Megan Fox wees op machinegeweer Kelly's gelijkenis met een stokstaartje, nu kunnen we het niet 'onzien

Inhoudsopgave:

Megan Fox wees op machinegeweer Kelly's gelijkenis met een stokstaartje, nu kunnen we het niet 'onzien
Megan Fox wees op machinegeweer Kelly's gelijkenis met een stokstaartje, nu kunnen we het niet 'onzien
Anonim

Machine Gun Kelly en Megan Fox hebben social media-feeds aangestoken met hun PDA en ze zijn off-the-hitlijsten modekeuzes. Deze keer blazen sociale media op over hun GQ-video. Het paar nam deel aan wat alleen kan worden omschreven als een enorm chaotische ronde van GQ's spel, 'Couples Quiz', en veel intieme details van hun relatie werden onthuld. Een van de meest interessante dingen die aan de oppervlakte kwamen, was de opmerking van Megan Fox dat Machine Gun Kelly sterk op een stokstaartje lijkt.

Dat zijn ze.

Terwijl fans naar hun apparaten grijpen en deze afbeeldingen doorzoeken, is een waarschuwing nodig - dit kan niet ongezien blijven!

De Meerkat-vergelijking

Er werden een aantal vragen aan het paar gesteld en het plezier bleef komen, terwijl Machine Gun Kelly en Megan Fox chaotisch probeerden de lege plekken in te vullen terwijl er snelvuurvragen werden gesteld. Het kostte hen geen tijd om de persoonlijke details van de andere persoon te onthullen, en sommige van hun antwoorden waren ronduit hysterisch.

Fans leerden dat deze twee tortelduifjes zelfs hun eigen handdruk hebben, en net toen de dingen leuk begonnen te worden, werden ze al snel raar.

MGK werd gevraagd om Megan te vragen; "Als ik een dier was, welk dier zou ik dan zijn?" waarop ze antwoordde; "Je kunt letterlijk elke Machine Gun Kelly-foto Googlen en als je dan ook een foto van een stokstaartje Google en je split-screen die, je kunt het verschil niet zien."

Fans hebben het gedaan. Ze zagen het. Nu, het kan niet ongezien zijn. Miljoenen mensen zullen de hele dag herhaaldelijk naar dit beeld staren. De bizarre gelijkenis is verbazingwekkend, en het is heel goed mogelijk dat MGK in een vorig leven een stokstaartje was.

De wilde gelijkenis

Het is officieel. Telkens als fans aan Machine Gun Kelly denken, zullen ze nu aan een stokstaartje denken, en het gesplitste scherm van hen twee zal onmiddellijk in hun gedachten opduiken.

Er is iets met de lengte van hun nek en de manier waarop hun hoofden zijn gevormd dat heel moeilijk te negeren is. Ze lijken zo dicht bij elkaar dat het griezelig is.

Machinegeweer Kelly en het beeld van de meerkat delen zelfs oren die er hetzelfde uitzien, en gelaatstrekken die ook ongelooflijk veel op elkaar lijken. Ze hebben allebei diepliggende ogen en kleine gezichten, en het maakt niet uit hoe vaak fans zich proberen af te wenden, het zij-aan-zij-beeld, het kan gewoon niet ongezien zijn.

Het is veilig om te zeggen dat niemand ooit nog hetzelfde naar Machine Gun Kelly zal kijken.

Wat de stokstaart betreft, dit kan een compliment of een vloek zijn, afhankelijk van of het een fan is van MGK.

Aanbevolen: