winkelen in Omaha, Nebraska, toen ze werd benaderd omdat ze model wilde zijn. In 2001 werd Ashley getekend bij Wilhelmina Models nadat ze een modelconventie had bijgewoond en later in 2003 bij Ford Models.

Dit is het moment waarop de carrière van Ashley Graham van start ging, maar de ster had niet zo'n gemakkelijke start. Gezien haar figuur paste Ashley niet in het typische "model"-doosje. In die tijd waren supermodellen zoals Heidi Klum, Tyra Banks en Adriana Lima het enige waar iedereen over kon praten, vandaar Ashley's vrees om zich bij de industrie aan te sluiten.

Ashley Graham opnieuw gedefinieerde grote maat

Als het op het binnenhalen van banen aankwam, liet het model haar gedachten altijd de baas over haar zijn, bewerend dat ze de baan op geen enkele manier zou krijgen in vergelijking met haar concurrentie, maar dat veranderde allemaal in 2010.

Als een plus-size model, heeft Ashley Graham de modellenwereld volledig opnieuw gedefinieerd en de weg vrijgemaakt voor talloze modellen die niet pasten in de stereotiepe look om succes te hebben in een industrie die ons allemaal deed geloven dat skinny mooi betekende.

In 2010 verscheen Ashley in een Lane Bryant-commercial die tijdens de uitzending beperkt werd, aangezien het later als "provocerend" werd bestempeld. Dit leidde tot veel gesprekken rond het onderwerp lichaamspositiviteit binnen de mode- en modellenwereld, waar Ashley praktisch het gezicht van is geworden.

Terwijl ze ooit merkte dat ze twijfelde aan haar capaciteiten als model en moeite had om werk te vinden vanwege haar figuur, is de ster nu een van de grootste namen, wat mogelijk werd na haar Sports Illustrated-cover uit 2016.

Sports Illustrated Swimsuit heeft modellen als Chrissy Teigen, Kate Upton en Olivia Culpo op de cover laten verschijnen, maar Ashley Graham schreef geschiedenis in 2016 toen ze het allereerste plus-size model werd dat op de cover verscheen. omslag.

Dit opende de deur voor talloze aspirant-modellen die vanwege hun figuur aan de kant werden geschoven, maar in de huidige tijd wordt lichaamspositieve en nauwkeurige representatie langzaam maar zeker de norm, en Ashley was een belangrijke pionier in dat gebeurt!

Aanbevolen: